Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΑΟΚ: Προσφυγή οι Αγρίτης, Μπάρκογλου!


Αμέσως μετά τη μη χορήγηση άδειας, «έσκασε» η είδηση πως οι «διόσκουροι» θα διεκδικήσουν νομικά τα χρωστούμενα της περσινής, τα χρήματα της προσεχούς σεζόν και την ελευθερία τους!
Και μετά τη μη αδειοδότηση, άρχισαν να σκάνε τα…
κανόνια! Σε λιγότερο, λοιπόν, από μία ώρα, μετά το «όχι» της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων στο «καραβάκι», Ανέστης Αγρίτης και Γιώργος Μπάρκογλου, έγινε γνωστό πως κατέθεσαν προσφυγή!

Αμφότεροι, ως γνωστόν, δεσμεύονται με συμβόλαιο με τους «Φαίακες», μετά τα νέα δεδομένα, ωστόσο (τη, μέχρι νεωτέρας, διαφαινόμενη αποδυνάμωση της ομάδας και παραμένοντας δύο απ’ τους λίγους, πλέον, έμπειρους ποδοσφαιριστές του ρόστερ), διεκδικούν την ελευθερία τους, μαζί με τα οφειλόμενα της φετινής σεζόν. Αλλά, κατά πληροφορίες, και τα χρήματα του επόμενου χρόνου!

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αγρίτης, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες απολάμβανε τις διακοπές του στην Κρήτη, μόλις την περασμένη Τρίτη, υπέγραψε τον προτεινόμενο διακανονισμό με την πρώην ομάδα του, τον ΟΦΗ (συμφώνησε να εξοφληθεί, σε δόσεις, από τα τηλεοπτικά των δύο προσεχών ετών), συμβάλλοντας στην προσπάθεια των Ομιλητών να εξασφαλίσουν την άδεια συμμετοχής (έστω, αν δεν τα κατάφεραν). Και δηλώνοντας, σύμφωνα με το Gentikoule.gr πως «ήταν δυνατόν να θέλω εγώ το κακό του ΟΦΗ; Στο Ηράκλειο πέρασα τα ομορφότερα χρόνια της καριέρας μου και αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...