Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΥΦΗΛΙΟΣ 40 ΤΡΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ;


globalization-1-naiΌλες οι λεγόμενες μεγάλες Δυνάμεις (Η.Π.Α., Γερμανία, Αγγλία κ.λπ.) χρωστούν τρισεκατομμύρια δολάρια. Κάποιοι, επομένως, έχουν υποθηκεύσει μέσω δανείων την ανθρωπότητα, η οποία μ' αυτόν τον τρόπο οδηγείται στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Με την απαξίωση στα μάτια των πολιτών των απανταχού ηγετών κυβερνήσεων, που όπως έγραψε ο "Monde" είναι "νάνοι", είναι φυσικό ο έλεγχος της πολιτικής να βρίσκεται στα χέρια των τραπεζιτών.
Ο "Economist" δημοσίευσε έναν κατάλογο των ισχυρότερων τραπεζιτών, που δεν είναι άγνωστος σε όσους παρακολουθούν τα πράγματα, αλλά δεν είναι κακό να τον ξαναθυμηθούμε:
Rothschilds of London - Lazar Brothers of Paris - Israel Moses Seif of Italy - Warburg Bros of Hamburg - Kuhn Loeb of New York - Chase Manhattan of New York(Morgan) - Goldman Sachs of New York

2 σχόλια:

  1. Rothschild, Rockefeller, Morgan . Gloria Steinem: Πώς η CIA χρησιμοποίησε τον Φεμινισμό για την αποσταθεροποίηση της κοινωνίας.
    Του Henry Makow Ph.D. «Στη δεκαετία του 1960, η ελίτ των media εφηύρε το δεύτερο κύμα φεμινισμού ως μέρος της ατζέντας της ελίτ για τη διάλυση του πολιτισμού και την δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης».
    Από την στιγμή που έγραψα αυτές τις λέξεις την περασμένη εβδομάδα, έχω ανακαλύψει ότι πριν γίνει μια φεμινίστρια ηγέτης, η Gloria Steinem εργάστηκε για τη CIA, κατασκοπεύοντας μαρξιστές φοιτητές στην Ευρώπη και διαταράσσοντας τις συνεδριάσεις τους. Έγινε το αγαπημένο παιδί των μέσων ενημέρωσης λόγω των συνδέσεών της με τη CIA. Το ‘MS Magazine’, το οποίο επιμελήθηκε για πολλά χρόνια ήταν έμμεσα χρηματοδοτούμενο από τη CIA.
    Η Steinem προσπάθησε να καταστείλει αυτές τις πληροφορίες, που ήρθαν στο φως τη δεκαετία του 1970 από μια ριζοσπαστική φεμινιστική ομάδα με το όνομα "Red Stockings" ("Κόκκινες Κάλτσες"). Το 1979, η Steinem και οι πανίσχυροι φίλοι της που ήταν συνδεδεμένοι με την CIA, Katharine Graham της Washington Post και ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ford, Franklin Thomas, εμπόδισαν τον εκδοτικό οίκο Random House από το να δημοσιεύσει αυτήν την πληροφορία στο "Feminist Revolution" (‘Φεμινιστική Επανάσταση’). Παρ 'όλα αυτά η ιστορία εμφανίστηκε στο "Village Voice" στις 21 Μαΐου 1979.
    Η Steinem πάντα προσποιούταν ότι ήταν μία ριζοσπαστική φοιτήτρια. «Όταν ήμουν στο κολέγιο, ήταν η εποχή του McCarthy," είπε στην Susan Mitchell το 1997, "και αυτό με έκανε μαρξίστρια». (Icons, Saints and Divas: Intimate Conversations with Women who Changed the World 1997. σελ 130) Τον Ιούνιο του 1973 το περιοδικό της MS. Magazine έγραφε: " Η Gloria Steinem υπήρξε ανεξάρτητη συγγραφέας σε όλη της την επαγγελματική ζωής. Το περιοδικό Ms magazine είναι η πρώτη πλήρη αμειβόμενη δουλειά της."
    Το 1958, η Steinem προσλήφθηκε από τον Cord Meyers της CIA για να κατευθύνει μια «άτυπη ομάδα ακτιβιστών" με το όνομα "Ανεξάρτητη Υπηρεσία Έρευνας." Αυτό ήταν μέρος του «Συνεδρίου για την Πολιτιστική Ελευθερία» της Meyer, που δημιούργησε περιοδικά όπως το like "Encounter" και το "Partisan Review" για την προώθηση μιας αριστερο-φιλελεύθερης chic ιδεολογίας για να αντιταχθεί στον μαρξισμό. Η Steinem, παρακολούθησε κομμουνιστικά φεστιβάλ νεολαίας στην Ευρώπη, δημοσίευσε μια εφημερίδα, έκανε αναφορές για άλλους συμμετέχοντες, και βοήθησε να προκληθούν ταραχέςΟι προσωπικές σχέσεις της Steinem, επίσης διέψευδαν τις ‘αντικαθεστωτικές’ αξιώσεις της. Είχε μια εννιάχρονη σχέση με τον Stanley Pottinger, που ήταν ένα Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας επί Νίξον - Ford, στον οποίον πιστώνεται η στασιμότητα ερευνών του FBI για τις δολοφονίες του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και του πρώην υπουργού Εξωτερικών της Χιλής Orlando Letelier (φώτο). Στη δεκαετία του 1980, έβγαινε με τον Χένρι Κίσινγκερ.
    Για περισσότερες λεπτομέρειες, βλ. τον ερευνητή από το San Francisco, Dave Emory.
    Η κύρια παρανόησή μας για τη CIA είναι ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ΗΠΑ. Στην πραγματικότητα, υπήρξε πάντα το εργαλείο της δυναστικής διεθνής τραπεζικής πετρελαϊκής ελίτ (Rothschild, Rockefeller, Morgan) συντονισμένη από το Βασιλικό Ινστιτούτο Εσωτερικών Υποθέσεων στο Λονδίνο και τον αμερικάνικο κλάδο του, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων. (CFR). Ιδρύθηκε και αποτελείται από γαλαζοαίματους από τραπεζικό κατεστημένο της Νέα Υόρκης και απόφοιτους της μυστικής παγανιστικής εταιρίας "Skull και Bones" του Πανεπιστημίου του Yale.
    Η ατζέντα αυτής της διεθνούς κλίκας είναι να υποβαθμίσει τα θεσμικά όργανα και τις αξίες των Ηνωμένων Πολιτειών, προκειμένου να ενταχθούν σε μια παγκόσμια κυβέρνηση κατευθυνόμενη από τα Ηνωμένα Έθνη
    http://redskywarning.blogspot.com/2011/08/gloria-steinem-cia.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΒΙΛΑ ΣΤΟΥ ΚΑΝΟΝΑ;...ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ !ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΜΠΑΤΜΑΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΗΜΟΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...