Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

KKE:ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΕΕ


Ανατριχιαστικά και επώδυνα είναι η αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης, η σφαγή μισθών, συντάξεων και κοινωνικών δαπανών αλλά και το νέο κύμα φοροεξόντωσης των εργαζομένων και των μικρών εμπόρων, βιοτεχνών, επαγγελματιών. Ο λαός πρέπει να απορρίψει συνολικά το....
πακέτο κυβέρνησης – ΕΕ μαζί με τους λόγους για τους οποίους το επιβάλλουν. Οργάνωση στους τόπους δουλειάς και στις συνοικίες, λαϊκή συμμαχία για να βάλουμε τέλος στις θυσίες για τα κέρδη και την ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου, τον «ευρωμονόδρομο».

http://ksipnistere.blogspot.gr

12 σχόλια:

  1. ΠΑ-ΣΟΚ...!!! Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΦΑΚΕΛΙΑΚΙ 50ΕΥΡΩ... ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...!!!

    Η κυρία Μανωλιά [κόκκινο ταγέρ] δίπλα στον ΓΑΠ Η ευθύνη ασφαλώς και δεν είναι οικογενειακή αλλά δεν μπορεί να παραλειφθεί η λεπτομέρεια της συγγενικής σχέσης με πρώην έστω μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου.

    ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ...;;;

    O γιος της πρώην Βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ Χρύσας Μανωλιά είναι ο 35χρονος εφοριακός που συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Κομοτηνή, να αποσπά παράνομα χρήματα από πολίτες που ζήταγαν από την αρμόδια εφορία βεβαίωση μη υποβολής φορολογικής δήλωσης.

    Η βεβαίωση αυτή χορηγείται συνήθως σε πολίτες που έχουν πολύ χαμηλό εισόδημα και προσφεύγουν στον ΟΑΕΔ για να μπουν στο ταμείο ανεργίας. Ειδικότερα, χθες το πρωί, μία 39χρονη, κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, ότι μετέβη στη Δ.Ο.Υ. Κομοτηνής, όπου ο δράστης, προφασιζόμενος υποτιθέμενα χρέη της, απαίτησε απ’ αυτήν, την καταβολή του χρηματικού ποσού των 50 ευρώ, προκειμένου να της δώσει τη σχετική βεβαίωση. Άμεσα οργανώθηκε επιχείρηση από τους αστυνομικούς, κατά την οποία προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και παρουσιάστηκε εκ νέου η 39χρονη στη Δ.Ο.Υ., για την έκδοση της βεβαίωσης. Εκεί, ο 35χρονος, απαίτησε ξανά από τη 39χρονη το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, το οποίο και του το παρέδωσε.

    Ακολούθως επενέβησαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο και συνέλαβαν το δράστη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό. Όπως προέκυψε μέχρι στιγμής, ο 35χρονος, σε προγενέστερο χρόνο, είχε απαιτήσει και από άλλους τέσσερις (4) ημεδαπούς διάφορα χρηματικά ποσά, για την έκδοση νόμιμων βεβαιώσεων, αποκομίζοντας από τους τρεις εξ αυτών το ποσό των 500 ευρώ.
    crimesonair

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την Ρωσία με αγάπη
    http://www.aggoureos.com/articles/view/10175/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re paidia akousa oti dothike sinenteuxsi apo kapoia epitropi gia ton erimiti kai milisan o boufos o fakiris kai kati alloi pasokoi.. einai alitheia?giati the exei poli plaka an autoi poy katestrepsan me tis epiloges toys ton topo,na diorizontai monoi tous se epitropes gia na mas sosoun!!!poli gelio...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://radiothi.blogspot.gr/2012/09/blog-post_3815.html

    ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΡΗΜΙΤΗ. 10 Η 11 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ- ΚΙΝΗΣΗ- ΤΟΠΙΚΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ- ΚΟΜΜΑ- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΣ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΜΟΔΙΩΝ-ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΔΕΝ ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!
    ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ!!!! ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΑ!!! ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ: ΜΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΙ;; ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΜΑΣ; ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ; ΞΑΝΑ ΣΩΤΗΡΕΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Δείτε πως έχει το πράμα.
    Στην αρχή σε αγνοούν.
    Στη συνέχεια σε κοροϊδεύουν.
    Μετά σε πολεμούν.
    Στο τέλος νικάς.

    Ελάχιστη πολιτική παιδεία να είχατε εσείς οι «ταγοί», θα ξέρατε ότι ο Γκάντι από την ημέρα που είπε αυτή τη φράση δεν έχει διαψευστεί ποτέ. Κι όσο ηλίθιοι, πανίβλακες και πουλημένοι και να είστε, ξέρετε ότι ήδη είμαστε στο "μετά σε πολεμούν".
    Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους…

    Να παλεύεις το αδύνατο αδερφέ μου. Κι όσο εσύ το παλεύεις, τόσο και θα επιβεβαιώνεται ο νομοτελειακός κανόνας που σε θέλει να στέφεσαι νικητής. Και το γνωρίζουν τα μίσθαρνα ανθρωπάκια που τώρα στριφογυρίζουν στις ακριβοθώρητες καρέκλες τους.
    Γνωρίζουν πως από τη στιγμή που αποφάσισαν να σου κηρύξουν τον πόλεμο, έχουν χάσει. Γιατί αλλιώς δεν γίνεται.
    Το ξέρουν πως είναι λίγοι, μικροί και πεπερασμένοι σε αριθμό, μα πιότερο σε ήθος.
    Κι αν οι μικρές νίκες τους γίνονται σημαίες από τα καλοπληρωμένα δουλικά τους, εσύ να ξέρεις πως μόνο μικρές νίκες θα έχουν, μαζί με τον τρόμο που τους γιομίζει η περπατησιά σου.

    Μην θωρείς το βουνό και σκιάζεσαι πως δεν θα το ανέβεις.
    Δικό σου το βουνό, δικός σου και ο χρόνος για να αγναντέψεις από την κορυφή του.
    Οι χρήσιμοι ηλίθιοι που τρίζουν τα δόντια τους, να ξέρεις πως το κάνουν από τον τρόμο πως τους πλησιάζεις, από την γνώση πως θα τους τσακίσεις.
    Πιότερο δεν μπορούν να κάνουν τίποτε, από το να προκαλέσουν την βίαιη αποκαθήλωσή τους που θα επιφέρει το δικό σου αποφασιστικό περήφανο περπάτημα, που θα επιβάλει η δική σου έντιμη ματιά.

    Διαβουλεύονται συνεχώς οι «ιπτάμενοι» επί των κοθόρνων τους, τρεμάμενοι ανέντιμοι πολιτευτάδες, απάτριδες πολιτικοί νάνοι και μεσίτες μιάς πατρίδας που ποτέ δεν αγάπησαν, αλλά και της ίδιας τους της ψυχής που την αποτίμησαν με αργύρια και όχι με την λεβεντιά που σε εσένα περισσεύει.

    Στον αγώνα της ζωής εσύ έχεις εμπειρία και γι αυτό σήμερα σαν θα μπεις στην παλαίστρα να είσαι βέβαιος πως θα νικήσεις τους επιδειξιομανείς φρουρούμενους νενέκους.
    Χτενίσου όπως οι πρόγονοί σου έκαμαν πριν τους μεγάλους αγώνες ζωής και θανάτου και μπες στον δικό σου σημερινό αγώνα. Εσένα σε τρέμει και σε τιμά ως κι ο θάνατος, ενώ τους άμαθους στον αγώνα τους περιμένει για να τους τσουβαλιάσει στα έγκατα και στα σκοτάδια της ατιμίας που οι ίδιοι έκαναν σκοπό της ζωής τους.
    Στο πλευρό σου έχεις τους προγόνους, τους αγίους και τον Θεό σου. Σ' αυτή την μάχη υπέρ της τιμής σου, υπέρ των δικαίων σου, υπέρ της πίστης σου, δεν γίνεται να χάσεις. Θα στεφθείς νικητής απέναντι στους δαίμονες που σήμερα σε κατατρέχουν, σου έχουνε σφίξει μία θηλιά στο λαιμό και απειλούν να σε εξοντώσουν...

    Εμπρός λοιπόν αδερφέ και να θυμάσαι…
    H δική σου η ράτσα φτιάχτηκε για να πολεμάει με το αδύνατο και να το νικά.
    Η δική σου η ράτσα είναι ο τρόμος όλων εκείνων που επιβουλεύονται την ελευθερία, την δημοκρατία και τις πανανθρώπινες αξίες.
    Εσένα έφερε η ιστορία και πάλι στο κρίσιμο σταυροδρόμι, για να αντιπαλέψεις με τα θηρία που έχουν γυάλινα πόδια.
    Εσένα έφερε και πάλι η ιστορία εμπρός της για να δοξαστείς και να την δοξάσεις…

    Κωνσταντίνος



    http://kostasxan.blogspot.gr/2012/09/blog-post_5822.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΚΚΕ

    Οι αιώνιοι προδότες της Αριστεράς.. Η ίδρυση του ΕΑΜ «για την υπεράσπιση της Σοβιετικής Ένωσης»

    http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-idrush-tou-eam-gia-thn-uperaspish-ths-sobietikhs-enwshs#.UGoPvVGqH1t

    ΚΑΙ

    Τρίκαλα Ηλίας Κασιδιάρης

    http://www.youtube.com/watch?v=K9oUDiAqGc0&feature=player_embedded#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΡΗΜΙΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΦΟ ΤΟΝ ΦΑΚΙΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΑΣ( ΞΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΤΣΙ...ΑΝ ΔΕΝ ΣΩΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ!..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ!)

    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΟΡΕΙΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ (ΕΚΤΟΣ ΕΡΗΜΙΤΗ)ΜΕΣΙΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΤΑΤΕΣ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΩΡΑ...
    Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΥΛΑΕΙ ΑΙΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ
    Ο ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΡΜΑΚΕΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΚΕ (ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΑ ΤΙ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ;) ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΧΟΝΤΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ

    ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΝΕΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΜΟΡΦΩΣΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ;...ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ
    ΚΡΙΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o enas einai mastoyromenos apo mpafo
      o allos apo sosialistiko fasismo
      kai o tritos apo thn latria toy sto kitrino metalo
      telia triada!!!
      sinodeyontai apo thn lesviakh omada
      kai tis exales metafeministries toy antarsia
      epiteloys h epanastash ksekina
      sothikame!!!!!!

      Διαγραφή
  8. ΚΑΙ ΟΥΓΓΡΟΙ... ΚΑΙ ΟΥΓΓΡΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΤΜ...

    Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ομάδα αλλοδαπών διαρρηκτών, τα μέλη της οποίας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα διέρρηξαν χρυσοχοείο στην πόλη της Κέρκυρας από το οποίο αφαίρεσαν χρυσαφικά, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) υποκαταστήματος Τράπεζας, στην περιοχή της Μεσογγής στην Κέρκυρα. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν χθες (06.10.2012) το πρωί, στη Μεσογγή Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αχιλλείων, δύο υπήκοοι Ουγγαρίας 22 και 33 ετών, ενώ αναζητείται ένας ακόμη 38χρονος ομοεθνής τους, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αδικήματα που διώκονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    ΠΑΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ"
    ....ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΟΙ 12 ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!
    10/10/12



    Στο Θέατρο «Χυτήριο» της Ιεράς Οδού ξανα-ανεβαίνει το βρωμερό αντιχριστιανικό έργο «Corpus Christi» (ελληνιστί= το Σώμα του Χριστού) σε σκηνοθεσία του Αλβανού ηθοποιού Λαέρτη Βασιλείου. Παίζουν 11 Έλληνες και 2 Αλβανοί ηθοποιοί και χορηγοί επικοινωνίας είναι οι αναρχοαριστεροί δημοσιογράφοι
    ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ (TVXS) και ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ (Protagon.gr). Συγγραφέας του «CorpusChristi» είναι ο 73χρονος Αμερικανός Terrence McNally, δεδηλωμένος κίναιδος, παντρεμένος με άνδρα (2010) και βραβευμένος με το «Βραβείο Ροκφέλλερ»!
    Απολαύστε τώρα την υπόθεση του γραμμένου το 1997 θεατρικού έργου που ανεβαίνει και πάλι στο «Χυτήριο» (είχε κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου 2012, για 5 μόνο παραστάσεις, οπότε η Αστυνομία τους μπαγλάρωσε όλους στο Αυτόφωρο) και φρίξτε: Ο Χριστός και οι 12 Απόστολοι είναι παθητικοί ομοφυλόφιλοι και ζούν στο Τέξας, στην πόλη «Corpus Christi», από την οποία κατάγεται και ο Terrence McNally. Ψωνίζονται καθημερινώς στις αγυιές και στις πλατείες και ο Ιησούς παντρεύει με ομοφυλοφιλικό γάμο δύο Αποστόλους. Ο Χριστός είναι ερωτευμένος με τον Ιούδα, ο οποίος όμως τον προδίδει όταν ο Ιησούς βρίσκει άλλο τεκνό! Στην παράσταση παίζει και η Παναγία, την οποία ενσαρκώνει ένας άνδρας ηθοποιός και η οποία κάνει ακατονόμαστες πράξεις στην σκηνή, τις οποίες η Διεύθυνση του «Στόχου» δεν μού επιτρέπει να αναφέρω…
    Το «Corpus Christi» πρωτοανέβηκε το 1997 στην Νέα Υόρκη και έκτοτε είναι το πιο αγαπημένο θεατρικό έργο όλων των Φεστιβάλ Κιναίδων και Λεσβιών απανταχού του κόσμου. Ακόμη και στην Αμερική, ο συγγραφέας Τέρενς Μακνάλυ δέχθηκε απειλές για την ζωή του από χριστιανικούς κύκλους. Τι δουλειά είχε να το ανεβάσει ο Αλβανός Λαέρτης Βασιλείου; Κι ας δούμε στο φινάλε, ποιος είναι αυτός ο ιδιαιτέρως ευεργετημένος από το Ελληνικό Κράτος, Λαέρτης Βασιλείου: Ήλθε στην Ελλάδα το 1991 ως Βορειοηπειρώτης και σύντομα προσελήφθη στο Εθνικό μας Θέατρο, όπου πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη για να μπείς. Έχει παίξει σε δεκάδες σήριαλ του «Αντέννα», όπου τον μάζεψε ο Μηνάς Κυριακού, γιατί λυπήθηκε τον φτωχό Αλβανό… Ο ίδιος έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι αισθάνεται Αλβανός και ουχί Έλλην, αν και η μαμά του είναι Ελληνίδα κομμουνίστρια που κατέφυγε μετά τον Συμμοριτοπόλεμο στην Αλβανία του Χότζα για να δεί προκοπή! Εκεί παντρεύτηκε έναν αξιωματικό του Αλβανικού Στρατού και γέννησε τον Λαέρτη.
    Σύμφωνα με καταγγελία του Μητροπολίτου Πειραιώς, Σεραφείμ Μεντζελόπουλου (Ιούνιος 2012), ο Λαέρτης Βασιλείου μισεί θανάσιμα την Ορθόδοξη Εκκλησία, αν και ο πρώην Μητροπολίτης Πειραιώς, Καλλίνικος, είχε προσλάβει ως νεωκόρο τον Αλβανό πατέρα του Ηλία Βασιλείου, για αρκετά χρόνια στον Άγιο Δημήτριο Πειραιώς!.. Αυτοί είναι οι Αλβανοί από το 1821 μέχρι σήμερα: Αγνώμονες, με φοβερό μίσος για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία. Υπενθυμίζουμε ότι η Ιερά Σύνοδος (προς τιμήν της) τον περασμένο Ιούνιο είχε καταδικάσει επισήμως το ανέβασμα του βρωμερού έργου και είχε καλέσει τους Χριστιανούς να μη πατήσουν το πόδι τους στο θέατρο «Χυτήριο».

    "ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ" (Εφημερίδα "Στόχος" Πέμπτη 4 Οκτωβρίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. koylogloy kai thodorakis proodeytikoi ths symforas
    panta
    oi aristeroi legane thn katrakila proodo!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...