Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

Απο τον χρήστη "TOM"


Πες τα ρε Τράγκα να μάθει ο κόσμος την αλήθεια.. 


2 σχόλια:

  1. Ένα νέο, σούπερ αποτελεσματικό απορρυπαντικό, που καθαρίζει τα πάντα και κάνει τα σκάνδαλα αόρατα κυκλοφορεί στο Facebook. Συγκεκριμένα, το απορρυπαντικό ονομάζεται "elliniki VOULI" με μπλε & πράσινους κλέφτες και η "θαυματουργή" σύστασή του επιτρέπει ώστε να καθαρίζει, να κουκουλώνει και να παραγράφει όλες τις... βρωμιές!



    Image

    Τη σατιρική εικόνα μοιράζονται όλο και περισσότεροι χρήστες σε Facebook και social media, διαμαρτυρόμενοι με καυστικό τρόπο, για μία ακόμη φορά, για την εξοργιστική ατιμωρησία που -εξακολουθεί να- επικρατεί στην Ελλάδα.


    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=34648&Itemid=170

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ!

    Σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του στην «The Telegraph» ο συγγραφέας, δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής Ντάνιελ Τζον Χάναν αναφέρει: «Αναρωτιέστε γιατί η Ελλάδα είναι τόσο ανίκανη να ανακάμψει με τα χρήματα που της προσφέρονται; Μελετήστε το γράφημα...».


    Έτσι όπως αναφέρει ο Ντάνιελ Τζον Χάναν, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ακριβές θα συμπληρώναμε εμείς, από το κάθε ευρώ που χορηγείται ως αρωγή στην Ελλάδα, η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να δαπανήσει για να στηρίξει την ανάπτυξη μόλις 19 λεπτά, ενώ τα υπόλοιπα 81 λεπτά του ευρώ δαπανώνται για την αποπληρωμή των δανειακών υποχρεώσεων της χώρας. «Δαπανώνται για τη διάσωση των τραπεζιτών και των ομολογιούχων από τις συνέπειες των δικών τους ατυχών επενδύσεων», όπως αναφέρει ο ευρωβουλευτής.

    Συγκεκριμένα, από το κάθε ευρώ του πακέτου διάσωσης της Ελλάδας, 40 λεπτά του ευρώ καταλήγουν στα ταμεία των ξένων χρηματοπιστωτικών ομίλων που δάνεισαν την Ελλάδα, ενώ 23 λεπτά καταλήγουν στα ταμεία των ελληνικών τραπεζών, ασφαλιστικών ταμείων και οργανισμών που κατέχουν ελληνικά ομόλογα. «Τέλος, 18 λεπτά από το ευρώ που προορίζεται για τη διάσωση της Ελλάδας καταλήγουν στα ταμεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ)».

    Αξίζει να αναφέρουμε ότι κλείνοντας το σχόλιο του ο Χάναν αναφέρει ότι «γι' άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι φτωχοί σώζουν τους πλούσιους». Μάλλον μεγάλο δίκαιο έχει.

    Π. Ήφαιστος – P. Ifestos www.ifestosedu.gr

    Καθηγητής, Διεθνείς Σχέσεις-Στρατηγικές Σπουδέ

    http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=12210

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...