Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΔΡΕΣ STRIPPERS!











3 σχόλια:

  1. Πέντε χώρες της Ενωμένης Ευρώπης κάνουν κατάσχεση τις αποταμιεύσεις γήρατος των πολιτών τους
    Να είστε σίγουροι, ότι δεν θ' αργήσει να έρθει και στην Ελλάδα: Η κατάσχεση απο την κυβέρνηση, εν μέρει ή εν όλω, των αποταμιεύσεων γήρατος των πολιτών

    Πριν μερικές εβδομάδες η Βουλγαρία, η Πολωνία, η Ιρλανδία, η Γαλλία και η Ουνγγαρία ανακοίνωσαν, ότι προτίθενται να κατασχέσουν ένα μέρος ή το σύνολο των αποταμιεύσεων γήρατος των πολιτών τους (τις καταθέσεις τους για γερατειά). Για να.....


    μπαλώσουν τις τρύπες του προϋπολογισμού τους.

    Στη Βουλγαρία η κυβέρνηση εργάζεται ήδη από τον Οκτώβριο του 2010 στην ενσωμάτωση των ιδιωτικών ομολόγων γήρατος, που ανέρχονται στα 224 εκατομμύρια, στο δημόσιο ταμείο. Η Ιρλανδία πήγε ένα βήμα παραπέρα: Η κυβέρνηση της κρατικοποίησε τον Νοέμβριο του 2010 τα δισεκατομμύρια των αποταμιεύσεων γήρατος των πολιτών της. Στην Πολωνία η κυβέρνηση δεν είναι τόσο βάναυση, γιατί κρατικοποίησε (προς το παρόν) μόνο το ένα τρίτο των ιδιωτικών καταθέσεων γήρατος των πολιτών. Έτσι οι εισφορές που θα πληρώνει ο κάθε πολίτης στο συνταξιοδοτικό σύστημα, θα υπολογίζονται στο εξής διαφορετικά: Δεν θα πηγαίνει πλέον το 7 τοις εκατό στις ιδιωτικές συντάξεις (OFE), αλλά μόνο το 2 τοις εκατό, το υπόλοιπο 5 τοις εκατό θα πηγαίνει στις κρατικές συντάξεις. Δηλαδή οι (υποχρεωτικές) εισφορές των εργαζομένων, που προορίζονται για σύνταξη, θα πηγαίνουν στις τσέπες του κράτους. Και οι πολίτες δεν έχουν καμμία δυνατότητα να αμυνθούν εναντίον αυτής της μεταρρύθμισης.

    Και η γαλλική κυβέρνηση όμως έβαλε χέρι στα χρήματα που είχαν καταθέσει για τα γεράματά τους οι πολίτες της χώρας και τα πήγε στο δημόσιο ταμείο - χωρίς να βγάλουν τσιμουδιά οι γερμανοί δημοσιογράφοι. Δεν είναι λοιπόν περίεργο, ότι και η Ουνγγαρία εκανε τον Ιανουάριο του 2011 το ίδιο, κατάσχεση των ιδιωτικών συντάξεων των πολιτών της.


    http://heraklion1.blogspot.com/2011/03/blog-post_6941.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάτρα ώρα μηδέν: Κυκλοφορούν στην πόλη αποφασισμένοι για όλα - Από τύχη γλύτωσε νεαρή Ελληνίδα τον βιασμό της από 3 λαθρομετανάστες
    ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΙ ΘΟΛΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΟΙ!!
    Όλα συνέβησαν σε δρόμο πίσω από το Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας και σε ώρα όπου στην περιοχή υπήρχε ακόμα αρκετή κίνηση. Αυτό δεν εμπόδισε τους τρεις Βορειοαφρικανούς, σύμφωνα με τις περιγραφές, από το να τολμήσουν να της επιτεθούν.


    Την παρακολουθούσαν από την πλατεία Αγίου Γεωργίου μέχρι τον ανηφορικό δρόμο πίσω από το Αρχαίο Ωδείο. Όταν έφθασαν σε ένα αρκετά σκοτεινό σημείο και αφού βεβαιώθηκαν ότι δεν περνούσε κανείς άλλος αποφάσισαν να της ορμήσουν. Την αιφνιδίασαν πιάνοντάς την από πίσω και ο ένας άρπαξε την τσάντα της και άρχισε να την τραβάει. Εκείνη αντέδρασε ενστικτωδώς κρατώντας με δύναμη την τσάντα και τον απώθησε με κλωτσιές που του έδινε στα πόδια. Ο δεύτερος προσπαθούσε να γυρίσει πίσω τα χέρια της. Η πάλη συνεχίστηκε για μερικά λεπτά με τη νεαρή να ουρλιάζει, καλώντας σε βοήθεια. Τότε επενέβη και ο τρίτος της παρέας, καθώς οι δυνάμεις της νεαρής γυναίκας είχαν ήδη αρχίσει να την εγκαταλείπουν. Έτσι αδύναμη και εξαντλημένη από την πάλη που προηγήθηκε την ακινητοποίησαν ξαπλώνοντας την στο δρόμο.

    Απεγνωσμένη με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει, τίναζε τα πόδια και το σώμα της για να τους διώξει από πάνω της. Τότε ο ένας σήκωσε τη φούστα της και της έβγαλε το εσώρουχό της. Ως δια μαγείας, στο σημείο άρχισαν να καταφθάνουν τρέχοντας περίοικοι και οι 3 λαθρομετανάστες τράπηκαν σε φυγή.

    Ανάλογα περιστατικά βίας και επιθέσεων σε γυναίκες και ηλικιωμένους είναι πολύ συχνά στην περιοχή της Πάτρας. Τα περισσότερα οι πολίτες δεν τα καταγγέλλουν καν στην Αστυνομία φοβούμενοι αντίποινα από τους λαθρομετανάστες. Οι πολίτες τρέμουν στην ιδέα μέχρι να κυκλοφορήσουν μόνοι τους βραδινές ώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποδόθηκαν οριστικά στους Σοβιετικούς οι ευθύνες για τη σφαγή στο Katyn

    Η ρωσική κάτω βουλή εξέδωσε (Παρασκευή, 26 Νοέμβριος 2010 ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΥΡΩΣΗ ) ψήφισμα, με το οποίο παραδέχεται ότι οι σφαγές 20.000 Πολωνών αξιωματικών το 1940 στο Katyn κι ενώ μαινόταν ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, έγιναν υπό τις άμεσες διαταγές του τότε ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης, Ιωσήφ Στάλιν.
    Με το ψήφισμα αυτό δίνεται ένα τέλος στην πολύχρονη διαμάχη ανάμεσα στη Μόσχα και τη Βαρσοβία σχετικά με το ποιος ήταν υπεύθυνος για τη γενοκτονία του Katyn.
    Για δεκαετίες, προτού ακόμη καταρρεύσει το κομμουνιστικό καθεστώς στην Ρωσία, οι Σοβιετικοί χρέωναν τη σφαγή του Katyn στους Γερμανούς, μια θεωρία που αργότερα ανατράπηκε, καθώς ιστορικές πηγές απέδιδαν το έγκλημα στην NKVD, τη διαβόητη μυστική αστυνομία του Στάλιν.

    ΜΟΝΟ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙ ΤΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...