Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Γυαλιά – καρφιά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ από ομάδα ταξιτζήδων

By "tromeric"


Γυαλιά – καρφιά έκαναν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ μαινόμενοι ταξιτζίδες (σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της πολυκατοικίας) σήμερα στις 8:30 το βράδυ, στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας, προκαλώντας καταστροφές σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό και έπιπλα.








Οι «εισβολείς» έσπασαν την εξώπορτα των κομματικών γραφείων καθώς και πολλές εσωτερικές πόρτες που ήταν κλειδωμένες, σπάζοντας και καταστρέφοντας ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.
Η μικρή αυτή ομάδα η οποία αποτελούντα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, από 6-7 άτομα, αποκόπηκε από συγκέντρωση περισσότερων από 150 αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ οι οποίοι πραγματοποιούσαν πορεία στην οδό Μ. Μεθοδίου (όπου και στεγάζονται τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος) με συνθήματα κατά του αρμόδιου υπουργού Γ. Ραγκούση και της κυβέρνησης.

Έσπαγαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους

Η μικρή αυτή ομάδα ανέβηκε στον πρώτο όροφο που βρίσκονται τα γραφεία, έσπασαν την εξωτερική πόρτα και στη συνέχεια έσπαγαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, επιδρομή η οποία δεν διήρκησε περισσότερα από 3-4 λεπτά για να φύγουν προτού προλάβει η Αστυνομία την οποία ειδοποίησαν οι ένοικοι των διπλανών διαμερισμάτων να επέμβει.
Αυτή την ώρα στο χώρο βρίσκονται μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, ενώ θα πρέπει αν σημειωθεί ότι την ώρα της εισβολής δεν βρισκόταν κανείς μέσα στα γραφεία.
Οι άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας συλλέγουν αποτυπώματα και μαρτυρίες των γειτόνων προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρον για την εντατικοποίηση των ερευνών έδειξαν τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα προς το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Δαγκλή: Η βία δεν φέρνει αποτέλεσμα

Η γραμματέας της Ν.Ε. Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ Ανδρομάχη Δαγκλή η οποία εμφανώς ταραγμένη επιθεώρησε τις ζημιές, δήλωσε ότι η βία δεν φέρνει ποτέ κανένα αποτέλεσμα: «Ο διάλογος είναι εκείνος που μπορεί να βοηθήσει την κοινωνία και να συμβάλλει ώστε να λυθούν τα όποια κοινωνικά προβλήματα. Εμείς είμαστε ανοικτοί στο διάλογο και, μάλιστα, μέλη του Δ.Σ. των ταξιτζήδων είχαν ζητήσει από εμένα να συνομιλήσουμε την Κυριακή στις 19:30 κάτι που αποδέχθηκα ευχαρίστως. Αυτή τη στιγμή όμως είναι απαράδεκτες οι ενέργειες οι οποίες έγιναν. Παρακαλώ πολύ, να γνωρίζουν όλες οι κοινωνικές ομάδες ότι τα προβλήματα λύνονται μόνο με το διάλογο και ποτέ με τη βία. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να αναλάβει το ρόλο της η Αστυνομία και να συλλάβει τα άτομα τα οποία προχώρησαν σε αυτούς τους βανδαλισμούς».

Γερογιάννης: Περιθωριακοί

Το μέλος της Ν.Ε. του κόμματος. Θρασύβουλος Γερογιάννης, δήλωσε από την πλευρά του ότι πιθανολογεί πως πρόκειται για μία μόνο μικρή ομάδα που αποτελούσαν μέρος της πορείας του κλάδου: «Το κόμμα στην Κέρκυρα και η γραμματέας καταβάλλουν προσπάθειες να βρεθεί μία λύσει κοινά αποδεκτή μεταξύ της κυβέρνησης και ταξιτζήδων, ακόμα και επεμβαίνοντας προς την Αθήνα. Πολλοί από τους ταξιτζήδες το ξέρουν, πιθανότατα κάποια μικρή ομάδα σε έξαρση επιτέθηκε και βλέπετε τα αποτελέσματα τα οποία είναι πρωτοφανή», προσθέτοντας ότι πρόκειται για περιθωριακούς.

Καταδικάζει ο πρόεδρος των ταξιτζήδων

Σε δήλωσή του στο ΑΠΕ ο πρόεδρος του σωματείου ιδιοκτητών ταξί Κέρκυρας Θεόδωρος Μίαρης καταδίκασε τους βανδαλισμούς που προκάλεσαν στα γραφεία της κομματικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα  αγανακτισμένοι ταξιτζήδες: «Είχαμε γενική συνέλευση  για να εκτιμήσουμε τις εξελίξεις και αποφασίστηκε να κάνουμε πορεία   στο  κέντρο της πόλης. Ήταν μία ειρηνική διαμαρτυρία με συνθήματα. Προσωπικά  βρισκόμουν στην κεφαλή της πορείας δεν γνωρίζω τι ακριβώς έγινε. Καταδικάζουμε τους βανδαλισμούς. Πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό».

10 σχόλια:

  1. ΜΗΝΑΝΕ ΑΣΤΕΓΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟ-ΠΑΣΟΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2011
    Η βρετανική αστυνομία καλεί το κοινό να αναφέρει όποιον έχει αντικυβερνητικές πεποιθήσεις ως ‘τρομοκράτη’

    Του Paul Joseph Watson (Infowars.com) /μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

    Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις και το ευρύ κοινό να αναφέρουν αμέσως στις αρχές, όποιον έχει αντικυβερνητικές πολιτικές πεποιθήσεις ως ‘τρομοκράτη’, καλώντας τους ανθρώπους να γίνουν εθελοντές πληροφοριοδότες, καθώς το κράτος προετοιμάζεται για μία εκτεταμένη κοινωνική αναταραχή.

    "Αυτή ήταν μία απίστευτη εντολή από την Μητροπολιτική Αστυνομία που εκδόθηκε για τις επιχειρήσεις και τους πολίτες στο Westminster την περασμένη εβδομάδα», αναφέρει η Guardian του Λονδίνου. "Δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση σχετικά με άλλες πολιτικές ομάδες, αλλά δίπλα σε μια εικόνα του εμβλήματος αναρχικών, το "γραφείο καταπολέμησης τρομοκρατών" της αστυνομίας του Westminster έκανε έκκληση σε αντι-αναρχικούς πληροφοριοδότες δηλώνοντας: «Ο αναρχισμός είναι μια πολιτική φιλοσοφία που θεωρεί το κράτος ανεπιθύμητο, περιττό, και επιζήμιο και αντί αυτού προωθεί μια αταξική κοινωνία, ή την αναρχία. Κάθε πληροφορία σχετική με τους αναρχικούς θα πρέπει να αναφέρεται στην τοπική αστυνομία σας. "

    Επίσης, καλεί τους πολίτες να καταγγέλλουν συνεργούς της Αλ Κάιντα στην αστυνομία, και συγχέει τους "αναρχικούς" με τους τρομοκράτες.


    Πράγματι, εάν θέλετε μια εικόνα, για το πώς τα βλέπει η βρετανική κυβέρνηση, δείτε μία αναφορά του Υπουργείου Άμυνας του 2007 που προέβλεπε ότι «η μεσαία τάξη θα γίνει επαναστατική» και «θα πάρει το ρόλο του προλεταριάτου του Μαρξ» μέσα σε τρεις δεκαετίες.

    «Η μεσαία τάξη σε όλο το κόσμο μπορεί να ενωθεί, χρησιμοποιώντας την πρόσβαση στη γνώση, τους πόρους και τις δεξιότητες για τη διαμόρφωση διακρατικών διεργασιών προς το ταξικό τους συμφέρον», προειδοποιεί η έκθεση, προβλέποντας μαζική αναταραχή και κοινωνική αποδιάρθρωση.

    Για το λόγο αυτό οι αρχές ασκούν ήδη ισχυρή πίεση σε κάθε είδους πολιτικές πεποιθήσεις που θα μπορούσαν να ερμηνευθούν ως αντι-κυβερνητικές. Έχουν επίγνωση του γεγονότος ότι η όλο και πιο επικίνδυνη, άδικη και οικονομικά υποβαθμισμένη μετα-βιομηχανική επανάσταση που τώρα χρησιμοποιείται για την αφαίρεση των σπλάχνων της μεσαίας τάξης στη Δύση, θα προκαλέσει μία εχθρική και ριζοσπαστική αντίδραση.

    Το να ενθαρρύνονται οι άνθρωποι να υποβάλουν αναφορές ο ένας για τον άλλον, για τις πολιτικές τους πεποιθήσεις, που θεωρούνται ανεπιθύμητες από το κράτος είναι ακριβώς ό, τι συνέβη στη Σοβιετική Ρωσία και τη ναζιστική Γερμανία.

    Μια κοινή παρανόηση σχετικά με τη ναζιστική Γερμανία ήταν ότι το αστυνομικό κράτος ήταν αποκλειστικά δημιούργημα των αρχών και ότι οι πολίτες ήταν μόνο θύματα. Αντίθετα, τα αρχεία της Γκεστάπο δείχνουν ότι το 80% όλων των ερευνών της Γκεστάπο ξεκίνησε ως απάντηση στις πληροφορίες που παρέχονταν από καταγγελίες από τους "συνηθισμένους" Γερμανούς.

    «Ήταν ο συνηθισμένος Γερμανός που έδινε πληροφορίες σχετικά με τους γείτονές του», γράφει ο Robert Gellately του Florida State University.

    Ο Gellately ανακάλυψε ότι οι άνθρωποι που έδιναν πληροφορίες για τους γείτονές τους υποκινήθηκαν κυρίως από κοινά ελατήρια - «απληστία, ζήλια, και ασήμαντες διαφορές», και όχι από μια γνήσια ανησυχία για την εγκληματικότητα ή την ανασφάλεια.

    http://www.infowars.com/uk-police-tells-public-to-report-anti-government-beliefs-as-terrorism/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΜΟΥΜΙΣΤΗΣ!!!
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
    Κίνα: Ρομπότ θα αντικαταστήσουν τους εργαζόμενους στη Foxconn

    Ένα εκατομμύριο ρομπότ ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει μέχρι το 2014 η εταιρεία

    Τα ρομπότ δεν αυτοκτονούν και κυρίως δεν κάνουν απεργίες. Με αυτό το απλό σκεπτικό η διοίκηση της κινεζικής εταιρείας Foxconn η οποία παράγει εξαρτήματα και συσκευές για λογαριασμό εταιρειών όπως η Nokia, η Apple και η Sony αποφάσισε να αντικαταστήσει μέρος του «έμψυχου δυναμικού» με ρομπότ.

    Σύμφωνα με δημοσιεύματα του κινεζικού τύπου θα «προσληφθούν» ένα εκατομμύριο ρομπότ μέχρι το 2014 τα οποία θα προστεθούν στα υπάρχοντα. Τα περίπου 10.000 ρομπότ εκτελούν για την ώρα απλές εργασίες όπως η βαφή και η συναρμολόγηση εξαρτημάτων όμως με την αύξησή τους υπολογίζεται ότι θα περιορίσουν τις θέσεις εργασίας (για ανθρώπους) στο μισό.

    Ο πρόεδρος της εταιρείας Τέρι Γκου φαίνεται αποφασισμένος να απαλλαγεί από όσο το δυνατόν περισσότερους υπαλλήλους οι οποίοι την περασμένη χρονιά διεκδίκησαν και έλαβαν αυξήσεις έως και 70% έπειτα από πολυήμερες απεργίες.

    Των πρωτοφανών για τα κινεζικά δεδομένα κινητοποιήσεων προηγήθηκε «κύμα αυτοκτονιών» στις μονάδες παραγωγής της εταιρείας λόγω των απάνθρωπων συνθηκών εργασίας. Οι 14 άνθρωποι που έβαλαν τέλος στη ζωή τους το 2010 όπως και το ένα εκατομμύριο των συναδέλφων τους εργάζονταν μέχρι τότε έως και 12 ώρες την ημέρα χωρίς διάλειμμα, χωρίς να μπορούν να μιλούν μεταξύ τους και χωρίς να αμείβονται για τις υπερωρίες.

    Από τον περασμένο μήνα οι εργαζόμενοι υποχρεώνονται μάλιστα να υπογράψουν συμβόλαιο «κατά της αυτοχειρίας» προκειμένου οι οικείοι τους να μη μπορούν να διεκδικήσουν αποζημιώσεις σε περίπτωση αυτοκτονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tι λέει το σούργελο!Ε. Παναρίτη: «Η Ελλάδα πρέπει να γίνει λιγότερο ελληνική»

    Όχι, δεν πρόκειται για πρόθεση κάποιου ανθέλληνα, αλλά για δήλωση της βουλευτού Επικρατείας… του ΠΑΣΟΚ, κας. Έλενας Παναρίτη, στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας Guardian.
    Η βουλευτής έδωσε συνέντευξη, σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα, ωστόσο, κατά τη διάρκεια της κουβέντας, δήλωσε πως θεωρεί τον εαυτό της περισσότερο Αμερικανίδα παρά Ελληνίδα, ενώ τόνισε πως...
    η «Ελλάδα πρέπει να γίνει λιγότερο ελληνική»!

    Εκεί στο ΠΑΣΟΚ, πριν την «κατεβάσουν», δε βρέθηκε κανείς να τη ρωτήσει, αν αισθάνεται Ελληνίδα; Ή μήπως δεν σας ένοιαζε και πολύ κύριε Παπανδρέου, αφού και εσείς, μεταξύ μας, δεν αισθάνεστε και τόσο Έλληνας;;;

    http://anti-ntp.blogspot.com/2011/08/t.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλος για το σκάνδαλο Siemens, δια χειρός ΠΑ.ΣΟ.Κ...Το καταφέρανε και αυτό στην Ελλαδα όλα τα λαμόγια αθώα!!!

    anti-ntp:Έιμαστε σίγουροι,οτι κανένας απο τους αναγνώστες μας δεν πίστεψε ούτε στιγμή οτι θα τιμωρηθεί κάποιος απο αυτούς.Μόνο ο Ελληνικός λαός μπορεί να τους τιμωρήσει και κανένας άλλος...

    Το πιο εντυπωσιακό φινάλε στην φαρσοκωμωδία της διερεύνησης του σκανδάλου της Siemens βάζει το ΠΑΣΟΚ.
    Σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζει επιστολή αναίρεσης της πρότασης για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής, που είχε
    υποβάλει για εν λόγω σκάνδαλο.

    Και επειδή οι σεναριογράφοι...
    προφανώς έχουν χιούμορ, επέλεξαν «υπεύθυνο» για την διαδικασία συλλογής των υπογραφών -που απαιτούνται για να κατατεθεί η επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής- τον Σήφη Βαλυράκη, ο οποίος ήταν ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής που ερεύνησε το συγκεκριμένο σκάνδαλο.

    Να σημειωθεί ότι η πρώτη πράξη της διαγραφής του σκανδάλου στην Βουλή, παίχθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όταν η ολομέλεια καταψήφισε την πρόταση για παραπομπή της υπόθεσης στο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο.

    http://anti-ntp.blogspot.com/2011/08/siemens_03.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πώς το Πανελλήνιο Σοσιαληστρικό Κίνημα κατέστρεψε την Ελλάδα

    http://kostasxan.blogspot.com/2011/07/blog-post_8518.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακριβαίνουν τα πάντα από 1η Σεπτεμβρίου

    Ποια προϊόντα θα υπάγονται σε ΦΠΑ 23%
    Στον υψηλό συντελεστή ΦΠΑ, στο 23% από 13% που είναι μέχρι σήμερα, θα υπάγονται από την 1η Σεπτεμβρίου, σειρά προϊόντων όπως τα αναψυκτικά, τα αεριούχα νερά, τα έτοιμα ροφήματα και οι υπηρεσίες εστίασης, όπως προβλέπει σχετική εγκύκλιος (ΠΟΛ.1170/5.8.2011) της Γενικής Γραμματείας Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων (Γενική Διεύθυνση Φορολογίας).

    Στον κανονικό συντελεστή ΦΠΑ (23%) υπάγονται και οι υπηρεσίες εστίασης που παρέχονται στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και τα λοιπά καταλύματα, των οποίων οι υπηρεσίες διαμονής φορολογούνται, από 01.01.2011, με τον υπερμειωμένο συντελεστή ΦΠΑ (6,5%).

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εγκύκλιο ακριβαίνουν από 1.09.2011:

    -Χυμοί φρούτων και λαχανικών

    -Καφές τσάι, σοκολάτα

    -Τα νερά, στα οποία περιλαμβάνονται και τα μεταλλικά και τα αεριούχα νερά, με προσθήκη ζάχαρης ή άλλων γλυκαντικών ή αρωματισμένα

    - Ολα τα αναψυκτικά

    Πιο ακριβά θα είναι τα προϊόντα που θα πωλούνται από τις παρακάτω επιχειρήσεις εστίασης :

    -Υπηρεσίες εστιατορίων, καφενείων, καφετεριών, ζαχαροπλαστείων, εστιατορίων, ψητοπωλείων, οινομαγειρείων και επίσης οι πιτσαρίες, τα οβελιστήρια, τα ταχυφαγεία, τα αναψυκτήρια, τα σνακ – μπαρ γαλακτοπωλεία και καταστήματα διάθεσης για επιτόπια κατανάλωση, όπως διάθεσης λουκουμάδων, μπουγάτσας και κάθε είδους πιττών, παγωτών, κλπ.. Στο νέο συντελεστή μετατάσσονται και οι υπηρεσίες catering.

    Στο μειωμένο συντελεστή 13% παραμένουν μόνο τα μη αεριούχα φυσικά ή τεχνητά μεταλλικά νερά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή άλλων γλυκαντικών, ούτε αρωματισμένα.

    http://kostasxan.blogspot.com/2011/08/1.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Σοσιαλισμός του Παπανδρέου αναζητά... καταδότες!

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 11012, όπου, στο πλαίσιο της συνέντευξης που προβλέπει το... ΑΣΕΠ, θα δώσουν εξετάσεις καρφώνοντας ποιος δεν κόβει αποδείξεις, ποιος φοροδιαφεύγει, ποιος παίρνει φακελάκι... Και ανάλογα με την... προσφορά τους θα προσλαμβάνονται...

    Ναι, ναι, δεν πρόκειται για αστείο!

    Είναι μία από τις μεταρρυθμίσεις που έκανε αυτήν την εβδομάδα η κυβέρνηση.

    Πρόκειται για το νέο ήθος που προωθούν για τη νέα σύγχρονη Ελλάδα που θέλουν να
    φτιάξουν...

    Οι καταδότες-κουκουλοφόροι θα είναι οι προστάτες της χώρας. Το άγρυπνο μάτι της
    Πολιτείας... Υποτίθεται για την πάταξη της φοροδιαφυγής.

    http://kostasxan.blogspot.com/2011/08/blog-post_5644.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί κανένας δεν μιλάει για την πατρίδα που χάνουμε;

    http://kostasxan.blogspot.com/2011/08/blog-post_3831.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παΐσιος: "Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε"...

    Γέροντας Παΐσιος:

    * "...θα σας δώσουν πολλά λεφτά και μετά θα σας βάλουν δυσβάσταχτους φόρους, αλλά δεν θα προλάβουν να τους πάρουν"
    * "...ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες"...


    http://kostasxan.blogspot.com/2011/02/blog-post_7845.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...