Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Το κουδούνι - Το πιο πετυχημένο βίντεο. Σε ένα λεπτό τα λέει όλα!

By "Το Κουδούνι"



Το Blog "Powerline" διοργάνωσε έναν διαγωνισμό με βραβείο 100.000 δολαρίων για οποιονδήποτε μπορέσει να παρουσιάσει με τον πιο αποτελεσματικό και δημιουργικό τρόπο την σημασία και το δράμα της οικονομικής κρίσης.
Αυτό είναι το βίντεο που κέρδισε τον διαγωνισμό.
Δείτε το...



3 σχόλια:

  1. ΑΛΕΚΟΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ1 Φεβρουαρίου 2012 στις 2:30 μ.μ.

    ΕΚΤΑΚΤΟ: Καφετζής πρόλαβε και σκότωσε Αλβανό πριν τον πυροβολήσει
    - Κάτοικοι απειλούν με πογκρόμ τους αλλοδαπούς της περιοχής
    Συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών με έναν νεκρό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε καφενείο στην Στυλίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια παρέα αλλοδαπών που τα έπινε σε ένα ουζερί ενοχλούσαν και απειλούσαν τρεις Έλληνες, που ήταν σε άλλη παρέα. Ο ιδιοκτήτης του ουζερί τους έκανε παρατήρηση και τους έδιωξε.

    Στη συνέχεια αυτοί επέστρεψαν οπλισμένοι και άρχισαν να βρίζουν και να απειλούν τον ιδιοκτήτη και τους θαμώνες, ενώ πυροβόλησαν και εναντίον τους.
    Τότε ο ιδιοκτήτης άρπαξε την καραμπίνα που είχε στην κουζίνα του ουζερί και πυροβόλησε εναντίον τους, σκοτώνοντας τον ένα από αυτούς.
    Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις διότι σύμφωνα με πληροφορίες οι κάτοικοι απειλούν με πογκρόμ τους αλλοδαπούς της περιοχής.
    ΧΑΧΑΑΑ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ


    http://greeknation.blogspot.com/2012/02/f.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. babaa!!!!to alekaki i alekara ksipnise???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν αποδίδουν τον Φ.Π.Α. επί 10 χρόνια οι Γερμανοί μέτοχοι του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

    Πειραιάς, 14 Φεβρουαρίου 2012

    ΕΡΩΤΗΣΗ

    ΠΡΟΣ: Τον Αξιότιμο Υπουργό Οικονομικών
    ΘΕΜΑ: ΄΄Δεν αποδίδουν τον Φ.Π.Α. επί 10 χρόνια οι Γερμανοί μέτοχοι του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ΄΄

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ‘’ΠΑΡΟΝ της Κυριακής’’ ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών φέρεται ότι δεν έχει αποδώσει ΦΠΑ δέκα ετών, που ανέρχεται στο ύψος των 500.000.000 ευρώ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γερμανική εταιρεία Hochtief που αποτελεί τον κύριο μέτοχο του αεροδρομίου, προχώρησε σε αυτήν την απόφαση ως μέτρο συμψηφισμού για οφειλές του Ελληνικού Δημοσίου απέναντι της, ύψους 325.000.000 €. Το γεγονός αυτό όμως, αποτελεί παραβατική συμπεριφορά και φοροδιαφυγή, καθώς το δικαίωμα συμψηφισμού αναγνωρίστηκε με σχετική εγκύκλιο τον Ιανουάριο του 2012 και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Κατά συνέπεια, αποτελεί τουλάχιστον πρόκληση η ασυλία που τυγχάνουν τέτοιες αυθαίρετες συμπεριφορές και μάλιστα από ξένα κεφάλαια, την στιγμή που ο Ελληνικός λαός και οι Έλληνες επιχειρηματίες έχουν γονατίσει από τα δυσβάστακτα μέτρα της Τρόικας.

    Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

    1. Αληθεύει το παραπάνω δημοσίευμα της εφημερίδας; Εάν ναι, με ποια λογική έχει μείνει στο απυρόβλητο από τις φορολογικές Αρχές της χώρας, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών;

    2. Οι ξένες επενδυτές υπόκεινται στην Ελληνική Νομοθεσία ή είναι υπεράνω του Νόμου;

    3. Πόσο είναι το ύψος του Φ.Π.Α. μαζί με τις προσαυξήσεις, που ενώ έχει εισπράξει η εταιρία από τους πελάτες της δεν τον έχει αποδώσει στο Ελληνικό Δημόσιο;

    4. Πόσοι φορολογικοί έλεγχοι έχουν διεξαχθεί τα τελευταία 10 χρόνια στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και ποια τα αποτελέσματα αυτών;

    5. Λαμβάνει φορολογική ενημερότητα η εταιρία και αν ναι πως συμβαίνει από την στιγμή που δεν αποδίδει τον Φ.Π.Α. που εισπράττει;

    6. Σε ποιες συγκεκριμένες ενέργειες σκοπεύετε να προβείτε ώστε να αποδώσει όλον τον οφειλόμενο Φ.Π.Α. που οφείλει;

    Ο Ερωτών Βουλευτής:

    Ανατολάκης Γεώργιοs

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2012/02/10_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...