Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Tα καλύτερα οπίσθια της Βραζιλίας (photos, video)

By "piperatos"




Το αντρικό βλέμμα πέφτει κατευθείαν εκεί. Όποιος πει ότι αυτό που κοιτάζει πρώτα είναι το βλέμμα... μπορεί να λέει και την αλήθεια, αλλά όπως και να το κάνουμε, η.... πίσω θέα πάντα παίζει τον δικό τηε ρόλο στην ολοκλήρωση των συμπερασμάτων για μια....




γυναίκα. Στη Βραζιλία μάλιστα, κάνουν και διαγωνισμό για να αναδείξουν τα καλύτερα οπίσθια. Ναι σε τόσο μεγάλη υπόλυψη τα έχουν. Και βάσει λοιπόν της τελευταίας ψηφοφορίας, αυτά τα διαθέτει η Ροζάνα Φερέιρα.




3 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΑ ΔΟΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
    ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ -ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ. Ο ΛΑΟΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΞΥΠΝΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ "Ο ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ". ΣΗΜΕΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ.
    ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΟΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΩΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΗ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ: ΑΥΓΑ, ΦΕΡΤΕ ΑΥΓΑ! ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΓΕ ΑΥΤΟ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΡΑΠΕΖΩΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΛΕΦΤΕΣ!! ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ!! ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΟΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kke kke kke kke kke
    na re poso kala pernane oi koymoynistes
    vale re bloger aytes tis foto na xari ta koymoynia toy xorioy

    Σοκαριστικές εικόνες απο τη ... "Δημοκρατική-ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ- Κίνα - Το δέρμα του "απορρόφησε" τις αλυσίδες που ήταν δεμένος!

    Ο 27χρονος Zhang Chuanqiu από την Κίνα προσπαθεί να μαζέψει τα 1.000 περίπου δολάρια που χρειάζονται για την
    λεπτή χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης της αλυσίδας που έχει «αφομοιωθεί» από το χέρι του.
    Ο άτυχος νεαρός, κρίθηκε από το κινεζικό καθεστώς ένοχος γιατί δεν μπορούσε να πληρώσει το δάνειο που είχε πάρει για να χτίσει το σπίτι του και φυλακίστηκε το 2005 στην επαρχία Χουνάν στη νότια Κίνα.

    http://300-gr.blogspot.com/2012/02/blog-post_04.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ΗΠΑ παραδέχονται ότι το Ισραήλ και οι μυστικές υπηρεσίες Mossad εξοπλιζουν και εκπαίδευουν τρομοκρατικές ομάδες για τη δημιουργία της τρομοκρατίας.

    Τόσο μεγάλο ψέμμα για αυτόv τοv πόλεμο κατά της τρομοκρατίας!
    Είναι πραγματικά πόλεμος του τρόμου. Αυτή είναι η απόδειξη που δημιουργούν την τρομοκρατία άμεσα και έμμεσα. Αυτό φάνηκε ζωντανά από την τηλεόραση των ΗΠΑ!
    Οι φονικές επιθέσεις...
    στους Ιρανούς πυρηνικούς επιστήμονες διεξάγονται από ομάδα Ιρανών αντιφρονούντων, που χρηματοδοτούνται, εκπαιδεύονται και εξοπλίζονται απο τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ,το λένε οι Αμερικανοί
    αξιωματούχοι στο NBC News, επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα που διατυπώθηκαν από τους ηγέτες του Ιράν.

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2012/02/mossad_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...