Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Παράταξη Υδραίου: Παραίτηση Προβατά, νέα δημοτική σύμβουλος η Γ. Μπούκα

Ποδαρικό με αλλαγές στο νέο χρόνο για την παράταξη Υδραίου. Παραιτήθηκε ο Β. Προβατάς(!) και στη θέση του ορκίστηκε δημοτική σύμβουλος η Γ. Μπούκα.



Λιτή ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη «Κερκυραίων Δήμος» της Μερόπης Υδραίου για την αλλαγή στη σύνθεση της παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο:
«Σήμερα (31/12/2014) το πρωί στο Μαράσλειο ορκίστηκε η νέα δημοτική σύμβουλος της παράταξης μας κ. Γεωργία Μπούκα (1η αναπληρωματική δημοτική σύμβουλος στην εκλογική περιφέρεια Εσπερίων) μετά την παραίτηση του κ. Βασίλειου Προβατά για προσωπικούς λόγους. Ευχαριστούμε τον κ. Προβατά για τη μέχρι τώρα συνεισφορά του και ευχόμαστε στην κ. Μπούκα καλή δύναμη και πάντα άξια !»


bouka ydraiou tsibouli
Ο παλιός κι η νέα...
Ο Βασίλης Προβατάς, δάσκαλος στο επάγγελμα, είναι έμπειρο στέλεχος της αυτοδιοίκησης. Είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Γιάννη Προβατά στο Δήμο Εσπερίων και στη συνέχεια ανακηρύχθηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Στις εκλογές του 2010 κατήλθε ως υποψήφιος με την παράταξη του Σπύρου Σπύρου για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και εκλέχθηκε περιφερειακός σύμβουλος. Στις τελευταίες εκλογές κατάφερε να επανεκλεγεί με την παράταξη Υδραίου στο δημοτικό συμβούλιο Κέρκυρας, αλλά αιφνιδίως παραιτήθηκε λίγο πριν την εκπνοή του 2014, χωρίς να ανακοινώσει ο ίδιος τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.


Η νέα δημοτική σύμβουλος Γεωργία Μπούκα γεννήθηκε το 1990, αποφοίτησε από το Τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας και είναι τελειόφοιτη μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Αρχειονομίας-Βιβλιοθηκονομίας-Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου με Δίπλωμα Ειδίκευσης: Διαχείριση Τεκμηρίων Πολιτιστικής Κληρονομιάς & Νέες Τεχνολογίες. Είχε εκλεγεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων του πρώην Δήμου Εσπερίων (2008) και είναι η μικρότερη σε ηλικία, δημοτική σύμβουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο Κέρκυρας.


link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...