Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

"Ξαναγράφονται" τα συνθήματα που κυριαρχούσαν στις πορείες τις τελευταίες δεκαετίες

Εξαιτίας της πρώτης Αριστερής διακυβέρνησης τα συνθήματα που κυριαρχούσαν στις πορείες τις τελευταίες δεκαετίες, θα πρέπει σιγά-σιγά να επαναδιατυπωθούν ώστε να συμπορεύονται με την πολιτική ζωή της χώρας και την πραγματικότητα!

Έτσι έχουμε και λέμε:
  • ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ γίνεται ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ
  • ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ γίνεται ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
  • Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ γίνεται ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΕΛΠΙΔΑ
  • ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ γίνεται ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
  • ΟΧΙ γίνεται ΝΑΙ (έχει γίνει εδώ και κάτι μήνες) 
  • ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ γίνεται ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ
  • ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΝΦΙΑ γίνεται ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΟΜΕΝΟ
  • ΣΗΚΩ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ γίνεται ΣΗΚΩ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΦΩΤΑ
Πείτε τις προτάσεις σας και θα δημοσιευτούν!


1 σχόλιο:

  1. Έχουμε μπει στο τελευταίο στάδιο της σταύρωσης της πατρίδας μας από τον σιωνισμό της διεθνούς τοκογλυφίας. Η τερατώδης εισβολή λαθρομεταναστών στη χώρα μετα την ανάληψη της εξουσίας από τον χαμογελαστό ‘’ευρωπαλαμάκια’’ της πουστο κουλτούρας αρχίζει πια να δείχνει τη χρησιμότητα της. Δεν ήταν καθόλου τυχαία η χρονική στιγμη της ανάληψης της εξουσίας από τον ‘’ευρωπαλαμάκια’’ toy boy. Και αυτό εξηγεί και την τουλάχιστον περίεργη συμπεριφορά του σιωνισμού να ρίξει την κυβέρνηση του προηγούμενου πιστού του δούλου , λέγε με Σαμαρ ass , ο οποίος εκτελούσε χωρίς αντιρρήσεις οποιαδήποτε εντολή του έδιναν…. Ο toy boy ‘’ευρωπαλαμάκιας’’ επιλέχτηκε μεταξύ αλλων να ανακοινώσει ‘’χαρτιά νόμιμα για όλους’’ τους λαθροεισβολέα στην Ελλάδα και έτσι να πυροδοτήσει το τσούξαμε των λαθρο-ισλαμιστών για το επόμενο βήμα….. http://katohika.gr/ellada/einai-zitima-zois-kai-thanatoy/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...