Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΝΕΟ DVD ΤΗΣ ΝΤΟΥΒΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ!

Μαριάννα Ντούβλη και ο βιασμός της καμαριέρας της 

Η Μαριάννα Ντούβλη στην ταινία που όλοι περιμένατε, κυκλοφορεί από την Παρασκευή 15 Ιουλίου, στα περίπτερα όλης της χώρας. Η νέα κυκλοφορία της Sirina Entertainment είναι η "Μαριά Ντούβλη και ο Βιασμός της Καμαριέρας της", στην οποία η πάμπλουτη Μαριάννα ζει μια καταπληκτική ζωή σε μια έπαυλη, με οδηγό, σωματοφύλακες και φυσικά καμαριέρες!Όταν όμως ένας σωματοφύλακας "πιάνει" μια ελαφροχέρα καμαριέρα να κλέβει τα χρυσαφικά της Μαριάννας, η ζωή στην έπαυλη θα "αγριέψει" για όλους.Η αρχή θα γίνει όταν οι σωματοφύλακες τιμωρούν τις καμαριέρες για τηνανήθικη πράξη τους! Στην συνέχεια θα δούμε την Μαριάννα να εξιστορεί σε μια φίλη της πως πήδηξε έναν άγνωστο. Η εξιστόρηση αυτή θα αναστατώσει και όταν η Μαριάννα αρχίζει να δείχνει τους δονητές της στην φίλη της, δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν και θα κάνουν ένα λεσβιακό που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει!Δείτε το σχετικό trailer της ταινίας, την Παρασκευή 15/7 σε όλα τα περίπτερα!
MARIANNA NTOUVLI PHOTO MARIANNA NTOUVLI PHOTO 2MARIANNA NTOUVLI PHOTO 3



ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

2 σχόλια:

  1. Ο Κώδικας Alimentarius σύντομα και στην Eλλάδα
    Μεθοδεύεται η νομιμοποίηση ενός πάρα πολύ επικίνδυνου νέου διατροφικού κώδικα υγείας, που μένει να αλλάξει την ζωή μας δραματικά. Δυστυχώς, δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Πολύ λίγοι έχουν ακούσει για τον κώδικα διατροφής. Ο Κώδικας Alimentarius μεθοδεύεται συστηματικά από καιρό από τα πανίσχυρα λόμπυ που εκπροσωπούν τα επίσης πανίσχυρα πολυεθνικά συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών στον χώρο της διατροφής.

    Ακούμε λίγο-πολύ τι συμβαίνει στις Η.Π.Α. και στον Καναδά, συνήθως όμως δεν τους δίνουμε σημασία γιατί στην Ελλάδα πιστεύουμε ότι αυτά δεν πρόκειται να συμβούν εδώ πέρα. Σύμφωνα όμως με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το Υπουργείο Ανάπτυξης έχει καταθέσει νομοσχέδιο προς ψήφιση που αφορά μαζί με την ηλεκτρονική καταγραφή όλων των εμπόρων γεωργοτροφικών προϊόντων και την απαγόρευση των βιολογικών καλλιεργειών, στο οποίο έχουν ενσωματωθεί και οι διατάξεις του «Codex Alimentarius».

    Σύμφωνα με το νέο αυτό κώδικα θα απαγορεύεται δια νόμου να καλλιεργείς στον κήπο σου οτιδήποτε, όπως και να δίνονται συνταγές για την παροχή κάθε είδους βιταμινών.

    Εκατομμύρια άνθρωποι αναμένεται να υποφέρουν από διάφορες παθήσεις λόγω κακής διατροφής και περιορισμένης λήψης θρεπτικών διατροφικών στοιχείων, εάν επιτραπεί τελικά και ισχύσει ο επερχόμενος κώδικας διατροφής. Ο Κώδικας θα αναγράφει μόνο τα είδη που επιτρέπονται, καθιστώντας αυτομάτως παράνομη την κατοχή, παραγωγή και εμπορία οποιαδήποτε διατροφικού είδους που δεν συμπεριλαμβάνεται σ` αυτόν. Θα μπορούσε να περιγραφεί ως ένας οικονομικά επωφελής οργανισμός ελέγχου του πληθυσμού.

    http://www.otyposnews.gr/archives/4630

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕΘΗΚΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ!!!
    Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΑ. Παιδιά όπου βλέπετε τέτοιους πάρτε τους ΜΕ ΤA ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ !
    Φοβερές φωτογραφίες από την σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Άρτα. Βρέθηκε άνθρωπος να κρατάει στα χέρια του την σημαία του ΠΑΣΟΚ! Κλικ στη δεύτερη φωτό για να...


    καταλάβετε περί τίνος πρόκειται...

    http://anti-ntp.blogspot.com/2011/07/blog-post_5807.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...