Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Πατέρας πυροβόλησε και κρατά σπίτι τον υιό του στον Άγιο Ματθαίο!


ΕΚΤΑΚΤΟ – Τον 40χρονο υιό του πυροβόλησε πριν από λίγο ένας 65χρονος στον Άγιο Ματθαίο Κέρκυρας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο υιός εξακολουθεί και βρίσκεται μέσα στο σπίτι, ευτυχώς ελαφρά τραυματίας, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει μιλήσει στο τηλέφωνο με την Αστυνομία.
Μαρτυρίες από κάτοικους του Αγίου Ματθαίου που έχουν σπεύσει στο σημείο έξω από το σπίτι στην αρχή του χωριού, πάντως, κάνουν λόγο για κατάσταση ομηρίας η οποία, τουλάχιστον επισήμως, δεν επιβεβαιώνεται. Οι ίδιοι οι κάτοικοι απέδιδαν την πράξη του πατέρα σε κτηματικές διαφορές και, συγκεκριμένα, στην χρήση ενός σπιτιού μέσα στο χωριό.
Έξω από το σπίτι έχουν σπεύσει περιπολικά και οι άνδρες της Αστυνομίας προσπαθούν να πείσουν τον 65χρονο να απελευθερώσει τον υιό του και να παραδοθεί, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει εξέλιξη.
Το CorfuPress.com θα ενημερώσει αμέσως για κάθε εξέλιξη στην υπόθεση.

6 σχόλια:

  1. ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΛΓΕΡΙΝΟ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ. ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΞΑΝΑ!!!


    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΔΑΚΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΟΡΜΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΤΑΛΙΔΑ
    ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΊΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ. ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ
    ΞΕΦΥΓΕΙ. ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ
    ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ Α/Τ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ...

    ΣΗΜΕΡΑ... ΠΑΛΙ ΑΚΟΥΜΕ ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΊΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ. ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΔΏΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

    ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ.

    ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΎΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ.

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ (eglimatikotita.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΚΣΤΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗ ΖΩΟΔΟΧΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

    Τον τρόμο βίωσαν οι ιδιοκτήτες οικίας στη Ζωοδόχο Ιωαννίνων όταν ήρθαν μέρα μεσημέρι αντιμέτωποι με τρεις διαρρήκτες. Το περιστατικό σημειώθηκε μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής, με τους δράστες να τους ακινητοποιούν με τη χρήση ενός κυνηγετικού όπου και στη συνέχεια να αφαιρούν χρήματα, κοσμήματα, τρία κινητά τηλέφωνα και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή πριν τραπούν σε φυγή. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ οι δράστες αναζητούνται. zougla.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AYTH ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΙΔΑ ΙΕΡΟΔΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΟΥΣΕ ΕΪΤΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

    http://3.bp.blogspot.com/-b0QAFS8yax8/T50WikShXaI/AAAAAAAAe9c/eG6euiMIS3w/s400/rvsida3.JPG

    Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η Αστυνομία τις φωτογραφίες της ιερόδουλης, η οποία ήταν φορέας του AIDS και εργαζόταν σε οίκο ανοχής στη οδό Φωκαίας 22 στην Αθήνα. Ο οίκος σφραγίστηκε από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, για την παραβίαση της σφράγισης του παράνομου οίκου ανοχής, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και άλλες παραβάσεις της Νομοθεσίας που αφορούν τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα. Η ιερόδουλη παραπέμφθηκε, μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος, στον Ανακριτή του 13ο Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ... ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΙΤΗΜΑ!


    ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΕΞΟΡΙΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ! ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...

    http://4.bp.blogspot.com/-4IrBIXEM1lE/T5ya5LTFzSI/AAAAAAAAe7g/PMhAgs7o2WE/s400/P9280033.JPG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΝΕΙ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ; ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΝΤΟΥ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ


    Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου λίγα λεπτά μετά τις 9.30 μ.μ. σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Πύλης στα Τρίκαλα. Τρεις άντρες με κουκούλες και καραμπίνες μπήκαν στο πρατήριο, και με χρήση βίας και απειλές ανάγκασαν την γυναίκα υπάλληλο (!!!) να τους δώσει όσα χρήματα είχε πάνω της.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό ήταν σχετικά μικρό (περίπου 1.000 €) ωστόσο το γεγονός ότι πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο στην περιοχή προκαλεί ανησυχίες αφού έρχεται και λίγες μόλις εβδομάδες μετά την απαγωγή του προέδρου των Τρικαλινών βενζινοπωλών Τάσου Γκούμα. Αστυνομικές δυνάμεις οργώνουν την περιοχή και στήνουν μπλόκα για τον εντοπισμό των δραστών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ... ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ


    Προσπάθησαν τελικά να εισβάλουν στον κινηματογράφο που έκανε την προεκλογική του συγκέντρωση ο Χρυσοχϊδης αλλά τους συγκράτησαν οι παριστάμενοι αστυνομικοί. Μέλη Αριστερών και ακροαριστερών οργανώσεων και αντεξουσιάστές ήταν αυτοί που έκαναν το ντού.. Στο σημείο έχουν ήδη φτάσει κλούβες με ΜΑΤ ενω δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν συλλήψεις και προσαγωγές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...