Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

Αστυνομικός αποτάχθηκε γιατί αρνήθηκε να παραλάβει την «Κάρτα του πολίτη»

By "ΜΑΚΗΣ"

 Αστυνομικός με 19 χρόνια προϋπηρεσία, με συνέπεια στα καθήκοντά του και πίστη στην υπηρεσία του με λευκό μητρώο, αποτάχθηκε απο την υπηρεσία του κατ’όπιν απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής.

Στην επιτροπή αυτή συμμετέχουν 5 αστυνομικοί εκ των οποίων 4 υψηλόβαθμοι.
Στην απολογία του σε αυτή την επιτροπή ισχυρίστηκε οτι δεν παραλαμβάνει την «κάρτα του πολίτη» για καθαρά θρησκευτικούς λόγους.

Αυτό ήταν το φοβερό παράπτωμα για το οποίο τον απέταξαν απο την υπηρεσία του. Ο αστυνομικός είναι έγγαμος με δυο παιδιά, δεν πήρε καμιά αποζημείωση και δεν υπάρχει πρόβλεψη ούτε για ασφαλιστική κάλυψη.

Τα προαναφερθέντα ανακοινώθηκαν στην εκπομπή του κ. Χατζάρα στο κανάλι «Bluesky» απο τον δικηγόρο του αστυνομικού.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η υπόθεση θα φτάσει μέχρι το ευρωπαϊκό δικαστήριο, διότι η νομοθεσία βάση της οποίας απετάχθει ο αστυνομικός παραβαίνει θεμελιώδη άρθρα του συντάγματος όπως είναι η θρησκευτική ελευθερία.

Ζούμε στην αποκαλούμενη «Χούντα του ΠΑΣΟΚ» στην οποία όλοι έχουν δικαιώματα εκτός απο τους Ελληνες και τους Χριστιανούς.

Καλούμε όλους τους Ελληνες και τους Χριστιανούς να μην παραλάβουν την κάρτα του πολίτη και να συμπαρασταθούν στον εν λόγω αστυνομικό.

Να προσθέσουμε ακόμα οτι η κυβέρνηση δια του κ. Ραγκούση μας διέταξε οτι όλοι οι Ελληνες πολίτες μέχρι το τέλος του 2011 θα πρέπει υποχρεωτικά να παραλάβουν την κάρτα του πολίτη.
Πρώτοι απο όλους θα πρέπει να πάρουν την κάρτα τα σώματα ασφαλείας, ενω αν δεν την πάρουν απειλούνται με απόλυση.

Κατα τη διάρκεια της συζήτησης στο «Bluesky» ειπώθηκε και το εξής περίεργο.
Η κάρτα θα περιέχει μέσα απόρρητα στοιχεία για το άτομό του στα οποία δεν θα έχει πρόσβαση ο κάτοχος της κάρτας. Αν δεν είναι αυτό φασισμός και δικτατορία τότε τι είναι;

http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/10/blog-post_20.html

2 σχόλια:

 1. Η εκδοχή της νέας αριστεράς για την Εθνική μας Επανάσταση
  Θέλουν να αλλάξουν τα φώτα κυριολεκτικά στην Ελληνική Ιστορία και δεν το κρύβουν! Έτσι, λοιπόν, έχει δημιουργηθεί ένα νέο ρεύμα ιστορικών, που προέρχεται κυρίως από την λεγόμενη ανανεωτική αλλά και από την άκρα αριστερά, αλλά και από κάποιους.... «φωτισμένους» φιλελεύθερους.

  Όλοι αυτοί έχουν άμεση επαφή με ξένα κέντρα, που βρίσκονται στην απέναντι του Ατλαντικού ακτή, κέντρα τα οποία μαγειρεύουν την νέα ιστορία του κόσμου και των Εθνών!

  Στο παρελθόν, τόσο στο περιοδικό μας, όσο και στην εφημερίδα μας, έχουμε αναφερθεί και έχουμε παραθέσει κατάπτυστα κείμενα, τα οποία αποκαλούν την Φιλική Εταιρεία σαν μία εταιρεία δολοφόνων στην υπηρεσία του Τσάρου.

  Ακόμη δεν παραλείπουν να αναφέρονται στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη σαν λήσταρχο και εγκληματία, ενώ αναφερόμενοι στην Άλωση της Τριπολιτσάς λένε ότι έγινε γενοκτονία Τούρκων και Εβραίων! Υπήρχε μάλιστα και εκτενές άρθρο σε μεγάλη καθημερινή εφημερίδα της Βορείου Ελλάδος, που ανήκει σε πολυεθνική εταιρεία σιωνιστικών συμφερόντων, άρθρο το οποίο αποκαλούσε τον Ύμνο στην Ελευθερία, τον Εθνικό Ύμνο των Ελλήνων σαν ύμνο στο έγκλημα και στον ρατσισμό!
  Φυσικά δεν έχουν πει και γράψει μόνον για το 1821. Τα ίδια λένε και για τον μακεδονικό αγώνα, όπου εμφανίζουν τους μακεδονομάχους σαν κοινούς εγκληματίες, τα ίδια και για την μικρασιατική εκστρατεία.
  http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/10/1821.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

  http://1.bp.blogspot.com/_hxAB-6meR_g/TMVxESSUNnI/AAAAAAAAJKk/L8m_OY_bBGU/s400/74625_444834798175_325358313175_5489852_8284888_n.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...