Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010

Επιδοτούμενος αντιφασισμός

291010-afisa-oakke By "ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ"

Αυτές οι αφίσες που βλέπετε, κολλήθηκαν παντού σε όλη την Αθήνα. Είναι έγχρωμες και από πολύ καλής ποιότητας και ακριβό χαρτί. Το χρήμα ρέει... Ο επαγγελματικός και πρακτόρικος «αντιφασισμός», ζει καλές ημέρες, αφθονίας. Επίσης, την σχετική απεικόνιση θα τη βρείτε και στα ιστολόγια της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας και της ΟΑΚΚΕ. Όλως τυχαίως, οι δύο οργανώσεις συστεγάζονται. Υπενθυμίζουμε ότι η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία αποτελεί έναν εκ των «διακεκριμένων» διωκτών μας, χέρι-χέρι με το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο. Φυσικά, ενοχλήθηκαν από την παρουσία μας σε εκδήλωση για την Παλαιστίνη,
που διοργάνωσε το μορφωτικό τμήμα της πρεσβείας της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν. Την επόμενη φορά, θα τους ρωτήσουμε πριν συμμετάσχουμε. Τώρα, αν κάποιος «κακός φασίστας» από εσάς πιστεύει ότι οι αφίσες των αντικαθεστωτικών του Ιράν και των επαγγελματιών «αντιναζιστών» πληρώνονται από κάποια σιωνιστική τσέπη, είναι απλά συνωμοσιολόγος.

http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5857:2010-10-29-13-59-26&catid=87:epikairotita&Itemid=277

1 σχόλιο:

 1. Αποκάλυψη ΚΟΝΤΡΑ Channel: Τι πραγματικά έγινε στην Μόσχα . ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΕΠΡΑΞΕ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
  Συνταρακτικές αποκαλύψεις έγιναν την Πέμπτη, 28/10, στο κανάλι ΚΟΝΤΡΑ, από το βραδινό δελτίο του Τέρενς Κουΐκ, σχετικά με τα πραγματικά γεγονότα της επίσκεψης ΓΑΠ στην Μόσχα τον περασμένο Φεβρουάριο.

  Σύμφωνα με ό,τι είπε ο δημοσιογράφος Κώστας Μαυρόπουλος για τα όσα διαμείφθηκαν μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού και του Ρώσσου ηγέτη Πούτιν:
  1ον. Οι Ρώσσοι τον έψεξαν για την στάση του εναντίον των αγωγών και τον δεκαετή πόλεμο που είχε κάνει κατά του σχεδίου.
  2ον. Ο Πούτιν ζήτησε άμεσα την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Νεωρίου της Σύρου για τα ρωσσικά πολεμικά και επιβατηγά πλοία, με μεγάλα οφέλη για την Ελλάδα.
  3ον. Οι Ρώσσοι προσφέρθηκαν για μεγάλες επενδύσεις σε διάφορους τομείς στην Ελλάδα. Και,
  4ον. Ο Πούτιν του είπε ξεκάθαρα ότι, αν η χώρα μας χρειάζεται ρευστό, ήταν έτοιμος να μας δανείσει με επιτόκια ύψους 2-3%!!!
  Ο ΓΑΠ, βέβαια, απάντησε σε όλα αρνητικά, υπακούοντας στα αφεντικά του της Νέας Τάξης και υπηρετώντας τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων. Τότε ο Πούτιν εκνευρισμένος, γύρισε και του είπε: Ε, τότε καταλαβαίνεις ότι δεν σου μένει άλλος δρόμος από το να πας στο ΔΝΤ…
  Στην συνέχεια, μέσα από μια τεράστια επιχείρηση παραπληροφόρησης – που έστησαν οι ΓΑΠ, Παπακωνσταντίνου, Πεταλωτής και τα λοιπά λαμόγια-παπαγαλάκια των ΜΜΕ – αυτό που έμαθαν όλοι στην Ελλάδα ήταν το τελευταίο μέρος του διαλόγου: «Ε, τότε να πάτε στο ΔΝΤ»!

  http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2010/10/channel.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...