Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Κέρκυρα: Σύλληψη για χρέη στο Δημόσιο

Συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης ένας 36χρονος έμπορος για μη καταβολή βεβαιωμένων οφειλών προς το Δημόσιο.



Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Κέρκυρας και όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε ένταλμα του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος για βεβαιωμένες οφειλές προς το Δημόσιο που ανέρχονται στο ποσό των 101.465 ευρώ.

Ο 36χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Πηγή: corfupress.com

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

http://www.zougla.gr

10 σχόλια:

  1. to asteio einai oti auton ton ebalan filaki gia 100 xiliarika kai o batman pou mas xreose ekatommiria kikloforei anetos me tin bmw toy me to kefali psila...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. epidh kapoioi vlamenoi lene "exo filoys evraioys einai kaloi anthropi"

    profanos den katalavan poso argostrofoi kai efelhs einai.......

    metafrash apo israilinh istiselida-oxi akrideksia selida vlamenoi!!!!!!!
    an kai oi akrodeksioi sto israhl einai pliopsifia
    Ο τίτλος ενός άρθρου από σημαίνοντες Εβραίους καθηγητές σε κορυφαία πανεπιστήμια στο Ισραήλ τα λέει όλα:
    «Μόνο οι Εβραίοι είναι άνθρωποι!» Η ιστοσελίδα Daat Emetστο Ισραήλ τα εκθέτει όλα αυτά!
    Το Ταλμούδ, το λέει λακωνικά: «Εάν ένας ‘εθνικός’ χτυπήσει έναν Εβραίο πρέπει να θανατωθεί. Όποιος χτυπά έναν Εβραίο, είναι το ίδιο με το να χτυπά τον Θεό». Όπως δείχνω στο βιβλίο μου, ‘Jewish Supremacism’ (‘Εβραϊκή Υπεροχή’), ο Ιουδαϊσμός είναι πιο πολύ ένα δόγμα και ένας μηχανισμός υπεροχής των Εβραίων, παρά μια θρησκεία. Είναι ένας υπερ-ρατσιστικός θεσμός μεταμφιεσμένος ως θρησκεία. Και αυτό που ονομάζεται η θρησκεία του Ιουδαϊσμού είναι ένα δόγμα ακραίου μίσους κατά των μη-Εβραίων... Δ...
    kalhnyktaaaaaaaaaaaaaa vlamenoiiiii

    http://redskywarning.blogspot.gr/2012/11/50.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Auta na ta akouei o Giannis pou xseskizetai gia ton Alber koen kai einai kai kollitos me tous ebraious..

      Διαγραφή
    2. oi kupouroi twn evraiwn ti einai?
      anthropoi i oxi?
      kai emeis poy eimaste doyloi toys !!
      xesta
      oi syrizeoi ti lene?

      Διαγραφή
  3. ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!!!!!!!!! ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΑΜΑΝΑΚΗ, ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΨΩΜΙ ΖΗΤΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΦΑΙ 39 ΧΡΟΝΙΑ. ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ. http://logioshermes.blogspot.com/2010/12/blog-post_8156.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 28η Ὀκτωβρίου 1940, ΔΕΝ ἠσαν ὅλοι παρόντες.

    Ὁ Λαός, πλήν κομμουνιστῶν

    Ὅταν τό ἔθνος σύσσωμον γύρω ἀπό τόν κυβερνήτην του, Ἰ.Μεταξᾶ, ἐκαλεῖτο νά προσθέση νέες δάφνες στίς ἤδη ὑπάρχουσες εἰς τόν ἀγλαόμορφον θρόνον τῆς ἑλληνικῆς δόξης, οἱ ἐκ γεννέσεως καί ἐξ ἐπαγγέλματος προδότες, μητραλοῖαι κομμουνισταί, πιστοί στό σύμφωνον Μόλοτωφ-Ρίμπεντροπ, πού ὑπεγράφη στίς 23-08-1939 μεταξύ Ἐθνικοσοσιαλιστικῆς Γερμανίας καί Ε.Σ.Σ.Δ., τό ἄφησαν νά ἀντικαταστήση εἰς τήν ψυχήν τῶν τήν ἐθνικήν συνείδησιν. Ὑπό τήν ἐπίδρασίν του καί τίς ὁδηγίες τῆς Γ Διεθνοῦς, οἱ ἐγχώριοι (οὐδέποτε Ἕλληνες) Μπολσεβῖκοι, ἀπέδωσαν τήν εὐθύνη τοῦ πολέμου…εἰς τόν Ἰ.Μεταξᾶ!!!

    “Ὁ Μεταξᾶς ἀπό τήν πρώτη στιγμή ἔκαμε πόλεμο Φασιστικό, καταχτητικό πόλεμο… ”

    Ὁ ἡγέτης τῆς, τότε, κομμουνιστικῆς πλέμπας Ν.Ζαχαριάδης, ἔγκλειστος εἰς τάς φυλακάς, ἔγραψε τρεῖς ἐπιστολές.Στήν πρώτη, ἀνεγνώριζε ἀνεπιφυλάκτως, ὅτι ὁ λαός ὤφειλε νά ἀγωνισθῆ ἐνάντιον τῶν Ἰταλῶν. Αὐτήν, τό Κ.Κ.Ἐ ἐχαρακτήρισεν ὡς “κατασκεύασμα τῆς ἀσφαλείας καί τοῦ Μανιαδάκη”.Ὁ Ζαχαριάδης σέ δευτέρα του ἐπιστολή, ἀναιρεῖ ὁλοκληρωτικῶς τήν πρώτη, ἰσχυρίζεται ὅτι ὁ ἡρωικός πόλεμος μας εἶναι ἰμπεριαλιστικός (“Ριζοσπάστης” 22-11-40) συμορφούμενος πλήρως μέ τήν γραμμήν Μόσχας-Κομιντέρν.

    Εἰς τήν τρίτην ἐπιστολήν του ἡ ὁποία ἐγράφη στίς 17-1-41 (“Κομμουνιστική Ἐπιθεώρησις” Ἰούλιος τοῦ 1942 καί “Ριζοσπάστης” 28-10-45) ὁ ἐλεεινός ὑπάνθρωπος γράφει:
    “Ὁ πόλεμος προκλήθηκε ἀπό τήν βασιλομεταξική σπεῖρα….δέν μπορεῖ νά ἔχη τήν παραμικρή σχέση μέ τήν ὑπεράσπιση τῆς πατρίδας μας….καλοῦνται οἱ στρατιῶτες νά ἀρνηθοῦν νά πολεμήσουν….”
    Καί καταλήγει, μέσα ἀπό ἕνα σωρό ἐθνοπροδοσίες, ὅτι ὁ Μεταξᾶς εἶναι:
    “ὁ κύριος ἐχθρός τοῦ λαοῦ καί τῆς χώρας. Ἡ ἀνατροπή του εἶναι τό πιό ἄμεσο καί ζωτικό συμφέρον τῆς χώρας”

    Καί ἐνῶ τό ἔθνος αἱμάτωνε καί οἱ ἀθάνατοι νεκροί μας προσετίθεντο σ΄αὐτούς τῶν Θερμοπυλῶν καί τῆς Σαλαμίνος, οἱ δουλάνθρωποι τοῦ Κ.Κ.Ε, οἱ βρυκόλακες τοῦ κάθε φωτός, οἱ βόθροι κάθε ψυχοπνευματικοῦ λύματος, τότε ἀκριβῶς στίς 31-4-1941, συνεκάλεσαν τήν Κ.Ε τοῦ Κ.Κ.Ε γιά νά διακηρύξουν, ὡς ἐμετό ἀπό τό βορβορῶδες στόμα τους, τά ἑξῆς:
    “Ἡ Κ.Ε. τοῦ Κ.Κ.Ε. καλεῖ τούς φαντάρους, τούς ναῦτες καί τούς ἀεροπόρους νά πάρουν στά χεριά τούς διοίκησι τῶν μονάδων τους… νά προτείνουν εἰρήνη στούς ἀπέναντι ἀντιπάλους τους…σταμάτημα τοῦ πολέμου…καί προσανατολισμό τῆς χώρας πρός τήν Σοβιετική Ἕνωση….κάλει τήν ἐργατική τάξη…τούς ἐργάτες μεταφορῶν, ναυτεργάτες, λιμενεργάτες, αὐτοκινιστές καί ἐργάτες πολεμικῶν ἐργοστασίων, νά ἐφαρμόσουν…ἀντιπολεμικό μέτωπο…νά παλαίψουν μέ συγκεντρώσεις, μέ διαδηλώσεις μέ κωλυσιεργεία στήν παραγωγή, μέ οἰκονομική καί πολιτική ἀπεργία….νά πάρει παράδειγμα ὁλόκληρος ἑλληνικός λαός ἀπό τόν ἡρωϊκό ἀδελφό λαό τῆς Βουλγαρίας…”

    γιά νά συνέχιση τήν ἐμετική του προδοσία καί μετά τήν γερμανική εἰσβολή καί κατοχή λέγοντας ὅτι

    “….ἦταν πλάνη τοῦ λαοῦ ὅτι ὁ πόλεμος ἦταν δίκαιος”..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχ! δεν αντεχω αλλο!να απομωνοθουν οι ψηφοφοροι της χρυσης αυγης και να πανε ολοι οι φασιστες στην φυλακη!οποιος ψηφισει ξανα χρυση αυγη να του κοπει το χερι και να παθει καρκινο! να του πεσει το σπιτι στο κεφαλι και να τρακαρει με το αυτοκινητο..ετσι γιατι ειμαι δημοκρατισα και αριστερη και εχω παντα δικιο φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τρώμε ακτινοβολημένα προϊόντα! http://www.pentapostagma.gr/2012/11/blog-post_1177.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για όσους δεν κατάλαβαν……έχουμε κομμουνισμό με δεξιά κυβέρνηση

    Για όσους δεν κατάλαβαν, όταν ο Μιχαήλ Κορμπατσώφ πήρε εντολή από το συμβούλιο της Αδελφότητας να διαλύσει την Σοβιετική Ένωση, δεν ήρθε το τέλος του κομμουνισμού, όπως όλοι, ή σχεδόν όλοι, νόμισαν, αλλά ήρθε η ώρα, το πετυχημένο πείραμα της Σοβιετικής Ένωσης, να εφαρμοστεί παγκόσμια. Έτσι στον Λευκό Οίκο, από όπου η Λευκή Αδελφότητα επιβάλει τα σχέδιά της παγκόσμια, άρχισαν να μπαίνουν και να κυβερνούν τον πλανήτη, σκληροπυρηνικοί μαρξιστές, που μόνο όποιος παρακολουθούσε τα παγκόσμια δρώμενα γνώριζε.
    Τα τελευταία αστέρια αυτού του συστήματος, είναι ο Ομπάμα και η Χίλλαρυ.
    Το σοβιετικό λοιπόν, δηλαδή το κομμουνιστικό σύστημα, επιβάλει την εξίσωση όλων προς τα κάτω και προβλέπει όλοι να δουλεύουν παίρνοντας μισθούς πείνας, για ένα αφεντικό, που δεν θα είναι κατ΄ανάγκη το παγκόσμιο κράτος που έρχεται, αλλά θα είναι μία υπερεταιρεία, η ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
    Για αυτήν την εταιρεία, θα πρέπει να δουλεύουν όλοι για ψίχουλα.
    Η εταιρεία αυτή θα αγοράσει όλα τα χρέη όλων των κρατών και βασικά όλα τα κράτη θα της ανήκουν.
    Έτσι, όσοι είναι τόσο πολύ αριστεροί και ποθούν τον κομμουνισμό, ουσιαστικά τον βιώνουν στην πράξη αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα με κυβέρνηση…. Σαμαρά.
    Διότι, όσοι νόμισαν ότι κομμουνισμός σημαίνει κάθομαι και πληρώνομαι βρέξει χιονίσει, προφανώς δεν έμαθαν ποτέ τι εστί κομμουνισμός, διότι δεν έμαθαν ποτέ τι γινότανε στο μεγάλο πείραμα που λεγότανε Σοβιετική Ένωση.
    Έχουμε λοιπόν στην Ελλάδα εφιαλτική μείωση των μισθών για να αυξηθούν οι “σύγχρονοι δούλοι” και εφιαλτικούς φόρους, ώστε να κλείσουν όλες οι επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες και όλοι να γίνουν αναγκαστικά, υπάλληλοι, δηλαδή “σύγχρονοι δούλοι” με μισθούς πείνας.
    Αν ακόμη και τώρα, δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει, πως γίνεται με δεξιά κυβέρνηση να επιβάλλεται κομμουνισμός, προφανώς είναι ένα ακόμη θύμα της προπαγάνδας, που χώριζε τους λαούς εδώ και δεκαετίες σε δεξιούς και αριστερούς.
    Προτείνω να αρχίσετε να χωρίζετε τους γύρω σας σε ανθρώπους και απανθρώπους.
    Το παραμύθι των δεξιών και των αριστερών, πετάξτε το από το μυαλό σας.
    Σας καλώ μάλιστα να προσέξετε, ότι κόμματα με πολύ έντονα αριστερά και δεξιά χαρακτηριστικά, τώρα τελευταία εμφανίστηκαν με ιδιαίτερη ισχύ, ώστε να θυμίσει το σύστημα σε όλους ότι πρέπει να είναι ή αριστεροί, ή δεξιοί.
    Απελευθερώστε το μυαλό σας από αυτά που σας ταίζουντα κανάλια.
    Απελευθερωθείτε από τον πλανήτη φυλακή.
    Αυτά.
    Πηγή
    http://www.prisonplanet.gr/conspiracy/2072-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CE%BC%CE%B5-%CE%B4%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CE%AC-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O πιο μάγκας Έλληνας τελικά είναι ο Ντερτιλής
    του Δ. Παπαγεωργίου



    Δεν παρέστη ούτε στην κηδεία του μοναδικού του γιού, ο στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής, που παραμένει έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού εδώ και 38 χρόνια. Αιτία, η άρνηση του να υπογράψει σχετικό αίτημα προς τις αρμόδιες Αρχές, όπως προβλέπει ο Ποινικός Κώδικας για κρατούμενους που ζητούν να παρευρεθούν στην κηδεία συγγενικών τους προσώπων πρώτου βαθμού, θα έχει ως αποτέλεσμα να μην παραβρεθεί για το «ύστατο χαίρε» στο μοναχοπαίδι του, που «έφυγε» σε ηλικία 62 ετών από εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Τι καλύτερη επίδειξη της ανωτερότητας των ιδανικών έναντι των προσωπικών αναγκών. Ποιός ξέρει από όλους αυτούς τους "πρόσκαιρους" ανθρώπους τι προσωπική δύναμη χρειάζεται ένας άνθρωπος για να κάνει τέτοια υπέρβαση. Πώς ξεφτίλισε με αυτή του την αυτοθυσία ο στρατηγός όλα αυτά τα ανθρωπάκια που τον κρατάνε αιχμάλωτο εδώ και 38 σχεδόν χρόνια. Tουλάχιστον τώρα πια δεν του έμεινε τίποτε άλλο να δώσει για την πίστη στα ιδανικά του. Δεν του έμεινε τίποτε άλλο να του πάρουν όλοι αυτοί οι "δημοκράτες" και ανθρωπιστές. Και δεν ήταν για το "γινάτι" του που παρέμεινε ακλόνητος. Ήταν λόγω της πίστης του στα ιδανικά της στολής που φέρει. Το γνωρίζω. Γνωρίζω πώς εάν ήταν μόνο προσωπικό το ζήτημα μπορεί και να υποχωρούσε. Ήταν όμως το βάρος της στολής, η συναίσθηση ότι στους ώμους του κουβαλάει της αξιοπρέπεια μιας γενιάς στρατιωτών που θυσίασαν τόσα για την Ελλάδα που τον κρατά βράχο. Για μένα προσωπικά, ήταν απόλυτα αναμενόμενο, καθώς τον γνώρισα. Για κανέναν λόγο αυτός ο Άνδρας, με το Α κεφαλαίο δεν θα υπέγραφε κάποιου είδους αίτηση προς το καθεστώς που τον κρατά τόσες δεκαετίες αιχμάλωτο. Το δυστύχημα είναι ότι αυτή η ανδρεία και αξιοπρεπής στάση του πολύ λίγους θα συγκινήσει. Τουλάχιστον αισθάνομαι ευχαριστημένος να είμαι ένας από αυτούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...