Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

Λάρα Μπαράζι γερουλάνου και ιχθυοκαλλιέργειες

Απο το χρήστη "mennen"
ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Π. Γερουλάνος, καταγγέλλεται για παράνομη συμμετοχή στη διαδικασία, αφού, όπως υποστηρίζουν οι μηνυτές, είχε ίδιον οικονομικό και ηθικό συμφέρον από τη θεσμοθέτηση της ΚΥΑ.
υπενθυμίζεται ότι η… γυναίκα του Καίσαρα και ιδιαίτερα του υπουργού δεν πρέπει να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται. Και η σύζυγος του κ. Γερουλάνου είναι γνωστή για τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στο χώρο των υδατοκαλλιεργειών. Η συριακής καταγωγής Λάρα Μπαράζι Γερουλάνου ανέλαβε την εταιρεία Ιχθυοτροφεία Κεφαλλονιάς της οικογένειας Γερουλάνου το 1998. Η εταιρεία ήταν πνιγμένη στα χρέη αλλά η κυρία Γερουλάνου από ζημίες 1,1 εκατ. ευρώ το 2005, οδήγησε την εταιρία στην κερδοφορία το 2006 εμφανίζοντας κέρδη προ φόρων 90 χιλ. ευρώ, ενώ το 2008 ο κύκλος εργασιών της διαμορφώθηκε σε 16,7 εκατ. ευρώ, και τα κέρδη έφθασαν τις 500.000 ευρώ. Σήμερα η εταιρεία παράγει περισσότερα από 5 εκατ. ιχθύδια και γόνους και πάνω από 2.500 τόνους τσιπούρας και λαβρακιού.Το 80% περίπου της παραγωγής των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς εξάγεται, με κύριο προορισμό χώρες της Δυτικής Ευρώπης, απ’ όπου και προέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του κύκλου εργασιών της εταιρείας.
πηγή: antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...