Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Tα παρατράγουδα του "Sco..."

Είμαι πελάτης στο σουπερ-μαρκετ "Sco..." στο Κασσιώπη και έχω παρατηρήσει, τουλάχιστον, τον τελευταίο καιρό την απάτη που παίζεται με τις τιμές .Για να γίνω πιο κατανοητός , οι τιμές που αναγράφονται στα ράφια για κάθε προϊόν , δεν εχούν καμία σχέση με την τελική τιμή του προϊόντος στο ταμείο. Δηλαδή , ενα προϊόν που στο ράφι κοστίζει 1.03ευρω στο ταμείο κοστίζει 1,06. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπου φαντάζομαι θα υπάρχουν και άλλα προϊόντα που η τιμή τους αλλάζει στο ταμείο. Φυσικά αυτό έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτό και απο άλλους πελάτες, παρ'ολα αυτά η πολιτική του σουπερ μαρκετ δεν αλλάζει. Στην τελική ας αλλάξουν τις τιμές στα ράφια, απο το να μας παιρνάνε για χαζούς....


αναγνώστης

7 σχόλια:

  1. σωστο αυτο αλλα τον μπελα τους παλι οι απλοι εργαζομενοι θα τον βρουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΗΦΙΣΜΑ ΙΟΝΙΟΥ ΒΟΥΛΗΣ 1950:

    «ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ»
    Επειδή η ανεξαρτησία, η κυριαρχία και η εθνικότις εκάστου λαού είναι δικαιώματα φυσικά και απαράγραπτα.
    Επειδή ο λαός της Επτανήσου, απαρτίζων μέρος αναπόσπαστον της Ελληνικής φυλής, στερείται σήμερον της πραγματικής απολαυής και εξασκήσεως των τοιούτων δικαιωμάτων.
    Επειδή, προς τοις άλλοις, εξέλειψαν πλέον αι αφορμαί, ένεκα των οποίων ετέθη υπό την Αγγλικήν Προστασίαν, δυνάμει συνθήκης εις την οποίαν ουδεμίαν ποτέ έδωκε συγκατάθεσιν.
    Επειδή τέλος μέρις τις της ελληνικής φυλής, εις την οποίαν ανήκει, δηλαδή η απελευθερωμένη Ελλάς, απέκτησε τα κυριαρχικά και εθνικά αυτής δικαιώματα.
    Δι’ όλα αυτά η πρώτη ελευθέρα Βουλή των Αντιπροσώπων της Επτανήσου,
    ΔΙΑΚΗΡΥΤΤΕΙ
    Ότι η ομόθυμος, στερεά και αμετάτρεπτος θέλησις τού επτανησιακού λαού, είναι η ανάκτησις της ανεξαρτησίας του και η ένωσις αυτού με το λοιπόν έθνος του, την απελευθερωμένην Ελλάδα.

    Η παρούσα διακήρυξις θέλει διαβιβασθή, δια διαγγέλματος της Βουλής, προς την προστάτιδα δύναμιν, όπως, δια αρμοδίων μέσων, διακοινώση αυτήν και εις τας λοιπάς της Ευρώπης δυνάμεις, δια να ενεργήσωσιν ομού προς ταχείαν αυτής πραγματοποίησιν.

    Έν τη Βουλή των αντιπροσώπων, τη 26η Νοεμβρίου 1850.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΥΊΖ:Ποιος επιφανής επιχειρηματίας του τόπου που ανήκει στην ψωροελίτ που μας κυβερνά απασχολεί και συντηρεί στις επιχειρήσεις του οικογένεια Αλβανών που ο γιός είναι επιφανής έμπορος - όχι δεν πουλάει ούτε λάχανα ούτε καλλιντικά,ξέρουμε τι πουλάει, έπεσε θύμα ληστείας;
    Συγκεκριμένα του έκλεψαν αρκετές χιλιάδες ευρώ την ώρα που δούλευαν στην επιχείρησή του..
    Αυτά παθαίνεις αν εμπιστεύεσαι τους λάθρο και το παίζεις αντιρατσιστής κατηγορώντας άλλους ψευδώς σαν ρατσιστές...
    Να χαίρεστε την πολιπολιτισμική κοινωνία που μας κάνατε κύριοι του ΠΑΣΟΚ και της αριστεράς..
    Υ.Γ: Γιατί ντρέπεστε να πείτε δημόσια ποιοί κλέβουν τις βίλες και τα σπίτια και διώχνουν και τους λιγοστούς μας τουρίστες;
    Ο γιός της παραπάνω αλβανικής οικογένειας έχει συμμετάσχει και σε ξυλοδαρμούς τουριστών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. to erotima einai giati den lene poioi einai oi alvanoi eglimaties??? exoyn kapio symferon???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΙΠΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ.

    ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙΑ???
    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ???
    ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελετή πεσόντων στο Βίτσι


    Με συνέπεια τιμήθηκε και φέτος, όπως κάθε χρονιά, η 62η επέτειος από την συντριβή της κομμουνιστικής ανταρσίας την 29η Αυγούστου 1949. Τιμήθηκε η μνήμη των χιλιάδων νεκρών αξιωματικών και οπλιτών του Ελληνικού Στρατού, αλλά και των πολιτών, που έδωσαν την ζωή τους, για να υπερασπιστούν την εθνική ακεραιότητα και την ελευθερία της Πατρίδος, από την κομμουνιστική ανταρσία. Οι φετινές εκδηλώσεις, στις οποίες τελέστηκαν μνημόσυνα για τις ψυχές των πεσόντων, ήσαν οι μαζικότερες των τελευταίων ετών και παρευρέθηκαν χιλιάδες άτομα. Ο κεντρικός εορτασμός, με απουσία της επίσημης πολιτείας, φέτος ήταν στο Βίτσι.
    Ιδιαίτερη συμβολή στην συμμετοχή πολιτών στην φετινή εκδήλωση, είχε το γεγονός ότι η έναρξη της τελετής και η επιμνημόσυνος δέηση πραγματοποιείται πλέον στον νεότευκτο ιερό ναό Αγίων Ιωάννου Προδρόμου και Γεωργίου Ελευθερωτού. Οι προσκυνητές μετά την λειτουργία πορεύτηκαν στο μνημείο όπου η εκδήλωση συνεχίστηκε με τους χαιρετισμούς, του προέδρου της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) αντιστράτηγου ε.α Παντελή Μαυροδόπουλου και του διευθύνοντος συμβούλου Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας, επισμηναγού ε.α Γεώργιου Κασσαβέτη.
    Κεντρικός ομιλητής ήταν ο ηρωϊκός πολεμιστής της δεκαετίας 1940-49, αντιστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κόρκας, ο οποίος συγκίνησε τους παρευρισκόμενους με την εξαιρετική εξιστόρηση των μαχών στις οποίες συμμετείχε και ο ίδιος, ο 91χρονος με καθαρό και περιεκτικό λόγο απέσπασε τα θερμά χειροκροτήματα των παρευρισκομένων.

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/09/blog-post_4571.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...