Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Πρόεδρος στο Νοσοκομείο Κέρκυρας ενας κτηνίατρος!

Ο "Φακήρης" τι έχει να πεί για όλα αυτά;;;

Το Πασοκ Κέρκυρας δήλωνε οτι δεν θα τοποθετηθούν πρόσωπα που εχουν ξαναπεράσει απο το ιδιο πόστο.Μαλιστα ηταν πολλοί αυτοί που ειχαν αναφέρει οτι το γραμμάτιο στήριξης στην Υφυπουργό κ.Γκερέκου ξεπληρώθηκε με την ανακοίνωση απο την Υπουργό Υγείας κ.Μαριλίζα Ξενογιανακοπούλου. Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ Γρηγορόπουλος Κων/νος, επιλέχθηκε με κομματικά κριτήρια οπως καταγγέλουν μέλη του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας ενω υπήρχαν αλλοι με πλουσιότερα βιογραφικά, να αναλάβει την προεδρία του Γ.Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ .Για το ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ επιλέχθηκε ο ιατρός Αλαμάνος Ιωάννης

Την ιδια ωρα στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας δεν υπάρχει το απαραίτητο προσωπικό και ουτε πρόκειται να προσληφθούν τα 540 ατομα που λείπουν για τη λειτουργεία του Νέου Νοσοκομείου.Τα παραμύθια στους Κερκυραίους ιθαγενείς συνεχίζονται με την τοποθέτηση ενός κομματικού σταυλάρχη για τα "ζωα" της Κέρκυρας που θα ασθενήσουν.ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ....

Μας το έστειλε ο "ΤΡΟΜΕΡΟΣ"




3 σχόλια:

  1. "Σε κυριολεκτικό παιδομάζωμα, σε στυγνή πλύση εγκεφάλου των νέων ελλήνων και σε μεταβολή του έλληνα εκπαιδευτικού σε προπαγανδιστή της Νέας Τάξης, προτρέπει ο κύριος Σόρος μέσα από το Open Society Foundation/ Soros Foundation και το Ίδρυμα Ford (δικοί του οργανισμοί...). Μάλιστα, ο κύριος αυτός, που ξεκάθαρα (και ατιμωρητί) πλέον εμπλέκεται στα εσωτερικά της χώρας μας, υπόσχεται στους έλληνες εκπαιδευτικούς και μισθούς, ενώ τους δίνει σχέδιο "πλάνου" υποβολής προς χρηματοδότηση σε πιθανούς χρηματοδότες...!
    Το σοβαρότερο όμως, στο συγκεκριμένο θέμα είναι πως με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας που στάλθηκε σε όλα τα σχολεία, προωθούνται οι πρακτικές αφελληνισμού των νέων ελλήνων, με εισηγήσεις... του Σόρος!""
    http://kostasxan.blogspot.com/2010/03/blog-post_1204.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΑΠΕΙ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΧΤΗΝΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ; ΕΔΩ ΒΑΛΑΝΕ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΟΜΑΡΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευριπίδης Στυλιανίδης. Ποιος πραγματικά είναι…
    Ο επιλεγόμενος πολιτικός που έλεγε, έλεγε, έλεγε και... λόγον δεν εκράτει. Αντιπροσωπευτικός τύπος παραδοσιακού Έλληνα πολιτικού προηγούμενων δεκαετιών.
    Ενδεικτικά έργα του: Υπερπολυτελής διαβίωση στο εξωτερικό με χρήματα του Ελληνικού Κράτους,

    http://skandalakommaton.blogspot.com/2010/03/blog-post_21.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...