Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ

By "ΑΝΔΡΕΑΣ"



ceb4ceb7cebccf8ccf83ceb9cebf-cf87cf81ceadcebfcf82-300x230Για να μην υπάρχουν αμφιβολίες για το γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν αγγίζει τους δημοσίους υπαλλήλους και γιατί οι υπουργοί οικονομικών της Ευρώπης κράζουν τον Βενιζέλο για την απραξία του στο σχετικό θέμα..
Μόλις ο "λαοπρόβλητος" Ανδρέας πήρςε τα δάνεια και διόρισε όλο το ΠΑΣΟΚ, οι επόμενες κυβερνήσεις, απλά παίρνανε δάνεια για να πληρώνουν τους τόκους του Ανδρέα.




2 σχόλια:

  1. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ, ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ

    Σε μια πιθανή κρίση στην Αν. Μεσόγειο, δεν θα συγκρουστούν οι φρεγάτες, αλλά η ισραηλινή τεχνολογία, που κατά την πρώτη μέρα της άσκησης που έγινε τον Ιανουάριο κατέρριψε τα τουρκικά συστήματα.

    Το γεγονός ότι το λογισμικό που χρησιμοποιούν οι τουρκικές Ε.Δ. έχει αγοραστεί από το Ισραήλ, κατέστησε συζητήσιμη την ασφάλεια των όπλων στη διάρκεια μιας πιθανής κρίσης στην Μεσόγειο, γράφει η εφημερίδα «Ταράφ» (TourkikaNea). Το Ισραήλ σε πολλές περιπτώσεις έχει δείξει ότι δεν παραμένει περιορισμένο σε συμβατικά όπλα, δείχνει ότι η κρίση θα υπάρξει και σε επίπεδο λογισμικού.

    Εντέλει, αυτός που κατευθύνει το λογισμικό κατευθύνει και το όπλο. Μπορεί να ενημερώνεται για τους ελιγμούς του ή -το απλούστερο- τυφλώνοντας το μπορεί να καταστήσει ένα όπλο πέμπτης γενιάς να φαίνεται σαν όπλο του Β Παγκοσμίου Πολέμου. Τα καλύτερα παραδείγματα για αυτό τα κάνει το Ισραήλ.

    Όταν τον Νοέμβριο το Ιράν θέλησε να κάνει μια μεγάλη αεροπορική επίδειξη και βρέθηκε σε πληροφοριακή συσκότιση από κατασκοπικό λογισμικό, κανείς δεν είχε αμφιβολία ποιος το έκανε.

    Άλλωστε και το γεγονός ότι κατά την διάρκεια της σύρραξης Νοτίου και Βορείου Κορέας κυκλοφόρησε στον τύπο ότι οι ΗΠΑ που είναι η ατμομηχανή στην αμυντική βιομηχανία, ζήτησαν από το Ισραήλ κατασκοπικό λογισμικό, δείχνει το πόσο προηγμένοι είναι οι Ισραηλινοί σε αυτό τον τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και βέβαια όλοι ξέρουμε ποιό κόμμα κυβέρνησε στην Ελλάδα απο το 81 εως το 89. ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...