Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012

Προσαγωγές και συλλήψεις ακτιβιστών ενόψει της επετείου της Τιενανμεν


Προσαγωγές και συλλήψεις ακτιβιστών, ενώ άλλοι βρίσκονται υπό παρακολούθηση, πραγματοποίησαν οι αρχές της Κίνας σε μία προσπάθεια να περιορίσει τις...
διαδηλώσεις ενόψει της επετείου της βίαιης καταστολής των διαδηλωτών στην πλατεία Τιενανμεν το 1989.

Οι κινεζικές αρχές έχουν εισβάλει και στο διαδίκτυο περιορίζοντας σχετικές αναφορές για τα γεγονότα του 1989.

Όπως αναφέρει το BBC, το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για την κυριακάτικη έκκληση των ΗΠΑ να αφεθούν ελεύθεροι όσοι κρατούνται ακόμα για τη συμμετοχή τους στις διαδηλώσεις στην πλατεία Τιενανμέν στις 4 Ιουνίου του 1989.

Η ηγεσία της Κίνας θεωρεί την εξέγερση της Τιενανμέν αντεπαναστατική και αποτρέπει οποιαδήποτε εκδήλωση μνήμης. Αντίθετα οι ΗΠΑ στην ανακοίνωσή τους έκαναν λόγο για «βίαιη καταστολή» των κινεζικών αρχών στην πλατεία Τιενανμεν και «τραγική απώλεια ανθρώπων». 


1 σχόλιο:

 1. ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑ Να ουρούν καθιστοί οι άντρες, προτείνει το Σουηδικό Αριστερό Κόμμα!

  Τα μέλη του σουηδικού Vänsterpartiet, που σημαίνει Αριστερό Κόμμα, ζητούν οι άνδρες στην Σουηδία να κάθονται όταν κατουρούν. Το Σουηδικό Αριστερό Κόμμα είναι ένα μαρξιστικό / σοσιαλιστικό κόμμα αφιερωμένο στο «φεμινισμό» και «την ισότητα των φύλων»
  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

  http://4.bp.blogspot.com/-kdD13ACd52M/T9d0zxBCa_I/AAAAAAAAbBU/khn78xIAW7w/s320/men-ur-doing-it-rong-13862-1241438193-12.jpg

  Τα μέλη του Αριστερού Κόμματος ενός συμβουλίου Κομητείας, είπαν ότι θέλουν να ενθαρρύνουν τους άνδρες που χρησιμοποιούν τις τουαλέτες του Συμβουλίου, να κάθονται κατά την ούρηση.

  Το Αριστερό Κόμμα στο Sormland είπε ότι θέλει το Συμβούλιο της Κομητείας του Sormland να απαιτήσει οι τουαλέτες που προορίζονται για όρθια ούρηση να επισημανθούν ως ακατάλληλες, αναφέρει το σουηδικό πρακτορείο ειδήσεων ΤΤ τη Δευτέρα.

  Το κόμμα δήλωσε η καθιστή θέση κατά την ούρηση είναι πιο υγιεινή και μειώνει τον κίνδυνο αυτών που θέλουν να κάνουν χρήση του μπάνιου και που χρειάζεται να δουν πως θα περάσουν γύρω από τις τρύπες για να πάνε στην τουαλέτα.

  Οι υποστηρικτές αυτής της κίνησης δήλωσαν ότι η ούρηση σε καθιστή θέση έχει επίσης οφέλη για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης του κινδύνου των προβλημάτων του προστάτη και οδηγεί σε μια υγιέστερη και μεγαλύτερη σεξουαλική ζωή.

  Ο Viggo Hansen, αναπληρωματικό μέλος του συμβουλίου και συντάκτης της πρότασης, δήλωσε ότι θα πρέπει τελικά να υπάρχουν μόνο τουαλέτες για καθιστούς.

  http://www.upi.com/Odd_News/2012/06/11/Swedish-party-wants-sit-down-urination/UPI-70041339439528/

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...