Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

ΠΑΣΟΚ: "Παλιά μου τέχνη, κόσκινο" - Εισαγωγή ψηφοφόρων από Αλβανία & Μπάγκλαντες!


Το έστειλε ο χρήστης "ΠΑΣΟΚ"

Το πρωτοσέλιδο της κυριακάτικες αλβανική εφημερίδα «Gazeta Shqiptare» έχει τίτλο «PASOK importon vota nga Shqiperia”/Το ΠΑΣΟΚ εισάγει ψήφους από την Αλβανία» και αναφέρεται στην λήψη ιθαγένειας με απόφαση του "υπουργού Εσωτερικών που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, Τάσου Γιαννίτση σε 129 πολίτες από την Αλβανία που έλαβαν την ελληνική ιθαγένεια, στο διάστημα 2 – 20 Απριλίου!
Που να ήξεραν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει νικήσει το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας από τις εκλογές του 2000, δίνοντας την ιθαγένεια σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ξένους διαφόρων υπηκοοτήτων και καθορίζοντας τόσο το αποτέλεσμα εκείνων των εκλογών που κρίθηκαν για 75.000 ψήφους, όσο και πολλών εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση, όπως οι εκλογές του 2010. 
Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει ότι της εκλογικής περιόδου επωφελούνται ακόμα και από το Μπαγκλαντές. Αλλά σημειώνει ότι, εκτός από τις μειονότητες, τη «γενναιοδωρία» του Υπουργείου Εσωτερικών έχουν επωφεληθεί και πολλοί Αλβανοί πολίτες από διάφορες πόλεις της χώρας, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τις μειονοτικές περιοχές, ή που δεν είναι ορθόδοξοι.


Συνεχίζει η εφημερίδα λέγοντας παρά το γεγονός ότι οι Αλβανοί τρέχουν χρόνια πίσω από τις πόρτες των ελληνικών ιδρυμάτων για να αποκτήσουν την ιθαγένεια, λίγες περιπτώσεις όπου η ελληνική πλευρά έχει υιοθετήσει, πραγματοποιούνται μετά από μια μακρά πομπή μαρτυρίου και ατελείωτες τεκμηρίωσεις. Αλλά ξαφνικά βρισκόμαστε ενώπιον μιας κατάστασης όπου, όπως ποτέ πριν, η ελληνική ιθαγένεια μπορεί να δίνεται σχεδόν αμέσως.
"Φημολογείται ότι λόγοι για αυτή την πρωτοβουλία είναι δύο. Το πρώτο έχει να κάνει με ένα νόμο που ψηφίστηκε μόλις πριν από λίγα χρόνια από την ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με τον οποίο κάθε μειονότητα μπορεί να αποκτήσει εύκολα την ελληνική ιθαγένεια.Το δεύτερο, που μπορεί να θεωρηθεί ως το πιο σημαντικό, είναι οι επικείμενες βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα blogs της γειτονικής χώρας (σ.σ.: στην Ελλάδα αναφέρεται η εφημερίδα)  μάθαμε ότι αυτό είναι μια κίνηση που πραγματοποιέιται από τον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας Αναστάσιο Γιαννίτση, του ΠΑΣΟΚ,για να κερδίσει περισσότερες ψήφους από τους " νέους Έλληνες ""
Αυτά είναι σχολιασμοί της αλβανικής εφημερίδος όχι δικά μας και όμως η χάρη του ΠΑΣΟΚ έφτασε μέχρι εκεί. Η εφημερίδα δημοσιεύει και τα ονόματα των "τυχερών".

Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το αγαπημένο κόμμα των Αλβανών. Στελέχη του προτιμούν να δίνουν συνεντεύξεις σε αλβανικές εφημερίδες (όπως ο Ραγκούσης στην Τριμπούνα).
Ο σημερινός Έλληνας Πρέσβης στην Αλβανία που είπε ότι το Βορειοηπειρωτικό ανήκει στο παρελθόν ήταν συνεργάτης του κ. Παπανδρέου, τα γραφείου του αλβανικού Σοσιαλιστικού Κόμματος της Αλβανίας στεγάζονται στην Ιπποκράτους (φανταστείτε τι θα έλεγε η «πατριωτική αριστερά» αν το κόμμα του Μπερίσα στεγάζονταν στη ΝΔ …) ενώ δεν έχει και πολύ άδικο ο Π. Παναγιωτόπουλος που έλεγε ότι για το ΠΑΣΟΚ το Βορειοηπειρωτικό είναι πιο πολύ εμπόδιο στις ελληνοαλβανικές σχέσεις.
Τμήμα ειδήσεων defencnet.gr

2 σχόλια:

 1. Το αυγό του φιδιού. Πού και πώς εκκολάφθηκε;
  Βλέποντας τις τελευταίες μέρες τη θεαματική άνοδο της “Χρυσής Αυγής” στις δημοσκοπήσεις, δύο βδομάδες από τις εκλογές, είπα να ιδώ τι ακριβώς λέει το κόμμα των Εθνικιστών «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή» και έλκει τόσο δυνατά ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας μας και μάλιστα κυρίως νέους.

  ΠΗΓΗ: Το αυγό του φιδιού. Πού και πώς εκκολάφθηκε; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/04/blog-post_5119.html#ixzz1szkq65jk


  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/04/blog-post_5119.html#ixzz1szkO0A7F

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κατέστρεψαν περίπτερο των Ανεξάρτητων Ελλήνων - Πήγαν να κάψουν περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ

  Κάποιοι δε μπορούν να χωνέψουν ότι χάνουν το παιχνίδι και έχουν αλλοφρονήσει εντελώς. Προφανώς οι δημοσκοπήσεις που εξακολουθούν να κάνουν, τους δείχνουν ότι ο ελληνικός λαλός άρχισε επιτέλους να καταλαβαίνει ποιό είναι το συμφέρον του. Δεν προξενεί έτσι έκπληξη, ότι άγνωστοι βανδάλισαν το εκλογικό περίπτερο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, μετά τη νέα τρομακτική αποτυχία συγκέντρωσης του Ευαγ. Βενιζέλου και του ΠΑΣΟΚ....

  Οι άγνωστοι κατέστρεψαν διαφημιστικό υλικό και αφαίρεσαν ηλεκτρολογικά υλικά και εργαλεία, από το περίπτερο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

  Τα ίδια είχαν συμβεί λίγο νωρίτερα σε περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου προφανώς δεν τους αρέσουν οι πολιτικές του Αλέξη Τσίπρα...Μικρής έκτασης πυρκαγιά ξέσπασε στις πέντε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Ιατρίδη η οποία βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας της Ηλείας. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία που κλήθηκε για το συμβάν ουσιαστικά δεν χρειάστηκε να επέμβει, καθώς η φωτιά έσβησε μόνη της αφού προκάλεσε μικρές φθορές στην τέντα του περιπτέρου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...