Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Όταν οι διορισμοί είναι αριστεροί δεν είναι νεποτισμός...

Σας το είχα πει με τους διορισμούς της Δούρου και το επιβεβαίωσε η υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου. Οι οικογενειακοί δεσμοί στο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ ισχυροί, οπότε είναι πολύ φυσιολογικό και λογικό να διορίζονται στα γραφεία τους συγγενείς.

Να δείτε πόσο όμορφα το λέει η υπουργός: "Στο πολιτικό του γραφείο, δεν μπορεί να πάρει κάποιος, βάση του νόμου, έναν άνθρωπο ο οποίος είναι στο περιβάλλον του; Συγγενικό ή φιλικό; Είναι κακό να έχει κάποιος στο πολιτικό του γραφείο συγγενείς 3ου βαθμού; Είμαι υπόλογη που άλλος υπουργός προσέλαβε συγγενή μου;" Και εσείς και εσείς προσλάβατε. Εκτός κι αν δεν ισχύει γιατί την υπογραφή την έβαλε ο Φίλης.
Πάντως η αγαπητή Σία σε φιλοσοφικό επίπεδο έχει δίκιο, απόλυτο δίκιο. Γιατί τι να πάρουν; Ξένους; Τους γνωρίζουν; Κι αν αποδειχτούν αφερέγγυοι, απατεώνες ή φλύαροι τί θα κάνουν; Ενώ οι συγγενείς είναι αίμα τους βρε αδερφέ και αν γίνει και καμία στραβή δεν χάλασε ο κόσμος, τα ανήψια να είναι καλά.
Πώς το λέει αλλιώς αυτό η επιστήμη, κυρία Αναγνωστοπούλου; Μήπως νεποτισμό; Λέτε να μην ισχύει στην περίπτωσή σας επειδή η συγγένεια είναι τρίτου βαθμού ή μήπως δεν ισχύει επειδή πρόκειται για αριστερούς διορισμούς;


Κάλχας

1 σχόλιο:

  1. Οι Ελληνικές βιομηχανίες που έκλεισαν απο το 1981 και μετά την εισοδό μας στην ΕΟΚ επι ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία. http://katohika.gr/ellada/den-einai-mono-tora-i-prodosia-einai-xronia-piso-poy-mas-xtypa/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...