Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Καυτά γυναικεία μαγιό

By "Πόπη"


Από την Ελβίρα Γαβριήλ.

Πολύχρωμα, μικροσκοπικά,stringbrazilian, λευκά διάφανα, leopard.
Προκλητικά, sexy, αλλά και άνετα, τα μαγιό του 2011, φτιάχτηκαν για να φοριούνται πάνω μας,  σαν δεύτερο δέρμα, όταν η θερμοκρασία ανέβει και τα κορμιά μας αναζητούν τη ραστώνη και την ανεμελιά, που προσφέρουν τα καλοκαιρινά μεσημέρια στην παραλία!

Οι συντάκτριες του 3040glam, έκαναν «σαφάρι» στα μαγαζιά, επέλεξαν, δοκίμασαν και σας προτείνουν μαγιό, για όλα τα γούστα, όλους τους σωματότυπους και  κυρίως όλα τα βαλάντια!




Οι γκουρού της μόδας προτείνουν χρώματα, πούλιες, παγιέτες, ενώ στην πρώτη γραμμή βρίσκεται το κλασικό ολόσωμο, που επιστρέφει δυναμικά, και κολακεύει τις περισσότερες από εμάς είτε είμαστε αδύνατες, είτε έχουμε κάποια κιλάκια  παραπάνω.


ΒΑΛΤΕ ΧΡΩΜΑ!

Μπλε, πράσινο πορτοκαλί, τιρκουάζ και γαλάζιο είναι  τα must του καλοκαιριού! Γοητεύουν, κολακεύουν και ξορκίζουν τη μαυρίλα του χειμώνα. Προσοχή! Εσείς που πιστεύετε ότι το μαύρο «αδυνατίζει», πετάξτε τα κλισέ και ξανασκεφτείτε το! Το ελληνικό καλοκαίρι, θέλει χρώμα τόλμη, και καλή διάθεση. Κάντε την υπέρβαση και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει σε σας. Και όποια επιλέξει χρώμα, δεν  θα βγει χαμένη!



DENIMS

Για τις εκκεντρικές, που δεν μπορούν να αποχωριστούν το αγαπημένο τους jeanούτε το καλοκαίρι, μπορούν να το φορέσουν…  και στην παραλία. Αυθεντικά  jean μαγιό ή απομιμήσεις, να ξέρετε ότι όταν το φορέσετε  πολλά κεφάλια θα γυρίσουν να σας κοιτάξουν! Ενδείκνυται για τις πιο νεαρές ηλικίες, και μπορεί να συνδυαστεί με  rock αξεσουάρ, κοκάλινα βραχιόλια, και τεράστια καπέλα.

PRINTS

Επιλέξτε μαγιό, με μεγάλες στάμπες, leopard λεπτομέρειες, ή φιγούρες από  τα  αγαπημένα σας  comic. Ένα σουτιέν με την Tinker Bell, είναι girly, τρυφερό και αθώο. Ενώ,  ένα leopard slip
φορεμένο  με μονόχρωμο σουτιέν, θα αιχμαλωτίσει τα ανδρικά βλέμματα!  Προσοχή! Αν επιλέξετε total leopard style, να είστε φειδωλή με τα αξεσουάρ. Γιατί η ομορφιά, κρύβεται στην απλότητα!


STRING KAI BRAZILIAN.

Δυστυχώς, για να τα φορέσετε πρέπει το κορμί σας να είναι… μάρμαρο! Αν είστε νεαρή, γυμνασμένη, με μεγάλη αυτοπεποίθηση και μπορείτε να το υποστηρίξετε, βάλτε το άφοβα! Σε αντίθετη περίπτωση θα επιφέρετε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκατε αρχικά. Ναι θα μονοπωλήσετε τα βλέμματα και το ενδιαφέρον, αλλά τα σχόλια δεν θα είναι κολακευτικά… Οπότε… Αφήστε το καλύτερα! Αν επιμένετε, φορέστε  τα  μόνο αν διαθέτετε πισίνα ή ιδιωτική παραλία! 



ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΟ ΛΕΥΚΟ!

Λευκό, σημαίνει ελληνικό καλοκαίρι. Προσέξτε να επιλέξετε μαγιό,  που δεν θα είναι διάφανο όταν βραχεί και να το φορέσετε,  μετά τα πρώτα δέκα μπάνια που το κορμί σας θα έχει πάρει λίγο χρώμα. Άλλωστε η γοητεία του,  βρίσκεται στην αντίθεση που κάνει με την σοκολατένια επιδερμίδα.


ΟΛΟΣΩΜΟ,  ALL TIME CLASSIC!

Είναι τάση από τα ρομαντικά fifties.Τα φορούσαν τα pin up girls και έκαναν το ανδρικό πληθυσμό της εποχής,  να παραληρεί. Μαγιό, που ταιριάζουν στον σωματότυπο των Ελληνίδων  είναι θηλυκά χωρίς να προκαλούν, κομψά αλλά και sexy! Οι μεγάλοι οίκοι μόδας ήδη τα έχουν λανσάρει, και θεωρούνται η πιοhot τάση της σεζόν! Επιλέξτε τα  και να ξέρετε: Το προκλητικό δεν είναι πάνταsic!


Όσο για τις τιμές: Κυμαίνονται από 30 ευρώ το φθηνότερο, έως 1200 για τις πιο… large! Οπλιστείτε λοιπόν με καλοκαιρινή διάθεση, βγείτε στα μαγαζιά και επιλέξτε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει! Καλό καλοκαίρι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...