Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

By "ΠΑΣΟΚ"

1 σχόλιο:

 1. ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

  Κι ενώ όλα πήγαιναν μια χαρά σήμερα στην Πλατεία Γεωργίου, κάπου μετά τις 9:30 τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν κομματική και ιδεολογική τροπή...
  Στο δημόσιο βήμα οι ομιλίες άρχισαν να παίρνουν περίεργη τροχιά προς... τα αριστερά με αποτέλεσμα ο κόσμος να αρχίσει να εγκαταλείπει την πλατεία.
  Σε κάποιο σημείο δε, όπου ένας ομιλητής ανέφερε πως θα έπρεπε να φέρουμε την Ελληνική σημαία μαζί μας, δέχτηκε αποδοκιμασίες από τους παρευρισκόμενους μπροστά από το θέατρο και ακολούθησε το σύνθημα "Ελληνες και Ξένοι, εργάτες ενωμένοι...". Από κει και πέρα άρχισαν τοποθετήσεις που αφορούσαν την κατάργηση των συνόρων, την παγκόσμια ισότητα χαλώντας το όμορφο κλίμα που είχε δημιουργηθεί.
  Είναι σαφές πως κάποια αριστερά στοιχεία θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να περάσουν τις θέσεις τους εκμεταλλευόμενοι τον όγκο των εκδηλώσεων. Είναι ντροπή τους! Αντί να αγωνίζονται σεβόμενοι πως όλοι κατεβήκαμε στους δρόμους χωρίς κόμματα, ενωμένοι σαν Έλληνες, αποδεικνύουν πως ότι κάνουν το κάνουν για το κόμμα και την παράταξη.
  Πρέπει άμεσα να απομονωθούν αυτά τα στοιχεία αλλιώς ο κόσμος που πραγματικά νοιάζεται θα σιχαθεί και δεν θα ξαναπατήσει στις συγκεντρώσεις.

  http://patracafe.blogspot.com/2011/05/blog-post_30.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...