Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Αννα Μπαξεβάνη: Η Κερκυραία ανάβει φωτιές



Μια φορά κι έναν καιρό: Κατάγεται από την Κέρκυρα, αλλά γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, όπου ζει μέχρι σήμερα με την οικογένειά της. Το όνειρό της από μικρή ήταν να ασχοληθεί με το λαμπερό χώρο της showbiz.

Πτυχία (γαλλικά και πιάνο): Σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής στη σχολή «Ιασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου.

Επίσημη πρώτη: Την «ανακάλυψε» η Κρίστη Κρανά, στη σχολή της οποίας φοίτησε κιόλας. Εκεί διδάχτηκε τα μυστικά του μόντελινγκ.

Δυνατή στιγμή: Το τηλεπαιχνίδι «Ταυτότητα», όπου στάθηκε στο πλευρό του Μίλτου Μακρίδη και η συμμετοχή της σε κινηματογραφική ταινία με την υπογραφή του Νίκου Κούνδουρου που θα προβληθεί του χρόνου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Στιγμή αδυναμίας: Αν και πολλοί τη θεωρούσαν φαβορί όταν πήρε μέρος στα «Playmate 2007» δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει κανέναν τίτλο

Οι άνθρωποι γύρω της: Οι γονείς της, η αδελφή της Σοφία και η κολλητή της φιλενάδα Νταϊάνα Ιγροπούλου που, όπως λέει, της στάθηκε πολύ σε δύσκολες στιγμές και τη θεωρεί πια κάτι σαν δεύτερη αδελφή της

«Καυτό» gossip: Γενικά είναι χαμηλών τόνων. Για ένα διάστημα έβγαινε με τον πολίστα Γιάννη Σαλπέα. Αυτή την περίοδο πάντως δηλώνει single αλλά -λένε οι φήμες- πως βρίσκεται στην αρχή ενός καινούργιου ειδυλλίου.

Ατάκα κι επί τόπου: «Αν κάποιος με πονέσει, πρέπει να το πληρώσει. Αν εγώ ζηλέψω μία, αυτός πρέπει να ζηλέψει δέκα. Την τελευταία φορά που κάποιος μου την είχε σπάσει και δεν μου έδινε σημασία πήγα στο "Romeo" και βγήκα φωτογραφία μ’ έναν τύπο. Η φωτογραφία έπαιξε στην "Espresso"».

Συχνάζει: Στα «Σταρμπακς» του Παλιού Φαλήρου και της Βούλας. Εκεί πηγαίνει συχνά μαζί με τη Νταϊάνα Ιγροπούλου για να απολαύσουν παγωμένο τσάι και να κάνουν girl talk. Τα κλαμπ δεν της αρέσουν πολύ σε αντίθεση με το σινεμά και το θέατρο που τα λατρεύει.

Ποια είναι: Ακούσαμε για πρώτη φορά το όνομά της στον πιο σέξι διαγωνισμό ομορφιάς «Playmate 2007». Η ίδια κατάφερε να ξεχωρίσει στο πλευρό του Μίλτου Μακρίδη στο τηλεοπτικό παιχνίδι «Ταυτότητα». Τότε η Αννα Μπαξεβάνη συνειδητοποίησε πως το μέλλον της βρισκόταν στην τηλεόραση και αποφάσισε να καλλιεργήσει το ταλέντο της ποντάροντας στην υποκριτική. Αμέσως γράφτηκε στη σχολή του Διαμαντόπουλου. Εδώ κι ένα χρόνο γνωστοί ηθοποιοί όπως ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Μάξιμος Μουμούρης, η Μαρία Γεωργιάδου και η Εφη Μουρίκη της διδάσκουν τα μυστικά της τέχνης τους. Η ίδια είναι ενθουσιασμένη και ετοιμάζεται τον Σεπτέμβριο να δώσει εξετάσεις στο υπουργείο Πολιτισμού. Μέχρι τότε κάνει διακοπές με την οικογένειά της στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κέρκυρα.

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

3 σχόλια:

  1. Ρόδος: ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΕΚΒΙΑΖΕ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΣΕ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΙ

    Πρωταγωνιστές της υπόθεσης, Αλβανοί «νταήδες» που είχαν βρει τον εύκολο τρόπο να πίνουν δωρεάν στα μπαρ του νησιού και να παίρνουν χρήματα από τους ιδιοκτήτες τους, για να τους προστατεύουν από... τους εαυτούς τους! Όποιος δεν δεχόταν τους όρους των Αλβανών, το πλήρωνε ακριβά. Και αυτό το έζησε ένας 55χρονος ιδιοκτήτης μαζί με τον 28χρονο γιο του...

    Ο αρχηγός της Αλβανικής συμμορίας, ένας 29χρονος άνδρας πήγε τα ξημερώματα σε ένα μπαρ στο Φαληράκι μαζί με δύο ομοεθνείς του και χτύπησαν άγρια τους δύο ιδιοκτήτες, για να τους δείξουν από τι… κινδύνευαν αν δεν πλήρωναν για την «προστασία» τους! Για να τους πείσουν, μάλιστα, να τους δώσουν 200 ευρώ, τους απείλησαν με όπλο!

    Μόλις έφυγαν, όμως, οι ιδιοκτήτες κάλεσαν αστυνομικούς του τμήματος Αρχαγγέλου οι οποίοι τους αναζήτησαν και κατάφεραν να συλλάβουν τον 29χρονο εκβιαστή που έχει αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, όχι όμως και τους συνεργούς του.

    Η είδηση της σύλληψης έκανε, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα και τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες να ξεθαρρέψουν κι έτσι ένας 56χρονος κατήγγειλε ότι οι «νονοί» τον είχαν υποχρεώσει από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2010 να τους πληρώνει 80 ευρώ και να τους… κερνάει ποτά κάθε φορά που τους έβλεπε, απειλώντας να τον χτυπήσουν και να καταστρέψουν το μαγαζί του! Ο αρχηγός της συμμορίας φέρεται να έχει τουλάχιστον άλλους πέντε συνεργούς που αναζητούνται.

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/03/blog-post_4345.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ
    Ν' ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΜΕΡΟΥΝ!
    ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΗΠΕΙΡΟ... Στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου 26 Φεβρουαρίου 2011 άκουγα στον Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας 89,5 FM την εκπομπή της Εξωτερικής Ιεραποστολής. Καλεσμένος στο στούντιο ο Μητροπολίτης Καμερούν Εμμανουήλ, τον οποίον συγχαίρω δημοσίως, διότι τόλμησε να πεί αλήθειες που όλοι οι υπόλοιποι Δεσποτάδες αποκρύπτουν για να μη θιγούν οι μαύροι… Ιδού μερικά από όσα συνταρακτικά είπε ο Μητροπολίτης Καμερούν: 1) Πολύ πρίν πάνε οι Λευκοί στην Αφρική, οι Αφρικανοί είχαν ανακαλύψει την Δουλεία και η μία Αφρικανική Φυλή είχε δούλους την άλλη. Αντίθετα με ό,τι μας λένε οι βρωμεροί Αριστεροί, οι Ευρωπαίοι (κυρίως οι Γερμανοί) είναι εκείνοι που έβαλαν τέλος στο Καθεστώς της Δουλείας που υπήρχε επί χιλιάδες χρόνια μεταξύ των Αφρικανικών Φυλών. 2) Ο Χριστιανισμός αντιμετωπίζει μεγάλα εμπόδια στην Μαύρη Ήπειρο, διότι οι Αφρικανοί είναι εξαιρετικά Φυλετιστές και αδυνατούν να καταλάβουν ότι είναι αδελφοί τους άνθρωποι άλλης Φυλής! Πιστεύουν φανατικά στο Αίμα και θεωρούν παρανοϊκή την χριστιανική ιδέα πως όλοι οι άνθρωποι είναι αδελφοί εν Χριστώ Ιησού! 3) Αλλάζουν χριστιανική πίστη μόνο και μόνο για να φάνε ένα πιάτο φαΐ παραπάνω ή έναντι χρημάτων. Έτσι, ένας Αφρικανός που σήμερα βαφτίζεται Ορθόδοξος, αύριο θα πάει με τους Καθολικούς ή με τους Προτεστάντες ή ακόμη και με τους Μάρτυρες του Ιεχωβά, αν του δώσουν περισσότερα υλικά αγαθά! 4) Είναι αδύνατον στους χριστιανούς κληρικούς να κάνουν χριστιανική κατήχηση σε Αφρικανές γυναίκες, διότι οι Αφρικανοί θεωρουν ότι πάνε να τις εκμαυλίσουν και να συνουσιαστού ν μαζί τους! Ακόμα και μέσα στους ορθόδοξους χριστιανικούς ναούς, οι Αφρικανές γυναίκες είναι με την πλάτη προς το Ιερό εις ένδειξιν σεβασμού προς τους άνδρες και οι ορθόδοξοι ιερείς επικοινωνούν μαζί τους μέσω των Αφρικανών ανδρών τους! Αφήνω την (αδιανόητη σε εμάς τους Λευκούς) καταπίεση που νιώθουν καθημερινά οι Αφρικανές από τους Αφρικανούς… Οι οποίοι Αφρικανοί δεν μπορούν με τίποτα να καταλάβουν την χριστιανική αρετή της παρθενίας, την οποία θεωρούν καθαρή παλαβομάρα… Αλήθεια, οι Ελληνίδες φεμινίστριες και λοιπές αντιρατσίστριες, γιατί δεν πηγαίνουν στην Μαύρη Ήπειρο να εφαρμόσουν τις Αντεθνικές θεωρίες τους, να δούν τι θα πεί βερύκοκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΣ ΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΕΥΡΑΣ !!..ΚΑΙ ΕΔΩ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΥΦΑΡΟΥΝ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΖΙΜΠΑΠΟΥΕ ΓΙΟΧΑΝΕΣΠΟΥΡΓΚ ΚΛΠ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΟΥΝ (ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ..)ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΔΩ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...