Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Έρευνα που μας ξεσκεπάζει: γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους πρώην;

Ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς



Εάν πιστεύετε στο παραμύθι του ερωτευμένου ζευγαριού που γνωρίστηκε, παντρεύτηκε και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα, ίσως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας.


Σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα η γυναίκες παραδέχονται πως όχι μόνο τους λείπει ο πρώην τους, αλλά το σεξ ήταν καλύτερο από αυτό με τον νυν. Τι είναι πάλι αυτό θα αναρωτηθείτε. Η σεξολόγος Tracey Cox εξηγεί πως αυτό το σύνδρομο δεν είναι καινούργιο. Οι γυναίκες τείνουν να παντρεύονται τον άντρα που θα τις κάνει να νιώσουν ασφάλεια και αγάπη και όχι αυτόν με τον οποίο έκαναν το πιο άγριο σεξ.

Μην αισθανθείτε άσχημα αν συμβεί και σε εσάς, η επιστήμη το θεωρεί απολύτως φυσιολογικό, αρκεί να μένετε στη φαντασία και να μην περνάτε στην πράξη.

www.queen.gr

5 σχόλια:

  1. Το θέμα του ερημίτη είναι πολύ σοβαρό όπως και να το δούμε. Γιατί αν ξεπουληθει θα είναι μια αρχή και για άλλα σημαντικά μέρη. Θα ανοίξει για τα καλά η όρεξη των παγκόσμιων αρπακτικών. Αλλά όμως θέλω να πω αυτό που άκουσα να λένε και δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Ακουσα πως πολλοί κάτοικοι της περιοχής του Αγ. Στέφανου θέλουν να γίνει αυτό γιατί πιστεύουν ότι θα το αγοράσει ο Ρότσιλντ για να έχει την περιοχή δική του και να μην τον ενοχλήσουν στο μέλον με ξενοδοχεία κα άλλα. Πιστεύουν πως θα είναι εγγύηση για τις δουλειές τους και ότι θα τραβάει καλό τουρισμό. Είναι αλήθεια αυτά ή είναι ράδιο αρβύλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ακριβως το αντιθετο ! ο ροτστλιντ δεν ενδιαφερεται για τους κατοικους του αγιου στεφανου αλλα μοναχα για παρτυ του, θα δειτε που σε λιγα χρονια θα δουλεβουν μονον οι ξενες βιλες με προσωπικους μαγειρους και τροφιμα απο το εβραικο lidl, και τοτε θα δουμε ποιες θα ειναι οι δουλειες των αγιοστεφανιωτων γιατι το μκονο που τους ενδιαφερει ειναι η παρτυ τους, και οι δουλειες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η.Παναγιώταρος: ''Τελειώσατε πουστρ....!! Αλβανικές κ...τρυπίδες!!
    Ανθελληνικά σκουλήκια είστε τελειωμένα... Αυτά που ξέρατε, τέλειωσαν!!''
    Βίντεο φωτιά!!!

    http://300-gr.blogspot.gr/2012/10/blog-post_6505.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΙΔΟΥ Η ΠΟΥΣΤ@Ρ@ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ CORPUS CRISTI....

    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΥΓΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ....

    http://300-gr.blogspot.gr/2012/10/corpus-cristi.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δένδιας δίνει άδεια παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους στον Αιγύπτιο λάθρο της Σαλαμίνας! Άδεια παραμονής στην Ελλάδα για Ανθρωπιστικούς λόγους αποφάσισε να δώσει ο Μασώνος της Κέρκυρας, υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, στον Αιγύπτιο λαθρομετανάστη Ουαλίντ, που ισχυρίζεται ότι τον βασάνισε ο φούρναρης εργοδότης του στην Σαλαμίνα! Αυτό μάς πληροφορεί η σημερινή Κυριακάτικη "Αυγή", στην οποία δίνει δισέλιδη (!) συνέντευξη ο Αιγύπτιος λάθρο και στην οποία αποκαλύπτει τα εξής φοβερά: Το Ελληνικό Κράτος θα του πληρώσει τα έξοδα για να πάει στην Αίγυπτο να δεί την μαμά του που την έχει επιθυμήσει και μετά θα γυρίσει στην Ελλάδα να δουλέψει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...