Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!

Δύο κουβέντες ίσως ενοχλητικές αλλά σίγουρα απαραίτητες. Από το Κασσιόπη στην Αχαράβη ο δρόμος είναι στην κυριολεξία "τρύπιος" κινδυνεύεις να χαθείς με το αυτοκίνητο σου μέσα σε καμία λακούβα. Ο φωτισμός από Αχαράβη και μέχρι του Μπαρμπάτι σε πολλά επικίνδυνα σημεία είναι ανύπαρκτος! Κατά την διάρκεια της τουριστικής σεζόν τα παραπάνω θέματα φυσικά δεν είχαν λυθεί και συντρόφευαν τους τουρίστες μαζί με μία ανύπαρκτη σχεδόν τεχνική δημοτική υπηρεσία.

 Όλοι θυμόμαστε τους εθελοντές του περασμένου καλοκαιριού να αποψιλώνουν τους δρόμους. Ήταν μια γενναία πράξη, χωρίς όμως ιδιαίτερο νόημα. Δεν είναι δυνατό ο πολίτης να αντικαθιστά τον εργαζόμενο της δημοτικής υπηρεσίας, και ο δήμαρχος μέσα στην πόλη να πληρώνει μια ντουζίνα συμβούλους!Συμπέρασμα, πηγαίνοντας εγώ πολύ απλά να κόψω τα χόρτα είναι σαν να λέω στον δήμαρχο συνέχισε μεγάλε να με κοροϊδεύεις.

Συζήτωντας αυτά τα θέματα με τους τοπικούς άρχοντες και τους θιασώτες τους, θα πάρεις την κοινότυπη πλέον απάντηση"δεν υπάρχουν χρήματα" πολιτική λαμογία και φτηνή διπλωματία σε όλο της το μεγαλείο! Το οτι δεν υπάρχουν χρήματα είναι δεδομένο. Ο πολίτης όμως δεν εκλέγει κάποιον προσέχτε "εμίσθο" για να του μεταφέρει με προβληματισμένο βαρύγδουπο ύφος "δέν υπάρχουν χρήματα" Ο πολίτης εκλέγει κάποιον για να δώσει τις λύσεις κάτω απο όποιες δήποτε συνθήκες.

Θα κλείσω εδώ για να μην κουράσω, τονίζοντας οτι τα ποιό σοβάρα προβλήματα που αντιμετωπίζει
ο τόπος, δέν εχούν τεχνικό υπόβαθρο(λακούβες) αλλά πνευματικό (λακούβες του μυαλού). Με αυτό το θέμα όμως θα ασχοληθούμε σε επόμενο κείμενο.

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ Το ιστολόγιο μας απευθήνεται σε όλους τους δημότες χωρίς καμία απολύτως χαζοκομματική διάκρηση. Απο εδώ μέσα μπορείτε να αποκτείσετε την δική σας  ελεύθερη φωνή πέρα απο κάθε λογοκρισία . Εμείς εδώ δεν κάνουμε πολιτική, αλλά δίνουμε το ερέθισμα στον πολίτη να ασχολήθει πλέον με τα κοινά, που τόσο έχει απαξιώσει τα τελευταία χρόνια. Περιμένουμε  τα σχόλια και τις δικές σας παρεμβάσεις!

2 σχόλια:

 1. ΤΟ ΚΚΕ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ-ΓΙΩΤΗ ΦΛΩΡΑΚΗ
  Έχουμε γράψει στο παρελθόν, ότι ο Χ. Φλωράκης πέθανε… ευτυχής, διότι ήταν από τους ελάχιστους Γ.Γ. του ΚΚΕ που δεν υβρίστηκε, δε συκοφαντήθηκε και δε λοιδορήθηκε μετά την αποχώρησή του από την αρχηγία του ΚΚΕ. Λογαριάσαμε χωρίς τον… ξενοδόχο, το διαβόητο Πολίτμπιρό του ΚΚΕ, το οποίο τηρεί πιστά την… παράδοση για τους πρώην ηγέτες του κόμματος. Έτσι, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Βήματος της Κυριακής, ετοιμάζεται αποκαθήλωση μετά θάνατον για τον καπετάν-Γιώτη-Φλωράκη, με τη συνήθη κατηγορία του «οπορτουνιστή». Ιδού το ρεζουμέ:

  «Σε επαναξιολόγηση των αποφάσεων του κόμματος και των πολιτικών επιλογών της ηγεσίας του μεταπολιτευτικού ΚΚΕ, κάτι που ερμηνεύεται ως απαρχή της πολιτικής «αποκαθήλωσης» του Χαρίλαου Φλωράκη, προχωρεί ο Περισσός στο πλαίσιο των επεξεργασιών για την ολοκλήρωση της ιστορικής μελέτης της δράσης του για την περίοδο από τη διάσπαση του 1968 ως την κρίση του 1991, η οποία οδήγησε στη δεύτερη διάσπαση του ΚΚΕ (13ο Συνέδριο)… Το Πολιτμπιρό του ΚΚΕ, με «σημείωμά» του που δημοσιεύεται στο θεωρητικό περιοδικό «Κομμουνιστική Επιθεώρηση», προβαίνει σε σειρά πολιτικών και ιδεολογικών «εκτιμήσεων» για την περίοδο που ηγείτο του κόμματος ο Χαρίλαος Φλωράκης, διαπιστώνοντας «σοβαρά προβλήματα στρατηγικής» τα οποία οδήγησαν σε «παρεκκλίσεις», όπως η συγκρότηση του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου».

  Ευκαιρία είναι να θυμηθούμε την τύχη προηγούμενων Γ.Γ. του ΚΚΕ

  Α. Αρβανίτης, διεγράφη κατηγορηθείς ως «οπορτουνιστής».

  Ν. Δημητράτος, διεγράφη κατηγορηθείς ως «ύποπτος».

  Ν. Κορδάτος, διεγράφη κατηγορηθείς ως «διαστρεβλωτής του Μαρξισμού».

  Ν. Σαργολόγος, διεγράφη κατηγορηθείς ως «πράχτορας».

  Θ. Αποστολίδης, διεγράφη κατηγορηθείς ως «καιροσκόπος».

  Π. Πουλιόπουλος, διεγράφη κατηγορηθείς ως «προβοκάτορας».

  Ε. Σταυρίδης, έφυγε μόνος του και χαρακτηρίστηκε «προδότης» κ.τ.λ..

  Π. Γιατσόπουλος, διεγράφη κατηγορηθείς ως «λικβινταριστής».

  A. Χαΐτας, διεγράφη και εκτελέστηκε στη Ρωσία το 1935.

  Γ. Σιάντος, δολοφονήθηκε από το ΚΚΕ κατηγορηθείς ως «προδότης».

  Β. Νεφελούδης, διεγράφη κατηγορηθείς ως «πράχτορας».

  A. Τσίπας, διεγράφη κατηγορηθείς ως «τυχοδιωκτικό και ανήθικο στοιχείο».

  Ν. Ζαχαριάδης, διεγράφη κατηγορηθείς ως «βρωμόνερο, φωνή του εχθρού, κουτσομπόλης κ.λπ.».

  Τώρα ήρθε η σειρά του Φλωράκη. Μετά θα είναι η σειρά της Παπαρήγα. Μετά του Κουτσούμπα, κ.ο.κ. Αυτό ήταν πάντα το ΚΚΕ, τώρα θ’ αλλάξει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. me ton erimiti ti ginete polithike?
  kamia enimerosi!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...