Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Νεκρός ο 16χρονος, μαχαιρώθηκε σε καυγά με συνομήλικους του στην Κέρκυρα!

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - 03:00 / Έχασε λίγο μετά τις 23:00 τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 16χρονος ο οποίος δέχθηκε χτύπημα με μαχαίρι σε συμπλοκή που έγινε μιάμισι ώρα νωρίτερα στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας. Ο συνομίλικος του θύματος που τον μαχαίρωσε αναζητείται από την Αστυνομία.
Στο βιντεο, οι συγγενείς και οι φίλοι του 16χρονου θρηνούν έξω από τα Επείγοντα Περιστατικά του Νοσοκομείου

Στις 21:30, νεαρά άτομα τα οποία, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των εμβρόντητων περαστικών και περίοικων, φέρονταν να γνωρίζονταν μεταξύ τους, ενεπλάκησαν σε άγριο καυγά σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της πόλης της Κέρκυρας, στο Οκαζιόν.

Το περιστατικό συνέβη έξω από την Εθνική Τράπεζα την ώρα που το σημείο έβριθε από κόσμο, Κερκυραίους και τουρίστες.
Οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για έντονο διαπληκτισμό ομάδας πέντε αγοριών και μίας κοπέλας, ηλικιών από 16 έως 18 ετών το πολύ, χωρισμένων σε δύο ομάδες των τριών. Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, ένας εκ των συμμετεχόντων στον καυγά έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε δύο, εκ των οποίων τον πρώτο πολύ σοβαρά. Ο 16χρονος επιχείρησε να διαφύγει αλλά αιμορραγούσε και μερικά μέτρα μακριά σωριάστηκε λιπόθυμος στην άσφαλτο. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τους ιατρούς να δίνουν μάχη για να κρατήσουν το σοβαρότερα τραυματισμένο στη ζωή, δυστυχώς, χωρίς αίσιο αποτέλεσμα…

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πιστοποιηθεί από την Αστυνομία πως πρόκειται για άτομα αλβανικής καταγωγής ενώ οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι οι τρεις από τους τέσσερις προσήχθησαν και κατέθεσαν για το περιστατικό ενώ έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του τέταρτου που φέρεται να μαχαίρωσε τους δύο ανήλικους.

Στο νοσοκομείο έσπευσε η τραγική μητέρα του 16χρονου, συγγενείς και φίλοι του παιδιού. Η μητέρα δεν είχε ενημερωθεί για την κατάληψη του υιού της ενώ νεαροί φίλοι του άτυχου εφήβου, έξω από το τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Κέρκυρας, σκυθρωποί δεν μπορούσαν να πιστέψουν την τραγωδία που εκτυλίσσετο αυτή τη νύχτα...
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 16χρονος είχε γεννηθεί στους Αγ. Σαράντα με αλβανική καταγωγή. Το όνομα του φερόμενου ως δράστη είναι γνωστό στην Αστυνομία η οποία διενεργούσε το βράδυ ελέγχους σε σπίτια στα οποία θεωρεί ότι μπορεί να έχει καταφύγει, ενώ αυστηροί είναι και οι έλεγχοι και οι περιπολίτες από πλευράς Λιμενικού ώστε να μην δοθεί η ευκαιρία να διαφύγει στη γειτονικη πόλη των Αγ. Σαράντα.

Νεώτερες πληροφορίες αναμένεται να δώσει το πρωί η Αστυνομία.

3 σχόλια:

  1. Στημένες οι επιθέσεις στη Νορβηγία;
    Από Prison Planet / μετ. ANTINEWS

    Πριν από τα τραγικά γεγονότα της Νορβηγίας, το αμερικανικό υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας δημοσιοποίησε ένα προπαγανδιστικό βίντεο που χαρακτηρίζει τους λευκούς Αμερικανούς της μεσαίας τάξης ως τρομοκράτες, και ως μέλη της «λευκής Αλ Κάιντα», ενός όρου που σχεδιάστηκε για να συμμαζέψει, και να συνενώσει την εικόνα της κατασκευασμένης από τη CIA ισλαμικής οργάνωσης, και των ακροδεξιών εξτρεμιστών των ΗΠΑ (βλ. άρθρο ΚΟ εδώ).

    Το βίντεο αποτελεί μέρος της εκστρατείας υστερίας που έχει ξεκινήσει η κυβέρνηση, και είναι συνέχεια μιας αναφοράς που διέρρευσε στα ΜΜΕ το 2009, που χαρακτήριζε τους ελευθεριστές και τους οπαδούς της Δεύτερης Τροποποίησης (το δικαίωμα να φέρουν όπλα), ως τρομοκράτες, και ακροδεξιούς εξτρεμιστές.
    Ο Anders Behring Breivik ανήκε στο Κόμμα της Προόδου, από το 1997 έως το 2007. Ο δηλωμένος σκοπός του κόμματος αυτού είναι η μείωση των φόρων και της κρατικής παρέμβασης. Είναι δηλαδή κάτι σαν μια ευρωπαϊκή εκδοχή του αμερικανικού Tea Party (σύμφωνα με το CFR).

    Η ΕΕ, το ΔΝΤ, και οι διεθνείς τραπεζίτες, ανησυχούν για την αυξανόμενη άνοδο τέτοιων κινημάτων και κομμάτων στην Ευρώπη. Όπως έγραψε πριν από μερικούς μήνες το Reuters: «Η αύξηση της επιρροής του πολιτικού λαϊκισμού στην Ευρώπη, που πυροδοτείται από την λαϊκή οργή για τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, απειλεί να δυσκολέψει την επίλυση των ευρωπαϊκών προβλημάτων».

    Εκατομμύρια Ευρωπαίοι αντιτίθενται στο άδειασμα των δημόσιων ταμείων, προκειμένου να πληρωθούν τα χρέη που οφείλονται στους τραπεζίτες, και εντάσσονται σε πολιτικά κόμματα τύπου «Πραγματικοί Φιλανδοί», το οποίο αντιτίθεται στη διάσωση της Πορτογαλίας. Η ξαφνική δημοτικότητα του συγκεκριμένου κόμματος αιφνιδίασε το ευρωπαϊκό πολιτικό κατεστημένο.

    Η επιχείρηση false flag (ΣΣ να το μεταφράσουμε “επιχείρηση μούφα;) της Νορβηγίας, έρχεται σε φάση που ο λαϊκισμός φουντώνει στη Γερμανία, τον διστακτικό θησαυροφύλακα της Ευρώπης σε αυτή τη τελευταία κρίση.

    Οι καθεστωτικοί πολιτικοί της Γερμανίας δεν συμφωνούν με αυτή τη δεύτερη διάσωση των τραπεζιτών. Όπως λέει ο Jochen Sanio επικεφαλής της γερμανικής ομάδας BaFin, που παρακολουθεί τις χρηματαγορές της χώρας, «Ήδη το κάναμε μια φορά, και δεν μπορούμε να το ξανακάνουμε. Δεν γίνεται… αν η κυβέρνηση λεηλατήσει και πάλι τα δημόσια ταμεία, οι φορολογούμενοι θα τους κρεμάσουν όλους».
    Η ΕΕ και το ευρωπαϊκό πολιτικό κατεστημένο χρωστάνε στους τραπεζίτες και στην «ελεύθερη αγορά» τους, μια αγορά που είναι ελεύθερη να λαφυραγωγεί, και στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές τους. Αυτό το διάστημα κάνουν τα πάντα για να πνίξουν κάθε αντίθετη φωνή, και κάθε αντίσταση στις ατελείωτες διασώσεις που έχουν ως σκοπό τους τη διάλυση των τοπικών οικονομιών και τη καταστροφή κάθε εθνικής κυριαρχίας.
    Η βομβιστική επίθεση στην Oklahoma ήταν μια κλασική επιχείρηση false flag, που χρησιμοποιήθηκε ως αφορμή για εγκαθίδρυση κάποιων δρακόντειων αστυνομικών μέτρων στη δεκαετία του 1990. Μετά από εκείνη την επίθεση, το κογκρέσο ψήφισε για χάρη του προέδρου Clinton, μια ολόκληρη σειρά από νόμους ασφάλειας, οι οποίοι χρησίμευσαν ώστε να φτάσουμε στο περίφημο PATRIOT Act, που ίσχυσε μετά από τη στημένη επίθεση στους δίδυμους πύργους την 11/9/01.

    Εκτός από τη παραπάνω χρησιμότητά της, η επίθεση στην Oklahoma έπαιξε μεγάλο ρόλο στη δαιμονοποίηση του πατριωτικού κινήματος που είχε ξεκινήσει με αφορμή την επίθεση του FBI στους Branch Davidians στο Waco του Τέξας το 1993.

    Οι επιχειρήσεις False flag, που πάντα ακολουθούνται από έντονες εκστρατείες προπαγάνδας, είναι μία μόνο από τις πολλές μεθόδους που χρησιμοποιούν οι κυβερνήσεις για να εξουδετερώσουν τις πολιτικές διαφωνίες.


    Τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να περιμένουμε και άλλες τρομοκρατικές επιχειρήσεις false flag.

    http://redskywarning.blogspot.com/2011/07/blog-post_1326.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε έρευνα των «ακροδεξιών ομάδων» θα προχωρήσει η Ευρωπόλ μετά το μακελειό στη Νορβηγία

    Από Prison Planet / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

    Η Εγκληματολογική Υπηρεσία Πληροφοριών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Ευρωπόλ, θα διεξάγει έρευνα για μη ισλαμικές τρομοκρατικές απειλές που υποτίθεται ότι προέρχονται από μη κατεστημένες πολιτικές ομάδες, σύμφωνα με το Associated Press.

    "Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η απειλή από την ισλαμιστική τρομοκρατία εξακολουθεί να υφίσταται", δήλωσε ο Soeren Pedersen. "Αλλά έχουν υπάρξει στην πραγματικότητα προειδοποιήσεις ότι (ακροδεξιές ομάδες) γίνονται όλο και πιο επαγγελματικές, πιο επιθετικές στον τρόπο που προσελκύουν άλλους στους σκοπούς τους".

    Οι έρευνες που διεξάγονται από την μονάδα εγκλήματος που βρίσκεται στη Χάγη αποκαλύπτουν ότι οι δήθεν «ακροδεξιές» ομάδες αποτελούν μικρή απειλή. Αντ’ αυτού, η κύρια απειλή προέρχεται από αναρχικούς και άλλες αριστερές ομάδες. Το 2010, ομάδες που χαρακτηρίστηκαν ως αριστερές ήταν υπεύθυνες για 45 επιθέσεις, μια αύξηση 12 τοις εκατό από το προηγούμενο έτος.

    Σε πολλές διαφορετικές περιπτώσεις, οι αναρχικές ομάδες έχει αποδειχθεί ότι αποτελούνται από πράκτορες της αστυνομίας που ενεργούν ως προβοκάτορες. Η κυβέρνηση έχει μια μακρά προϊστορία στην διείσδυση σε αριστερές ομάδες και στην πρόκληση πολιτικής βίας.

    Όπως αποκαλύφθηκε με την υπόθεση Hal Turner, η κυβέρνηση ουσιαστικά έχτισε το Αμερικανικό Εθνικό Σοσιαλιστικό κίνημα και το λευκό ρατσιστικό κίνημα από το μηδέν.

    Παρά το γεγονός ότι το FBI ζήτησε πριν από δεκαετίες, να εγκαταλειφθεί το διαβόητο σχέδιο COINTELPRO, τα στοιχεία δείχνουν ότι, από ότι φαίνεται, το πρόγραμμα εξακολουθεί να λειτουργεί.

    "Ο αριθμός των ποινικών αδικημάτων από δεξιούς εξτρεμιστές είναι σχετικά χαμηλός," είπε η Europol.

    Η δήλωση αποκαλύπτει ότι οποιαδήποτε τέτοια έρευνα είναι αδικαιολόγητη και θα είναι ένα κυνήγι μαγισσών. Οι ομάδες που θεωρούνται "ακροδεξιές" - με άλλα λόγια, είναι αντίθετες με μια μη εκλεγμένη γραφειοκρατία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την προσπάθειά της να εξαναγκάσει την "αποπληρωμή" του τραπεζικού χρέους και τα μέτρα λιτότητας σε όλη την Ευρώπη - θα τεθούν κάτω από το μικροσκόπιο και θα δαιμονοποιηθούν ως «τρομοκράτες».

    Τα κατεστημένα μέσα ενημέρωσης συμμετέχουν πλέον σε μια συντονισμένη προσπάθεια για να χρωματίσουν το τραγικό συμβάν ως ένα περιστατικό όμοιο με τον βομβαρδισμό στην Οκλαχόμα Σίτυ.

    Δείτε ένα τέτοιο βίντεο που αναφέρει τον δράστη "ακροδεξιό χριστιανό"

    Σύμφωνα με αξιωματούχους της αστυνομίας στη Νορβηγία, η βόμβα που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση στο γραφείο του Νορβηγού πρωθυπουργού ήταν μία «τύπου Οκλαχόμα Σίτι» συσκευή αποτελούμενη από λιπάσματα και πετρέλαιο κίνησης, αναφέρει το Associated Press.

    Το Associated Press ισχυρίζεται ότι η βόμβα που εξερράγη σε ομοσπονδιακό κτίριο στην Οκλαχόμα Σίτι το 1995, σκοτώνοντας 168 ανθρώπους, ήταν από λίπασμα και πετρέλαιο.

    Η βόμβα από λίπασμα είναι μέρος της επίσημης μυθολογίας γύρω από τα γεγονότα στην πόλη της Οκλαχόμα.

    Ο Ben Partin, συνταξιούχος ταξίαρχος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, κατέθεσε σε κάθε μέλος του Κογκρέσου με λεπτομερή, εκτενή έκθεση που ανέλυε τους βομβαρδισμούς της 19ης Απριλίου. Ο Partin και άλλοι έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μια βόμβα από λίπασμα δεν θα είχε προκαλέσει τη ζημία στο ομοσπονδιακό κτίριο Alfred P. Murrah.

    "Με βάση την εμπειρία μου στην ανάπτυξη όπλων και ανάλυση ζημιών από βόμβες, και του ελέγχου όλων των διαθέσιμων στοιχείων που έχω, μπορώ να πω, με εμπιστοσύνη, ότι η ζημιά στην ενισχυμένη με σκυρόδεμα υπερκατασκευή δεν θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει επιτευχθεί από ένα μόνο φορτηγό - βόμβα», δήλωσε ο Partin.

    Η έρευνά του αγνοήθηκε από την κυβέρνηση και θάφτηκε από τα κατεστημένα μέσα ενημέρωσης.

    Πολλαπλές βόμβες αναφέρθηκαν και αργότερα βρέθηκαν στα συντρίμμια του ομοσπονδιακού κτιρίου, αλλά τα στοιχεία αυτά επίσης αγνοήθηκαν.
    http://www.prisonplanet.com/interpol-to-investigate-right-wing-political-groups-after-norway-attack.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελευταιες ειδησεις:

    http://www.corfupress.com/news/index.php?option=com_content&view=article&id=12037:%CE%93%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%86%CE%B9%CE%AC-%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A0%CE%91%CE%A3%CE%9F%CE%9A-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF&catid=104:1page&Itemid=206

    http://www.corfupress.com/news/index.php?option=com_content&view=article&id=12004:%CE%9C%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%AC%CE%B3%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%9D%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%9A%CE%AD%CF%81%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B1%CF%82&catid=104:1page&Itemid=206

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...