Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Τεστ ντράιβ προφυλακτικών!

Test-drive προφυλακτικών 

Τέσταρε μια σειρά από προφυλακτικά και κέρδισε προμήθειες για έναν ολόκληρο χρόνο...
Δεν θα ήταν υπέροχο αν μπορούσες να έχεις όλα τα προφυλακτικά που χρειάζεσαι δωρεάν; Μα κι όμως μπορείς, αρκεί βέβαια να δεχθείς να γίνεις πειραματόζωο για εταιρία προφυλακτικών! Καλά, δεν θα μεταμορφωθείς και σε ινδικό χοιρίδιο, για τις σεξο-εμπειρίες σου θα μιλήσεις με το συγκεκριμένο «σκουφάκι»...

Η βραζιλιάνικη μη-κυβερνητική οργάνωση DKT International, η οποία ασχολείται με διάθεση φτηνών προφυλακτικών σε αναπτυσσόμενες χώρες, φιλοξενεί τον 4ο ετήσιο διαγωνισμό τεσταρίσματος προφυλακτικών. Τι περιλαμβάνει; Πολύ απλά πράγματα: χρησιμοποιείς τα προφυλακτικά της μπράντας, μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου με δαύτα στο site της DKT κι αν η ιστορία σου είναι στις 100 καλύτερες, κερδίζεις προμήθειες για έναν χρόνο! Το μόνο κακό είναι ότι το site είναι στα Πορτογαλικά, αλλά θα τον βρεις τον τρόπο εσύ, οι δυσκολίες είναι πηγή έμπνευσης...




30 σχόλια:

  1. Όποιος δεν αυτοφακελώνεται στο facebook θα θεωρείται ύποπτος εγκληματίας!

    Eίναι φανερό πια ότι το Παγκόσμιο Μόρφωμα που έρχεται ζητάει την υποταγή μας άνευ όρων και με την συνειδητή μας συγκατάθεση. Δεν τους ενδιαφέρει απλά η παράδοση τους νοιάζει περισσότερο ακόμα η αυτολοβοτομή. Στο εξής όποιος προστατεύει τον εαυτο του, δεν γίνεται "ρόμπα" στον κόσμο, δεν αποκαλύπτει τα εσώψυχά του σε κοινή θέα, και προσπαθεί να έχει κανόνες ηθικής θα αντιμετωπίζεται ως ύποπτος τέλεσης αδικημάτων.

    Ανησυχίες σε όσους δεν έχουν Facebook προκαλεί η γερμανική ιστοσελίδα Tagesspiegel.de, η οποία αναφέρει ότι σύμφωνα με έρευνες όσοι δεν χρησιμοποιούν την διάσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αυτή τη στιγμή είναι περισσότερο ύποπτοι να εξελιχθούν σε δολοφόνοι καθώς όχι μόνο παρουσιάζουν μεγαλύτερο ρίσκο να επιδείξουν βίαιη συμπεριφορά αλλά και οι εργοδότες τους θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού οι άνθρωποι αυτοί δεν μοιράζονται εύκολα πληροφορίες για την ιδιωτική τους ζωή.

    Όπως μάλιστα λένε, ούτε ο Νορβηγός Άντερς Μπρέιβικ είχε Facebook, αλλά χρησιμοποιούσε μόνο το MySpace, ενώ και ο δράστης του Κολοράντο, Τζον Χολμς δεν είχε ούτε Facebook, ούτε MySpace.

    Για αυτό όποιος αυτοαποβλακώνεται και δεν κρατάει τίποτα για τον εαυτό του, θα παίρνει πιστοποιητικό "κοινωνικών φρονημάτων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai sto kassopi kathe vrady dokimazoun mpalonakia, sto tsakir-kefi travane kai kamia kapota...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KOLOGEROI 65+ POU KATHE VRADY KOUTSOMPOLEUETAI STO KAFENEIO 13XRONA KAI 15XRONA ASXOLITHITAI ME TA KERAMIDIA SAS POU MPAZOUN APO PANTOU KAI OXI ME TA PAIDIA TOY KOSMOY. NTROPH SAS KAI AISXOS SAS KATHIKIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xsilo theloun autoi oi eleoinoi dithen aristeroi tipoi poy kathontai sto kafeneio kai lene ena soro mpourdes gia toys sigxorianous toys... einai mexri na tsantistoun merikoi arketa mazi tous... tote ta xastoukia tha peftoun broxi...

      Διαγραφή
    2. OI ANTHROPOI EINAI ANYPARKTOI. XESMENOUS TOYS EXEI OLO TO XORIO.

      Διαγραφή
    3. Nai toys exei xesmenous olo to xorio... Alla otan sikofantoun olo ton kosmo to "xorio" den tous leei skaste malakes...

      Διαγραφή
    4. σχολιαζουν παιδια 13 και 15 χρονων. οποιο παιδι περασει το κουτσομπολευουν

      Διαγραφή
    5. astoys na mas diaskedazoyn ligo
      kathe xwrio exei toys karagiozizes toy
      exoyme kai emeis 4 apodaytoys

      Διαγραφή
    6. einai kologeroi kai apotyximenoi. ti n poume... gia ton kolampaxen pou pernei xapakia... h gia ton makrymallh pou ksipnaei 12 to meshmeri... h gia ton ntah pou miraze h gynaika tou ta dhmarxilikia...

      Διαγραφή
    7. o kalampaxas mazeuei paidia sto magazi you kai tous kanei koumounistikh thewria!!!

      Διαγραφή
  4. Ο κεντρικός ρόλος των Εβραίων στη βιομηχανία του πορνό. Εβραίος καθηγητής ομολογεί ότι η πορνογραφία χρησιμοποιήθηκε ως όπλο κατά των «εθνικών» και της χριστιανικής ηθικής

    Γράφει για αυτό ο David Duke στο “Jewish Supremacism” (2007):
    «….Ο μόνος λόγος που οι Εβραίοι είναι στην πορνογραφία είναι ότι πιστεύουμε ότι ο Χριστός είναι αηδία. Ο Καθολικισμός είναι αηδία. Δεν πιστεύουμε στην εξουσία", λέει ο Εβραίος Al Goldstein, εκδότης του πορνοπεριοδικού ‘Screw’. Η πορνογραφία έτσι γίνεται ένας τρόπος για να μολυνθεί ο Χριστιανισμός και ο πολιτισμός, καθώς διεισδύει στην καρδιά της Αμερικής…..».


    «…Ο Βίλχελμ Ράιχ, ο Herbert Marcuse και ο Πολ Γκούντμαν αντικατέστησαν τον Μαρξ, τον Λένιν και τον Τρότσκι..».

    Παρατηρήστε ότι όλοι που αναφέρονται: Ράιχ, Μαρκούζε, Γκούντμαν, Μαρξ, Τρότσκι, Λένιν και Φρόιντ είναι Εβραίοι. Από τον Φρόιντ έως τον Goodman, όλοι αντιπροσωπεύουν μια εβραϊκή επανάσταση ενάντια στις παραδοσιακές ευρωπαϊκές αξίες και την ηθική.

    Το πορνό δεν είναι πλέον σαν εκείνο της δεκαετίας του 1950 με αισθησιακές εικόνες γυμνών γυναικών σε μια ερημική παραλία. Έχει διαποτιστεί με σαδισμό, μαζοχισμό, κοπρολαγνεία, ακόμα και σεξουαλική κακοποίηση, βιασμό και φόνο μικρών παιδιών. Νομίζω ότι αυτό το είδος της άρρωστης εγκληματικής δραστηριότητας, στην οποία υπάρχει τόσο μεγάλη εκμετάλλευση, τόσο υποτίμηση του ανθρώπου και τόσο εξύψωση της ανθρώπινης διαστροφής, θα πρέπει να καταπολεμηθεί από το νόμο.

    Ο Nathan Abrams είναι Λέκτορας στη Σύγχρονη Αμερικανική Ιστορία στο Πανεπιστήμιο του Aberdeen. Έχει γράψει ένα βιβλίο για το «νεο-συντηρητισμό» στις Ηνωμένες Πολιτείες.

    http://redskywarning.blogspot.gr/2012/08/blog-post_2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3640&catid=4&Itemid=2#.UB1RJ6pUCbJ.facebook an theleis anartiseto... xseftila exoume ginei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απάντηση Δένδια στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την επιχείρηση "Ξένιος Ζευς"

    Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του υπουργείου, αναφέρει τα εξής:

    «Προσβολή για τον πολιτισμό μας είναι να θυμάσαι τα 'ανθρώπινα δικαιώματα' μόνο όταν πρόκειται για τους παράνομους μετανάστες, αλλά να μην θυμάσαι το δικαίωμα στη ζωή δεκάδων θυμάτων που βρήκαν τραγικό θάνατο, ακόμη και για λίγα ευρώ, τονίζει στην ανακοίνωση του ο υπουργός και συνεχίζει:

    «Προσβολή για τον πολιτισμό μας είναι να διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα και να παριστάνεις ότι αγνοείς πως η επιχείρηση 'Ξένιος Ζευς' πραγματοποιείται με πλήρη σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα. Προσβολή για τον πολιτισμό μας είναι να παρακολουθείς αδιάφορος την οικονομική καταστροφή σε δεκάδες χιλιάδες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις στο ευρύτερο Κέντρο της Αθήνας, για τους λόγους που προαναφέρθηκαν, όπως και την συνεπακόλουθη αύξηση της ανεργίας, σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

    Αλλά και προσβολή για την Δημοκρατία μας είναι να ταυτίζεις όσους αντιστάθηκαν στην κατάλυση των πολιτικών ελευθεριών την 4η Αυγούστου 1936 με τους… παράνομους μετανάστες! Και είναι σίγουρα καινοφανής η απαίτηση στις ημερομηνίες πραξικοπημάτων να σταματά κάθε κρατική δραστηριότητα, για να μην θιγεί η 'δημοκρατική ευαισθησία' του ΣΥΡΙΖΑ».

    Και συνεχίζει η ανακοίνωση αναφέροντας ότι «ζητήθηκε από την πρώτη στιγμή η συστράτευση της ελληνικής κοινωνίας και του πολιτικού κόσμου στην προσπάθεια να ανακτήσουμε τις πόλεις μας και να αντιμετωπίσουμε μια μείζονα ανθρωπιστική κρίση, μπροστά στην οποία δεν μπορούμε να μείνουμε άπραγοι. Όπως διαπιστώνουμε δυστυχώς από την ανακοίνωση του κ. Τσουκαλά, ο ΣΥΡΙΖΑ όχι απλώς δεν επιθυμεί να συστρατευθεί σε αυτή την προσπάθεια αλλά επιδιώκει και να την τορπιλίσει. Ο ελληνικός λαός ας βγάλει τα συμπεράσματά του».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ, ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΑΝΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ! video

    http://www.youtube.com/watch?v=GBUuQzs5iC0&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. QUIZ: POIOS MEGALOS ARISTEROS-KOYMOYNISTHS DHMOKRATHS(LEME TWRA...)EPI XOUNTAS FYLAGE TON DIKTATORA PAPADOPOULO OTAN PHGAINE GIA KYNHGI PERDIKAS...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. που πηγε η αλεστικη οεο?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. AGORASTE LIGMENA KAI AKRIVA STOU MAKRYMALLEA TA MARKANTIKA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τα ζομπι του κκε καθονται καθε βραδυ στο καφενειο μεχρι το πρωι και θαβουν κοσμο....α ρε και στισ επομενες εξω απο τη βουλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oxi mono auto.. Pianoun kai paidia pou diafonoun me tis apopseis toys kai prospathoun na tous kanoun katixisi.. kai an den tous poun oti simfonoun brizoun kiolas... Alla den exoun katalabei akomi oti kapoia stigmi tha brisoun lathos atomo kai anti gia logia tha eispraxsoun fapes....kai meta tha klaigontai...

      Διαγραφή
    2. mazeyei ta paidia tou kosmou sto magazi tou kai tous kanei theowria koumounistikh. olo to vrady vrizoyn kai koutsompoleuoun olo to xwrio.

      Διαγραφή
  12. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΨΙΦΙΖΩ ΚΚΕ

    Θρασύτατος ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας μιλά για φαινόμενα "ρατσιστικής" βίας.Ας δούμε τι κάνουν οι ομόφυλοί του και τις απειλές για ΠΟΛΕΜΟ.

    Τζαβέντ Ασλάμ : "ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤHN(!) ΚΚΕ και THN(!) ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ(!) ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ(!) ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ(!)"

    Θρασύτατος ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας μιλά για φαινόμενα "ρατσιστικής" βίας...Ας δούμε τι κάνουν οι ομόφυλοί του και τις απειλές για ΠΟΛΕΜΟ που εξαπολύει ο ίδιος!
    Ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα, Τζαβέντ Ασλαμ, με αφορμή τις πρόσφατες επιθέσεις σε αλλοδαπούς, καταγγέλλει βία από την αστυνομία…Πριν 3 εβδομάδες είχε κατηγορήσει τους αστυνομικούς και ως κλέφτες.Ακόμα περιμένουμε ποια και πότε θα υπάρξει αντίδραση από τους συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ.
    Ο Ασλάμ, μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1, ανέφερε περιστατικά βίας και από τη πλευρά των αστυνομικών, ενώ τόλμησε να κατηγορήσει τους Έλληνες για ρατσισμό! Θυμίζουμε απλά ότι ο λεγάμενος έχει εμπλακεί σε διάφορες ύποπτες υποθέσεις που αφορούν ακόμη και κύκλωμα εισαγωγής λαθρομεταναστών συμπατριωτών του στην Πατρίδα μας.
    Απαντάμε λοιπόν στον έποικο από το Πακιστάν με την παρακάτω είδηση...(εκτός της περίπτωσης του λαθρο-κτήνους της Πάρου...και τα δεκάδες περιστατικά απαγωγών και βίας μεταξύ τους)

    Τα πιο πρόσφατο και σημερινό...Νέα "ρατσιστική" επίθεση: Πακιστανοί (πορτοφολάδες) επιτέθηκαν σε Πακιστανό (τσαντάκια) μέσα στο σπίτι του και τον έκαναν....ασήκωτο...
    Πακιστανοί -προφανώς νεοναζί- επιτέθηκαν σε..... άλλον Πακιστανό μέσα στο σπίτι που διέμενε στο Αιγάλεω και τον έκαναν "μπαούλο"...
    Οι τέσσερις Πακιστανοί επιτέθηκαν σε συμπατριώτη τους όταν αυτός βρισκόταν στο σπίτι του λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα χθες το βράδυ στο Αιγάλεω και συγκεκριμένα σε υπόγειο διαμέρισμα επί της Λεωφόρου Καβάλας.
    Οι άνδρες της Αστυνομίας συνέλαβαν τους δράστες, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο καθώς έφερε τραύματα στο κεφάλι.
    Θυμίζουμε τι έχει πει ο επικίνδυνος για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ της χώρας μας αυτοαποκαλούμενος πρόεδρος της Πακιστανικής (λαθρο)κοινότητας Ελλάδος...πριν σαπίσουν στο ξύλο μέλος της θύρας 7 που δεν τους έκατσε καλά στα μάτια...επειδή φόραγε μπλουζάκι με δάφνες της ομάδας του και νόμισαν πως ήταν χρυσαυγίτης.
    Τζαβέντ Ασλάμ : "ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤHN(!) ΚΚΕ και THN(!) ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ(!) ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ(!) ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ(!)"
    Δείτε εδώ το ντοκουμέντο..ΣΤΟ 2.04

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_3d-dTA3bJ4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΡΝΗΤΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤHN ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ.

    Το Κοκοπελί (γαλλική μη κερδοσκοπική οργάνωση που προστατεύει και πουλά παραδοσιακούς σπόρους), είχε μηνυθεί to 2005 από την σποροεταιρία Graines Baumaux, ως αθέμιτος ανταγωνιστής επειδή πουλά παραδοσιακούς σπόρους που δεν είναι γραμμένοι στον επίσημο κατάλογο.
    Το Κοκοπελί καταδικάστηκε το 2008 από γαλλικό δικαστήριο. Πριν την εκδίκαση της έφεσης που άσκησε, αποφάσισε να προσφύγει στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων προσβάλλοντας την ισχύ των ευρωπαϊκών οδηγιών για τους σπόρους ως μη συμβατές με αρχές της Ευρ. Ένωσης.
    Δυστυχώς υπάρχουν ευρωπαϊκές οδηγίες που περιορίζουν την εμπορία παραδοσιακών ποικιλιών με τους ακόλουθους τρόπους
    1. Ο σπόρος για να πουληθεί πρέπει υποχρεωτικά να περιλαμβάνεται σε επίσημο κατάλογο στον οποίον εγγράφεται μετά από αίτηση του ενδιαφερόμενου η οποία έχει και κόστος. Για τις παλιές ποικιλίες που αποτελούν Κοινό Αγαθό είναι πολύ δύσκολο για έναν αγρότη να αναλάβει το κόστος και τη γραφειοκρατία της αίτησης. Αντίθετα, οι πολυεθνικές που κατοχυρώνουν πνευματικά δικαιώματα για τα υβρίδια τους, έχουν ιδιαίτερο κίνητρο να τα εγγράψουν στον κατάλογο.
    2. Επιπλέον οι σπόροι για να συμπεριληφθούν στον κατάλογο πρέπει να παρουσιάζουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στα οποία ανταποκρίνονται κυρίως τα βιομηχανικά υβρίδια αλλά όχι απαραίτητα και οι παλιές ποικιλίες. Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι η Διακριτότητα, η Σταθερότητα και η Ομοιομορφία.
    3. Πέρα από το θέμα του καταλόγου, η εμπορία των παλιών ποικιλιών δεν είναι ελεύθερη καθώς υπόκειται σε στενούς γεωγραφικούς και ποσοτικούς περιορισμούς.

    Η υπόθεση εκδικάσθηκε τον Γενάρη 2012 και η εισήγηση της Γενικής Εισαγγελέως ήταν συγκλονιστική. Υιοθετεί όλα τα βασικά επιχειρήματα του Κοκοπελί προωθεί την έννοια της γεωργικής βιοποικιλότητας και θεωρεί ότι οι ευρωπαϊκές οδηγίες για τους σπόρους είναι αντίθετες προς τις αρχές της ΕΕ όπως πχ η ελεύθερη κυκλοφορία των αγαθών, και η αρχή της αναλογικότητας. Στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, οι εισηγήσεις του εισαγγελέα υιοθετούνται στις 80% των περιπτώσεων. Δυστυχώς, στην περίπτωση των παλιών ποικιλιών έγινε το αντίθετο:

    Τον Ιούλιο 2012, βγήκε η απόφαση που "δικαιώνει" την υφιστάμενη ευρωπαϊκή νομοθεσία με κύριο επιχείρημα ότι στόχος είναι η υψηλή παραγωγικότητα. Την μηνύτρια εταιρία υποστήριξαν με δικά τους επιχειρήματα και οι κυβερνήσεις της Γαλλίας και Ισπανίας, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Συμβούλιο.

    Αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης, άρχισε να κυκλοφορεί στα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, ότι δήθεν "δικαιώθηκε η διατήρηση της βιοποικιλότητας" και διάφορα τέτοια φαιδρά που προφανώς προωθούνται από τα λόμπυ των πολυεθνικών προκειμένου να προλάβουν τις αντιδράσεις του κόσμου όταν γίνει κατανοητό ότι έγινε ακριβώς το αντίθετο.


    Σύμφωνα με τον ΟΗΕ (FAO), έχουμε ήδη χάσει το 75% της αγροτικής της βιοποικιλότητας. Ήλθε λοιπόν η ώρα για την Κοινωνία των Πολιτών να συσπειρωθεί για να απελευθερώσει τις πολύτιμες παλιές ποικιλίες από τις απαγορεύσεις. Είναι οι μόνες που εγγυώνται στην ανθρωπότητα ότι θα συνεχίσει να απολαμβάνει τα δώρα της γεωργικής βιοποικιλότητας μέσα στα οποία μακροπρόθεσμα περιλαμβάνεται και η υψηλή παραγωγικότητα.
    ---------------------------------------------------------
    Σημειώσεις
    Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ, ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012
    (http://curia.europa.eu/juris/document/document.jsf?text=&docid=118143&pageIndex=0&doclang=EL&mode=req&dir=&occ=first&part=1&cid=120580

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΙΟΥΛΙΟΣ 2012 http://curia.europa.eu/juris/document/document.jsf?text=&docid=125002&pageIndex=0&doclang=EL&mode=req&dir=&occ=first&part=1&cid=36859

    http://www.aylonenimerosi.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μην ενοχλείτε τον δήμαρχο Λευκάδος για τις νεροτσουλήθρες του Γ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    το λιμεναρχείο για να μάθουμε τον ιδιοκτήτη της θαλαμηγού με Ισραηλινή σημαία στην οποία επέβαινε!
    Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη για τον ΓΑΠ, την Λευκάδα και τις νεροτσουλήθρες.
    Πρέπει όμως να διορθώσουμε κάτι που κακώς γράφτηκε και δεν είναι άλλο από την εμπλοκή του δημάρχου.
    Δεν... ήταν ο δήμαρχος Λευκάδος αυτός που βοήθησε στην απέλπιδα προσπάθεια του ΓΑΠ να βρει νεροτσουλήθρες. Αντιδήμαρχος ήταν ο αποδέκτης του όλου συμβάντος, αφού η αναζήτηση έγινε στο προσωπικό υποστήριξης της μαρίνας του νησιού.
    Της μαρίνας; Ε ναι. Αφού παραμονή της Παναγίας ο ΓΑΠ κατέπλευσε εκεί με πολυτελές σκάφος που έφερε σημαία του …Ισραήλ!
    Μην ενοχλείτε λοιπόν τον δήμαρχο, ενοχλείστε το λιμεναρχείο για να μάθουμε ποιός είναι ο τυχερός ιδιοκτήτης του οποίου το σκάφος θα αποκτήσει ιστορική αξία…
    Ο κόσμος αυτοκτονεί και ο δοσίλογος ψάχνει νεροτσουλήθρες. Αλλά είναι αυτός Έλληνας; Ένας πράκτορας του κερατά ήταν.
    πηγη
    http://anti-ntp.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι είπε ο άνθρωπος…απίστευτο (βίντεο)
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sab3shGAC28

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ... "ΡΕΓΓΑΣ" Ο ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΓΔΥΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΑΓΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!

    Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΡΕΓΓΑΣ 35 ΕΤΩΝ -Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΣΤΕΡΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ- ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 4 ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΗΛΙΚΑΣ ΜΟΛΙΣ 12,5 ΕΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ.
    Ο ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ....
    ΚΑΚΩΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΡΕΓΓΑΣ. ΤΟ ΡΕΓΓΑΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΜΑΓΚΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΝΟΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΡΑΒΗΞΕ ΒΙΑΙΑ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΣΑΝ ΛΑΦΥΡΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ Ο ΑΝΑΔΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ (σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: τελείως λάθος ο όρος που αποδίδεται στους αναρχομπολσεβίκους) ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΤΟΥ INDYMEDIA. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΥΜΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ, ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ Ε.Ν.Ε.Κ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ. ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΡΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΥΡΩΣ ΣΤΙΣ 12 ΜΕ 1 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ, ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 15 ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΑΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΤΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤ. ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ, ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΟΦΡΙΚΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΓΕΡΟΝΤΟΦΡΙΚΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΑΝΑΔΡΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΥΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ (ΤΟΥΡΚΟΙ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ. ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ. ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΜΩΡΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΨΟΦΗΣΕ ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.
    ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ :ΕΙΣΤΕ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ.

    www.stoxos.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    Κεραυνοί από Άγιο Όρος κατά ΥΠΕΞ για χριστιανούς Συρίας: "Είναι υπηρέτης ξένων"!

    Κεραυνοί από το Άγιο Όρος κατά του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου λόγω των δηλώσεων στις οποίες προέβη την Παρασκευή το βράδυ μετά από την άτυπη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ που διεξήχθη στην Πάφο κατά του καθεστώτος Άσαντ και υπέρ των ισλαμιστών που στηρίζονται από την Τουρκία και τους δυτικούς, που σφαγιάζουν χριστιανούς.

    Όπως αναφέρει σε άρθρο του στο "Αγιορείτικο Βήμα" το οποίο θεωρείται ότι απηχεί τις θέσεις και τις απόψεις των ισχυρών Μονών του Αγίου Όρους ο μοναχός Παϊσιος από το κελί των Σαββαίων στη Καψάλα του Αγίου Όρους:

    "«Η κρίση στη Συρία εξελίσσεται κατά τρόπο επικίνδυνο και το καθεστώς Άσαντ πρέπει άμεσα να αποσυρθεί», είπε ο κ. υπουργός και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην Αθωνική πολιτεία. Καθώς οι αντικαθεστωτικοί που υπερασπίστηκε ο κ. Αβραμόπουλος σφαγιάζουν τους Χριστιανούς".

    Ο σεβάσμιος και με μεγάλη επιρροή στοα αθωνικά δρώμενα ο μοναχός Παϊσιος δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας σε αυτά που λέει:

    "Μας άφησε έκπληκτους ο υπουργός εξωτερικών, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος με τις προκλητικές δηλώσεις τους για τη Συρία και την ανοιχτή υποστήριξη του στους μουσουλμάνους οι οποίοι την ίδια ώρα σφαγιάζουν ορθόδοξους πιστούς ανά τον κόσμο", εξήγησε ο Αγιορείτης μοναχός στο "Αγιορείτικο Βήμα".

    "Η Αμερική το ίδιο κάνει και στην Αίγυπτο, στη Λιβύη και σε πόσες ακόμα χώρες,ο κ. Αβραμόπουλος ως γνωστόν, είναι μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, οι δηλώσεις του εξυπηρετούν αυτές τις δυνάμεις", συνεχίζει στο "Αγιορείτικο Βήμα" ο μοναχός Παϊσιος από το κελί των Σαββαίων στη Καψάλα του Αγίου Όρους.

    Και καταλήγει: "Ήταν ατόπημα η δήλωση του κ. Αβραμόπουλου, δεν εκπροσωπεί τους Έλληνες, διότι αυτά που είπε, δεν εκφράζουν κανέναν Έλληνα", υπογραμμίσει ένας από τους παλαιότερους μοναχούς του Αγίου Όρους.

    Ο κ. Αβραμόπουλος φαίνεται ξεκάθαρα ότι γίνεται "υπηρέτης" και εκτελεστικό όργανο της Δύσης που επιδιώκει την ανατροπή του καθεστώτος 'Ασαντ το οποίο υπερασπίζεται τους χριστιανούς, αντιμάχεται την Τουρκία και είναι σύμμαχος της επίσης ορθόδοξης Ρωσίας. Άμεσα πρέπει να επανορθώσει. Η Ελληνική κυβέρνηση να πάρει θέση διὀτι είναι εκτεθειμένη" καταλήγει.

    Να σημειώσουμε ότι οι περισσότεροι από τους κληρικούς του Πατριαρχείου Αντιοχείας έχουν σπουδάσει στην Ελλάδα και αγαπούν την χώρα μας και το ΄Αγιο Όρος.

    Γενικά η δήλωση Αβραμόπουλου ακόμα και στο εσωτερικό της κυβέρνησης έχει δημιουργήσει ερωτηματικά για τον σκοπό και τον λόγο που έγινε, καθώς θεωρείται ότι εξυπηρετεί προσωπικές στρατηγικές σε ότι αφορά τις σχέσεις του ιδίου με τις ΗΠΑ και την δύση γενικότερα και δεν απηχεί την θέση της κυβέρνησης, αφού ο Α.Σαμαράς το τελευταίο που θα ήθελε είνα να εμπλακεί στην διαμάχη της Συρίας η Ελλάδα.

    Χαρακτηριστικό είναι ότι ούτε καν το Ισραήλ, με το οποίο φυσικά το καθεστώς Άσαντ δεν είναι φυσικά θετικά διακείμενοι απέναντι στον Άσαντ, ενώ υπάρχει και το ζήτημα του Ιράν, με το οποίο το καθεστώς έχει συμμαχία, αποφεύγει να τοποθετηθεί επίσημα σε ότι αφορά την κρίση, γνωρίζοντας πολύ καλά, ποιοι βρίσκονται στο στρατόπεδο αυτών που αντιμάχονται το καθεστώς Άσαντ...
    ΠΗΓΗ :"Αγιορείτικο Βήμα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...