Κυριακή, 25 Απριλίου 2010

Η ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων στοίχισε 1εκ Ευρώ (;)

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, φαίνεται πως η ανάπτυξη της ιστοσελίδας της

Βουλής των Ελλήνων στοίχισε ούτε λίγο ούτε πολύ 1εκ Ευρώ στο Ελληνικό Κράτος (σε εμάς). Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την επίσημη απάντηση του νυν προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου σε ερώτηση του βουλευτή Κυριάκου Βελόπουλου, όπως δημοσίευσε το troktiko. Όπως διευκρινίζει το κείμενο, το έργο της ανάπτυξης χρηματοδοτήθηκε κατά 80% από το Γ’ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης και κατά 20% από το Υπουργείο Οικονομικών, ενώ ο σχετικός διαγωνισμός αποφασίστηκε κατά τη προεδρία της Άννας Μπενάκη - Ψαρούδα και ολοκληρώθηκε το 2009 επί προεδρίας Σιούφα.
Ακόμα μαθαίνουμε πως δαπανήθηκαν ακόμα 48.000 Ευρώ για “την κατάρτιση χειριστών και διαχειριστών της πύλης”. Απίστευτα πράγματα δηλαδή.
Αν ισχύει το συγκεκριμένο έγγραφο που δημοσίευσε το troktiko, μιλάμε για ακόμα μια απίστευτη σπατάλη του Δημοσίου, και συγκεκριμένα της Βουλής των Ελλήνων, “με πλάτη” κοινοτικά και εθνικά χρήματα, εκτός και αν θέλουν κάποιοι να υποστηρίξουν πως η ιστοσελίδα της Βουλής κόστισε τα ίδια χρήματα περίπου με τον Angel Investment Round του… Foursquare!
Ακολουθεί η απάντηση του Προέδρου της Βουλής:http://away.gr/2010/04/23/istoselida-voulis-1-ek-euro/

2 σχόλια:

 1. Οι βουλευτές θα μας τρελάνουν: 1.500.000 ευρώ επίδομα για αγορά H/Y!!!

  Την ίδια στιγμή που ανακοινώνονται τα νέα οικονομικά μέτρα και οι "απλοί άνθρωποι του μόχθου" καλούνται να πληρώσουν "το μάρμαρο", η Βουλή των Ελλήνων κατά ομόφωνη απόφαση (ΦΕΚ223 Α) ενέκρινε, εν μέσω κρίσης, πρόγραμμα επιδότησης για όλους ανεξαιρέτως, τους βουλευτές και ευρωβουλευτές προκειμένου να αγοράσουν το δικό τους προσωπικό εξοπλισμό πληροφορικής, προκειμένου να αναπτύξουν τις δημόσιες σχέσεις τους μέσω του διαδικτύου με προϊόντα όπως:
  Επιτραπέζιους Η/Υ , Laptops, Notebooks, πολυμηχανήματα-εκτυπωτές, Τηλεφωνικό κέντρο, Fax, Λογισμικό αυτοματισμού πολιτικού γραφείου , προγράμματα Η/Υ ,Δορυφορικό δέκτη και ότι άλλο gadget μπορεί να περιλαμβάνει ένα σύγχρονο πολιτικό γραφείο.

  Όπως προκύπτει από το επίσημο έγγραφο κάθε βουλευτής επιλέγοντας τον δικό του προμηθευτή , προσκομίζει στο Τμήμα Προμηθειών και Διαχειρίσεως της Βουλή τιμολόγια αγορά έως 5.500 ευρώ έκαστος (αναλόγως με την κατηγορία που ανήκει) και ο προμηθευτής θα. περνάει να εξοφλείται από τη Βουλή των Ελλήνων.

  Με έναν πρόχειρο υπολογισμό των τριακοσίων της βουλής μαζί με τους ευρωβουλευτές πού επίσης δικαιούνται το επίδομα μάς δίνει ένα ποσό μεγαλύτερο από 1.500.000 ευρώ.

  Με τις υγείες μας, να τους χαιρόμαστε!!!

  ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ...ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΘΥΣΙΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ 5.500 ΕΥΡΩ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ 1.500.00 ΕΥΡΩ!!) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ- ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ- Η/Υ!!! ( λές και δεν έχουν υπολογιστές και χρειάζονται επιχορήγηση 5.500 ευρώ για να αγοράσουν...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. αραγε ο ινδος χακερ ραμανταν ποσα εδωσε για να βρει τον μπλογκερ????

  χαχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...