Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Να πολεμάς το αδύνατο και να το νικάς!

Δείτε πως έχει το πράμα.
Στην αρχή σε αγνοούν.
Στη συνέχεια σε κοροϊδεύουν.
Μετά σε πολεμούν.
Στο τέλος νικάς.

Ελάχιστη πολιτική παιδεία να είχατε εσείς οι «ταγοί», θα ξέρατε ότι ο Γκάντι από την ημέρα που είπε αυτή τη φράση δεν έχει διαψευστεί ποτέ. Κι όσο ηλίθιοι, πανίβλακες και πουλημένοι και να είστε, ξέρετε ότι ήδη είμαστε στο "μετά σε πολεμούν".
Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους…



Να παλεύεις το αδύνατο αδερφέ μου. Κι όσο εσύ το παλεύεις, τόσο και θα επιβεβαιώνεται ο νομοτελειακός κανόνας που σε θέλει να στέφεσαι νικητής. Και το γνωρίζουν τα μίσθαρνα ανθρωπάκια που τώρα στριφογυρίζουν στις ακριβοθώρητες καρέκλες τους.
Γνωρίζουν πως από τη στιγμή που αποφάσισαν να σου κηρύξουν τον πόλεμο, έχουν χάσει. Γιατί αλλιώς δεν γίνεται.
Το ξέρουν πως είναι λίγοι, μικροί και πεπερασμένοι σε αριθμό, μα πιότερο σε ήθος.
Κι αν οι μικρές νίκες τους γίνονται σημαίες από τα καλοπληρωμένα δουλικά τους, εσύ να ξέρεις πως μόνο μικρές νίκες θα έχουν, μαζί με τον τρόμο που τους γιομίζει η περπατησιά σου.

Μην θωρείς το βουνό και σκιάζεσαι πως δεν θα το ανέβεις.
Δικό σου το βουνό, δικός σου και ο χρόνος για να αγναντέψεις από την κορυφή του.
Οι χρήσιμοι ηλίθιοι που τρίζουν τα δόντια τους, να ξέρεις πως το κάνουν από τον τρόμο πως τους πλησιάζεις, από την γνώση πως θα τους τσακίσεις.
Πιότερο δεν μπορούν να κάνουν τίποτε, από το να προκαλέσουν την βίαιη αποκαθήλωσή τους που θα επιφέρει το δικό σου αποφασιστικό περήφανο περπάτημα, που θα επιβάλει η δική σου έντιμη ματιά.

Διαβουλεύονται συνεχώς οι «ιπτάμενοι» επί των κοθόρνων τους, τρεμάμενοι ανέντιμοι πολιτευτάδες, απάτριδες πολιτικοί νάνοι και μεσίτες μιάς πατρίδας που ποτέ δεν αγάπησαν, αλλά και της ίδιας τους της ψυχής που την αποτίμησαν με αργύρια και όχι με την λεβεντιά που σε εσένα περισσεύει.

Στον αγώνα της ζωής εσύ έχεις εμπειρία και γι αυτό σήμερα σαν θα μπεις στην παλαίστρα να είσαι βέβαιος πως θα νικήσεις τους επιδειξιομανείς φρουρούμενους νενέκους.
Χτενίσου όπως οι πρόγονοί σου έκαμαν πριν τους μεγάλους αγώνες ζωής και θανάτου και μπες στον δικό σου σημερινό αγώνα. Εσένα σε τρέμει και σε τιμά ως κι ο θάνατος, ενώ τους άμαθους στον αγώνα τους περιμένει για να τους τσουβαλιάσει στα έγκατα και στα σκοτάδια της ατιμίας που οι ίδιοι έκαναν σκοπό της ζωής τους.
Στο πλευρό σου έχεις τους προγόνους, τους αγίους και τον Θεό σου. Σ' αυτή την μάχη υπέρ της τιμής σου, υπέρ των δικαίων σου, υπέρ της πίστης σου, δεν γίνεται να χάσεις. Θα στεφθείς νικητής απέναντι στους δαίμονες που σήμερα σε κατατρέχουν, σου έχουνε σφίξει μία θηλιά στο λαιμό και απειλούν να σε εξοντώσουν...

Εμπρός λοιπόν αδερφέ και να θυμάσαι…
H δική σου η ράτσα φτιάχτηκε για να πολεμάει με το αδύνατο και να το νικά.
Η δική σου η ράτσα είναι ο τρόμος όλων εκείνων που επιβουλεύονται την ελευθερία, την δημοκρατία και τις πανανθρώπινες αξίες.
Εσένα έφερε η ιστορία και πάλι στο κρίσιμο σταυροδρόμι, για να αντιπαλέψεις με τα θηρία που έχουν γυάλινα πόδια.
Εσένα έφερε και πάλι η ιστορία εμπρός της για να δοξαστείς και να την δοξάσεις…

Κωνσταντίνος



http://kostasxan.blogspot.gr

5 σχόλια:

  1. Σοκ!!! Αναγνωρίζουν τους αλβανούς ως μειονότητα!! Ανοίγουν αλβανικά σχολεία στο Βόλο!!

    Ενώ στην Βόρειο Ήπειρο η ελληνική εκπαίδευση παραπαίει, η Ελληνική Πολιτεία στηρίζει το άνοιγμα αλβανικών σχολείων στην Ελλάδα.
    Στην ίδρυση ενός νέου αλβανικού σχολείου προχώρησαν οι Αλβανοί μετανάστες του Βόλου. Παρουσία του αντιπροέδρου της αλβανικής κυβέρνησης και υπουργού Οικονομίας, Εμπορίου και Ενέργειας, Edmond Haxhinasto έγιναν σήμερα το πρωί τα εγκαίνια του αλβανικού σχολείου στον Βόλο.
    Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του αλβανικού τύπου, "πλέον τα παιδιά των Αλβανών μεταναστών θα έχουν που να μάθουν την μητρική τους γλώσσα και την ιστορία του έθνους τους".
    Αναγνωρίζοντας το γεγονός αυτό ως πολύ σημαντικό επίτευγμα για τους Αλβανούς μετανάστες του Βόλου, ο Haxhinasto τόνισε ότι.....
    η στήριξη των μεταναστών παραμένει κύρια υποχρέωση του αλβανικού κράτους.
    Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και ο Δήμαρχος του Βόλου, Πάνος Σκοτινιώτης, ο οποίος δέχτηκε τις εγκάρδιες ευχαριστίες του αντιπροέδρου της αλβανικής κυβέρνησης για την στήριξη που παρέχει στους αλβανούς μετανάστες καθώς και για την προσωπική του συμβολή στο άνοιγμα του αλβανικού σχολείου.
    Σε τέλμα η Παιδεία στην Βόρειο Ηπειρο
    Η είδηση για την ίδρυση αλβανικού σχολείου στον Βόλο έφτασε στην aftonomi.gr από Βορειοηπειρώτες που διαμένουν στην περιοχή και εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την κατάσταση της Παιδείας στην Βόρειο Ήπειρο.
    Μάλιστα στο "αγανακτισμένο" κείμενο τους –το οποίο μας απεστάλη μέσω e-mail- μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι ενώ η Αλβανία προχωράει σε τέτοιες κινήσεις –και καλά κάνει- εμείς γυρνάμε πολλά χρόνια πίσω σημειώνοντας ότι η εκπαίδευση και ο εκπαιδευτικός στην Βόρειο Ήπειρο είναι απαξιωμένοι επαγγελματικά και επιστημονικά ενώ προσθέτουν πως οι τάξεις στα χωριά της Βορείου Ηπείρου είναι πολλές φορές χωρίς δασκάλους, με τεράστια προβλήματα υλικοτεχνικής υποδομής, ενώ φέτος το υπουργείο Παιδείας της Αλβανίας μέσω του κ. Ζήσου Λούτση πανηγυρίζει ότι θα έχουμε βιβλία, πράγμα το οποίο θα έπρεπε να είναι αυτονόητο.
    Το χειρότερο είναι -όπως τονίζουν- ότι πολύ σύντομα οι Βορειοηπειρώτες γονείς θα κληθούν να πληρώσουν από την τσέπη τους, από το υστέρημά τους, τις τεράστιες ελλείψεις, καθώς τα σχολεία δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν το πετρέλαιο, τα σπασμένα τζάμια, να πληρώσουν για την καθαριότητα και για άλλα πράγματα που είναι απαραίτητα για την ομαλή διεξαγωγή του μαθήματος, και όλα αυτά για να διατηρήσουμε την Ελληνική γλώσσα ζωντανή! Η κατάσταση είναι τραγική και η Ελληνική Πολιτεία απούσα!

    aftonomi.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΒΙΑΣΕ 2ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΣΠΑΖΟΤΑΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ...!!! ΒΙΝΤΕΟ!!

    Το κοριτσάκι έζησε από θαύμα, αλλά καταστράφηκε σωματικά. Μετά από 5 εγχειρήσεις, δεν μπορεί να λειτουργήσει φυσιολογικά ενώ η οικογένεια της κρύβεται για να γλιτώσει την ίδια και τα υπόλοιπα μέλη.

    Και όμως. Στην Ελλάδα αντί να βρίσκονται αυτές οι οικογένειες που χρειάζονται πραγματικά άσυλο, βρίσκονται οι δολοφόνοι τους… με χρυσοπληρωμένο άσυλο από ντόπια καθάρματα.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΜΟΝΟ 1080 ΑΤΟΜΑ
    ΓΙΑΤΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Η TV?
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΣΙΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ?

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΤΟΜΗ"!!!

    two year old girl was raped because her family refused to convert to islam.

    http://www.youtube.com/watch?v=wkzf5U7enOM&feature=player_embedded#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙ Ο Κ. ΗΛΙΑΣ

    «Μερικοί τον λένε Μαρξισμό – Εγώ τον λέω Ιουδαϊσμό» - Ραβίνος Stephen Samuel Wise (The American Bulletin, 5 Μαΐου 1935).

    «Ο Μαρξισμός είναι ένας βελτιωμένος Ταλμουδισμός για τους εθνικούς» - Elizabeth Dilling.

    Από αυτό το βιβλίο(‘The Jewish Religion: Its Influence Today’ :Η Ιουδαϊκή Θρησκεία: Η Επιρροή της Σήμερα - δες εδώ) και από το κεφάλαιο XI : «JEWS AND MARXISM — SOCIALISM — COMMUNISM», είναι το παρακάτω απόσπασμα(συγγραφεάς η Elizabeth Dilling) :
    O μαρξισμός, ο σοσιαλισμός, ή ο κομμουνισμός στην πράξη, δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ένας κρατικός καπιταλισμός και η άσκηση εξουσίας από μια προνομιούχα μειοψηφία, που ασκεί δεσποτικό και πλήρη έλεγχο επάνω στη πλειοψηφία η οποία δεν έχει σχεδόν καμία ιδιοκτησία ούτε νομικά δικαιώματα. Όπως συζητείται αλλού στο παρόν, ο Ταλμουδικός Ιουδαϊσμός είναι ο πρόγονος του μοντέρνου κομμουνισμού και του μαρξιστικού κολεκτιβισμού όπως εφαρμόζεται σήμερα σε ένα δισεκατομμύριο ή και περισσότερο του παγκόσμιου πληθυσμού.
    Μόνο με πλήρη κατανόηση της ιδεολογίας από την οποία προέρχεται ο κολεκτιβισμός, και εκείνοι που κυριαρχούν και τον διαδίδουν, μπορεί ο υπόλοιπος κόσμος να ελπίζει ότι θα ξεφύγει από την ίδια μοίρα. Ο κομμουνισμός - σοσιαλισμός προήλθε από τους Εβραίους και κυριαρχείται από αυτούς από την αρχή.
    Δεν υπάρχει απολύτως καμία ηθική, φιλοσοφική ή ηθική σύγκρουση μεταξύ Ιουδαϊσμού και μαρξιστικού κολεκτιβισμού, όπως υπάρχουν στην πράξη. Ο μαρξισμός, τον οποίο όλοι οι κλάδοι του σοσιαλισμού κατ’ ανάγκη ακολουθούν, προήλθε από έναν Εβραίο, τον Καρλ Μαρξ, που ήταν ραβινικής καταγωγής..... "έντονη διαλεκτική του ικανότητα" (όπως πιθανώς εκδηλώνεται με το δυσνόητο, λεπτοφυή του, Das Kapital) που οφείλεται στην Ταλμουδική κληρονομιά του.
    Ο Μαρξ δεν επινόησε στην πραγματικότητα κάτι καινούργιο, αλλά απλώς "βελτίωσε" τον Ταλμουδισμό και τον πρόσφερε να τον καταναλώσουν οι ‘εθνικοί’. Το σοσιαλιστικό σύστημα που συνέλαβε, φέρνει απλώς ένα πρακτικό μέσο για την απόλυτη δικτατορία του κυρίαρχου κράτους, ελεγχόμενου μέσω μιας εβραϊκής μειονότητας, πάνω σε όλους και όλα, μια έννοια που έχει πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία σε αυτές τις χώρες του κόσμου που βρέθηκαν κάτω από μαρξιστική δικτατορία.
    Ο σοσιαλισμός είναι όντως απλώς το τριφύλλι που τοποθετείται μπροστά από τη μύτη της αγελάδας ώστε να οδηγηθεί μέσα στο στάβλο κάτω από τη μηχανή του αρμέγματος. Πρόκειται για ένα μηχανισμό με τον οποίο ένας «άνθρωπος» μπορεί να οδηγήσει ένα ολόκληρο «μη-ανθρώπινο κοπάδι» στον εβραϊκό ελεγχόμενο αχυρώνα (Σχ. ΚΟ: Σύμφωνα με το Ταλμούδ, οι μη Ιουδαίοι ‘εθνικοί’, τα λεγόμενα ‘γκοΐμ’, δεν είναι άνθρωποι, αλλά βοοειδή).
    Την επόμενη φορά που κάποιος Χριστιανός που θα σας κοροϊδέψει λέγοντα: «Ο σοσιαλισμός δεν είναι εβραϊκός», για ένα πράγμα, δείξτε του το φυλλάδιο «Εβραίος και μη-Εβραίος» (“Jew and Non-Jew”) που εξέδωσαν οι Μεταρρυθμιστές Εβραίοι της "Ένωσης των Αμερικανικών Εβραϊκών Συνάξεων" (“Union of American Hebrew Congregations”) και του "Κεντρικού Συνεδρίου των Αμερικανών Ραβίνων" (“Central Conference of American Rabbis”) και διαβάστε:
    «Ο σοσιαλισμός προήλθε από τους Εβραίους. Και Εβραίοι σήμερα διαδραματίζουν έναν ηγετικό ρόλο στην εξάπλωση και την ερμηνεία του» (σελίδα 30) (The Commission on Information about Judaism, Merchants Bldg., Cincinnati, Ohio, Exhibit I, σελ. 71)
    Σε μια έκδοση της Jewish Publication Society of America, "Εβραϊκές Προσφορές στον Πολιτισμό" (“Jewish Contributions to Civilization”), αναφέρεται ότι,
    ...Οι ηγέτες της Ρωσικής Επανάστασης του 1917 ήταν ως επί το πλείστον Εβραίοι. (Βλ. Exhibit K, σελίδα 73).

    ΠΗΓΗ http://paspartoy.blogspot.gr/2012/10/blog-post_4921.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο δράστης πριν βάλει στο θύμα τη σακούλα στο κεφάλι -την οποία έδεσε με κορδόνι γύρω από το λαιμό του- τον χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο ενώ τον βασάνισε, βγάζοντάς του κάποια δόντια!
    φασιστας θα ειναι

    http://www.eglimatikotita.gr/2012/11/26_17.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...