Ο χοιροτρόφος και ο Manuel Maldonado που είναι εμπειρογνώμονας στα ζαμπόν, επιλέγουν 50 χοίρους που έχουν εκτραφεί στην Extremadura στη δυτική Ισπανία. Οι χοίροι τρέφονται μόνο με βελανίδια και ρίζες για να έχει το ζαμπόν ένα διακριτικό άρωμα. Μετά την σφαγή, το ζαμπόν αλατίζεται και αποθηκεύεται για τουλάχιστον τρία χρόνια προτού προχωρήσει σε πώληση. Κατόπιν παραγγελίας, το ζαμπόν έρχεται μέσα σε μια όμορφη ξύλινη συσκευασία.
Πηγή: [link]
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.