Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Γιάννης Ζουγανέλης, η ιδιοφυία

16 σχόλια:

  1. Το θρασος της Λαμιας δεν παιζεται!!!!!!!!!!!! χρονια καλυπτε το κλεφταρα το Μπατμαν και τον αλλονε το Δρυ-οκολαπτη που τα παιρνε καλα από τους Κερκυραιους τοσα χρονια. τωρα τα χει βαλει με τους φασιστες ακου να δεις γαμ@τ@ το φελεκι μου εχει και μουτρα το οργιο να μιλαει ακομα. εχει και μουτρα να κανει μαθηματα δημοκρατιας το σουργελο. οξω ρεεεεε!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poy na deis thn tzokonta me to eironiko ifakh!
    kai to xamogelo ths epitixias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. me auto to ifaki kai ta klamata ekane to gioka ths prwto mathiti...les kai den ta mathame...

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Alitheia?Pos kai etsi.. autos einai entimos anthropos.. Kako logo gia auton den tha akouseis sto xorio..

      Διαγραφή
  4. trexei, trexei to nero leme kai den stamataei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ta fwta sto fylakio einai mera-nyxta anoixta!!! poios plhrwnei to logariasmo???? sigoura oxi o telozografos pou stegastike ekei me tis evlogies tou syllogou.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. gia rota ton ti mas elege otan htan 14 xronon ??
    poion vromogero pidage? gia na ksempoykosi!!
    apo kei toy vgike to onoma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kapoios kalos kathigitis edeine kai ta themata...giayto kai to analafavito apo tin perixora egrapse arista.. kserei ayto tipota den tha menei kryfo lamogia ti tha kanete tha ksafanisete tis koles me tis apantiseis apo perish ton iounio ayta tha pane ekei pou prepei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κσερει τι λεει .
      πωσ περνουν καλο βαθμο καποιοι στο χωριο
      χααχαααχαααχα
      καποιεσ στελνουν και κανενα ταψι γλυκα χαααχααχ

      Διαγραφή
  8. http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/07/twitter.html


    Ο ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΑΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ "ΚΑΡΦΩΣΕ" ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ TWITTER;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. ΣΟΣ! ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΙΣ 5:30 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ "Α ΡΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ"
    ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΙΝΗ...

    Στις 5.30 τα ξημερώματα της Τρίτης , ομάδα Αλβανών εισέβαλε στο σπίτι 27χρονου Έλληνα στην περιοχή Χαραμίδα της Λέσβο και τον ξυλοκόπησαν, με αποτέλεσμα το θύμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μυτιληνης.

    Αφορμή για την αλβανική ρατσιστική επίθεση ήταν τα σχόλια που έκανε ο 27χρονος Έλληνας για την πράξη των νεαρών Αλβανών στο Χελμό στα Καλάβρυτα που είδε το φως της δημοσιότητας, οι οποίοι ως γνωστό πυροβόλησαν με AK-47 και έκαψαν την Ελληνική σημαία. Ο νεαρός Έλληνας φέρεται να είπε στους Αλβανούς ..."Ε ρε χρυσή αυγή που σας χρειάζεται".... και φυσικά αυτοί θεώρησαν σωστό να εισβάλλουν στο σπίτι του στις 05.30 και να τον ξυλοκοπήσουν

    Οι συγγενείς του θύματος καταγγέλουν αργοπορία της Αστυνομίας να διαλευκάνει την υπόθεση και να συλλάβει τους δράστες.

    Φυσικά καμία ανακοίνωση συμπαράστασης στο θύμα από τις γνωστές ανθρωπιστικές ΜΚΟ και τα γνωστά προοδευτικά ανθρωπιστικά κόμματα δεν θα εκδοθεί διότι πολύ απλά το θύμα ήταν … Έλληνας η ζωή και η υπόσταση του οποίου δεν έχει τόση αξία όσο του κάθε «ταλαίπωρου» αλλοδαπού.

    Θυμίζετε ότι όταν πριν από μερικούς μήνες Έλληνες είχαν επιτεθεί σε Αιγύπτιους αλιεργάτες μέσα στο σπίτι τους για προσωπικούς λόγους το σύνολο των ανθρωπιστικών ΜΚΟ και κομμάτων είχαν ξεσηκωθεί με ανακοινώσεις και δηλώσεις για το πόσο κακοί και ρατσιστές είναι οι Έλληνες. Τώρα…. που είναι οι κατ’ επιλογή ανθρωπιστές ;
    defencenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προφανώς εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μην γίνει ο Αλέξης Τσίπρας πρωθυπουργός αφού ζήτησε σήμερα από τον ΥΠΕΞ Δημήτρη Αβραμόπουλο να φιλοξενήσει αριθμό πρόσφυγων η Ελλάδα από την Συρία.

    Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ....... χτενιζεται-εντός και εκτός της Ελλάδας- και το πρόβλημα του Α. Τσίπρα είναι να φέρει και άλλους αλλαδαπούς στη χώρα!

    Προφανώς οι αλλοδαποί που έχουμε συγκεντρώσει είναι απελπιστικά λίγοι για να απολαύσουμε την παραδεισένια πολυπολιτισμική κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιάσκο ΣΥΡΙΖΑ: Οι "ακροδεξιοί βομβιστές" του Α.Τσίπρα ήταν... ακροαριστεροί τρομοκράτες!

    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=54852&Itemid=139

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...