Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Θα χάσει την ...παρθενιά της στον αέρα


 Ένα σκασμό λεφτά της έδωσε ο άνθρωπος,να μην κάνει τα γούστα του;
Η 20χρονη Καταρίνα Μιλιορίνι (Catarina Migliorini) είναι η κοπέλα από τη Βραζιλία που...έγινε γνωστή παγκοσμίως βγάζοντας σε πλειστηριασμό στο Διαδίκτυο την παρθενιά της, ώστε να μπορέσει να σπουδάσει Ιατρική. Ε, λοιπόν ήρθε η ώρα που θα μυηθεί στα...
μυστικά του έρωτα και μάλιστα αεροπλανικά!
Η όμορφη Βραζιλιάνα θα κάνει σεξ για πρώτη φορά στα 20 της χρόνια με έναν Ιάπωνα, γνωστό ως «Νατσού», που αγόρασε την παρθενιά της για 780.000 δολάρια (περίπου 600.000 ευρώ) μέχρι το τέλος του μήνα και μάλιστα στον αέρα αφού θα βρίσκονται μέσα σε ιδιωτικό αεροσκάφος το οποίο θα πετάει από την Αυστραλία στις ΗΠΑ.

planet-greece.blogspot.com/

10 σχόλια:

  1. "Χιροσίμα" η Βουλή από τον Καμμένο
    "Xιροσίμα" έκανε σήμερα την Βουλή ο Πάνος Καμμένος. Είπε ότι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται στο προθάλαμο του Κορυδαλλού για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, ενώ φωτογράφισε την γυναίκα του Μανώλη Κεφαλογιάννη για τη λίστα Λαγκάρντ. Για τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Σταμάτη είπε ότι ανέλαβε να συγκαλύψει τον Γιώργο Παπανδρέου ενώ ήταν αυτός που του έδωσε το όνομα της εταιρείας, IJ Partners, ως σχετιζόμενη με το θέμα των CDS, ώστε να “ψάξει” τι τρέχει με αυτή την εταιρεία. Ακούστε την ομιλία φωτιά.

    http://www.kourdistoportocali.com/articles/16387.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεφορτωθείτε άμεσα τους λάμπτήρες φθορισμού (CFL) πριν να είναι πολύ αργά!

    Οι λάμπες πυρακτώσεως αποσύρθηκαν απο την Eυρώπη τους, την 1/9/2012 γιατί δεν ήταν ''οικονομικές'' και μας αναγκάζουν να χρησιμοποιούμε μόνο τις λάμπες φθορισμού (CFL-Compact Fluorescent Bulb) που ένσωματώνουν πάνω απο 5 γραμμάρια υδράργυρο στην λάμπα! Πιστέψτε με δεν είναι καόλου λίγα γραμμάρια! Εξού και ότι εκπέμπουν γύρω στα 1060+ GS βρώμικου ηλεκτρισμού σε σύγκριση των 35 GS της λάμπας πυρακτώσεως!!!

    http://dependent-world.blogspot.com/2012/11/cfl.html

    http://dependent-world.blogspot.com/2012/11/blog-post_67.html

    ΑΣΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ ΑΞΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ... ΛΗΣΤΕΣ
    Η Μαργαρίτα Παπανδρέου τελική δικαιούχος του mega-λογαριασμού των 550 εκατ.δολ.!


    Δύο καταθέσεις που δόθηκαν στους οικονομικούς εισαγγελείς εμπλέκουν την μητέρα του πρώην πρωθυπουργού Μαργαρίτα Παπανδρέου, στη λίστα Λαγκάρντως τελική δικαιούχο της κολοσσιαίας κατάθεσης των 550 εκατ. δολαρίων για την οποία το defencenet.gr έχει επανειλημμένα τονίσει από την αρχή ότι "Εκεί κρύβεται μια τεράστια υπόθεση".

    Παρένθετη δικούχος της συγκεκριμένης κατάθεσης φέρεται μία ... ιδιωτική υπάλληλος, η οποία δούλευε σε γραφείο γνωστού επιχειρηματία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ και ο διευθυντής περιφερειακής ανάπτυξης στις ένορκες καταθέσεις τους ενώπιον των εισαγγελέων αναφέρουν ότι προέκυψε από τις έρευνες ότι η τελική δικαιούχος είναι η Μ.Παπανδρέου και ότι αυτό επιβεβαιώθηκε σε σύσκεψη πέντε διευθυντών του ΣΔΟΕ.

    Τόσο οι δικαστές όσο και οι αρμόδιοι θεσμικοί παράγοντες της Βουλής βρίσκονται εν αναμονή της λίστας, που θα στείλουν και πάλι οι Γάλλοι στην Ελλάδα μετά από αίτημα του υπουργείου Οικονομικών.

    Η σύγκριση της πρωτότυπης λίστας με αυτήν που έχει φθάσει στους εισαγγελείς και στη Βουλή θα είναι σημαντική για την περαιτέρω εξέλιξη της υπόθεσης.

    Φυσικά από την στιγμή που είναι έτσι τα πράγματα ο πολιτικός σεισμός που θα ακολουθήσει θα κάνει να μοιάζει το σκάνδαλο Κοσκωτά με απλή αγορανομική παράβαση. Να πούμε ότι η λίστα αφορούσε καταθέσεις μέχρι το 2007, άρα το ποσό αυτό δεν μπορεί να αφορά την περίοδο της διακυβέρνησης του Γ.Παπανδρέου, αλλά του πατέρα του Α.Παπανδρέου και βέβαια της δικής του θητείας στο YΠΕΞ και σε άλλα υπουργεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΟΥΓΕΝΕΛΗΣ ΤΟ ΚΚΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!.

    http://www.youtube.com/watch?v=oScdXt-TcqU&list=UUGfNd3MQnV1w7FHr42EGd0Q&index=19&feature=plcp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ ΠΑΠΑΡΗΓΑ_ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ.

    http://www.youtube.com/watch?v=O-K3_BiDTcw&list=UUGfNd3MQnV1w7FHr42EGd0Q&index=22&feature=plcp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΩΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ

    Στο πτώμα του πατάει ο ΣΥΡΙΖΑ και η "αριστερά" για να κερδίσουν ψήφους!

    Πάντοτε οι "αριστεροί" ήταν υποκριτές στην Ελλάδα και προσπαθούσαν μέσα απο νεκρούς να κερδίσουν ψηφοφόρους και υποστηρικτές.

    Έτσι στην περίπτωση του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου η "αριστερά" και ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξαν οτι έχουν φοβερά αντανακλαστικά και έκαψαν τη μισή Αθήνα σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στην "αστυνομική βία".

    Τι και αν αποδείχθηκε οτι υπήρξε εξωστρακισμός της σφαίρας. Αυτό καθόλου δεν ενδιαφέρει την "αριστερά" που 3 χρόνια μετά το τραγικό περιστατικό θα "τιμήσει" την μνήμη του Αλέξη με διαδηλώσεις και πορείες.

    Τι έκανε όμως η "ελληνική" αριστερά για τον βιασμό και τον ξυλοδαρμό ως θανάτου απο Πακιστανό, της 15χρονης Μυρτώ; Η απάντηση είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα!

    Γιατί; Μα γιατί ο δράστης ήταν ένας Πακιστανός λαθρομετανάστης. Και η αριστερά έχει αποδείξει οτι νοιάζεται περισσότερο για τους λαθρομετανάστες παρά για τους Έλληνες.

    Την ώρα που η Μυρτώ βρίσκεται σε κώμα κανένα αριστεροπροοδευτικό ΜΜΕ δεν λέει λέξη για αυτήν. Κανένας αριστερός βουλευτής δεν μιλάει για την Μυρτώ.

    Για τον Αλέξη όμως πορείες, διαδηλώσεις, παρεμβάσεις.
    Η δήθεν "ανθρωπιστική" αριστερά ενδιαφέρεται μόνο για ψήφους στην πραγματικότητα. Δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τους Έλληνες. Μόνο ψήφους ψάχνει πατώντας σε πτώματα όταν αυτά προέρχονται απο την αστυνομία ή τα μνημόνια. Για όσους βιάζουν ή σκοτώνουν οι λαθρομετανάστες η αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λένε κουβέντα!

    http://cretanpatriot.wordpress.com/2012/12/06/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-15%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B7-%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B5/



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ηλίας Κασιδιάτης προς Ρουπακιώτη: "Είναι κομισάριος και έχει λαγνεία με τους λαθρομετανάστες..."
    http://www.youtube.com/watch?v=Ea1Rfgv51b4&feature=player_embedded#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kolpo de fava Stratouli
    Καλησπέρα σας. Είμαστε από τη χρυσή αυγή και ήρθαμε να σας δείρουμε.

    Είπαμε ότι είναι ουάγκα αλλά όχι πιά και τόσο!!! Ακόμη μια ηλίθια προβοκάτσια από τον Syriza+Usa. Ο Στρατούλης ισχυρίζεται ότι πριν τον δείρουν του δήλωσαν ότι ήταν ... χρυσαυγίτες! Μήπως του έδειξαν και τις ταυτοτητές τους;

    Ομάδα πέντε - έξι αγνώστων αεκτζήδων επιτέθηκαν στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, στο ΟΑΚΑ όπου είχε μεταβεί για να παρακολουθήσει τον αγώνα ΑΕΚ - Ατρόμητος. Ενώ βρισκόταν στην θύρα 11 στο ημίχρονο, οι δράστες τον πλησίασαν και τον χτύπησαν από πίσω στο κεφάλι. Σύμφωνα με τον ίδιο όμως, πριν τον χτυπήσουν του είπαν ότι είναι ... χρυσαυγίτες. Και έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση όπου καταγγέλλει τα γνωστά που καταγγέλλει πάντα. Θαυμάστε: «Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής οδηγεί μαθηματικά στο να θρηνήσουμε ζωές, καταλύει τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική πριν είναι αργά».
    Ολη η φασαρία για μια σφαλιάρα που έτσι και αλλιώς την ειχε ανάγκη ο σβέρκος του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟΛΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ: ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΙ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ

    Αυτό είναι το....
    πραγματικό πρόσωπο του ΚΚΕ: στα λόγια «κόμμα του λαού», «αντίσταση και πάλη», «ανυπακοή» και άλλα μεγάλα λόγια και στην πράξη βαθιά αντιλαϊκό, κοινωνικά αναίσθητο και απόλυτα συμμορφωτικό με όλα όσα με θράσος χιλίων πιθήκων καταγγέλλει.
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ
    Με εορταστικό μποναμά απολύσεις περνάνε τις γιορτές οι εργαζόμενοι στο «Ριζοσπάστη», την εφημερίδα του ΚΚΕ με ιστορία στην ανυποχώρητη υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Τώρα ήρθε η ώρα να φάει τα παιδιά της. Την Παρασκευή 21/12/2012 ανακοινώθηκαν οι τρεις πρώτες απολύσεις. Απολύθηκαν ο Δημήτρης Μηλάκας (έκανε για το «Ρ» το Ρεπορτάζ του υπουργείου Εξωτερικών επί 22 χρόνια), η Ρούλα Μπανάκου (έκανε για 15 χρόνια το Πειραϊκό Ρεπορτάζ στο «Ρ») και ο Ανδρέας Παγανόπουλος (έκανε για τον «Ρ» επί 20 χρόνια Αθλητικό Ρεπορτάζ). Αυτοί είναι οι πρώτοι.
    Σύμφωνα με τις εξαγγελίες της διεύθυνσης της εφημερίδας οι απολύσεις θα έχουν μαζικό χαρακτήρα.

    http://paspartoy.blogspot.gr/2012/12/blog-post_7200.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. vale kai thn apanthsh toy kke

    Πυρ ομαδόν κατά των «αστικών» (καθεστωτικών) ΜΜΕ (των «νταβατζήδων») εξαπέλυσε το ΚΚΕ

    «Στα τέλη του 2008 ο ΔΟΛ απασχολούσε συνολικά ως όμιλος 1.709 εργαζόμενους με συμβάσεις αορίστου χρόνου και επιπλέον 115 ως «εποχικό προσωπικό». Στις 30/6/2012, σύμφωνα με τα δημοσιευμένα επίσημα στοιχεία, στον όμιλο απασχολούνταν 1.034 εργαζόμενοι, δηλαδή καταγράφεται μια μείωση του προσωπικού κατά 43,3%. Επιπλέον, έχουν επιβληθεί μειώσεις μισθών πλέον του 20%. Στον ΠΗΓΑΣΟ, τον όμιλο που έχει τις εφημερίδες «Έθνος», «Ημερησία» και μετοχές στο ΜΕΓΚΑ, στα τέλη του 2008 εργάζονταν 1.651 σε όλες τις ειδικότητες. Τώρα έχουν απομείνει 966. Δηλαδή, μείωση προσωπικού 41,5%. Επίσης, έχει επιβληθεί το καθεστώς των ατομικών συμβάσεων με αλλεπάλληλες μειώσεις μισθών (30% και πλέον) και περικοπές δικαιωμάτων. Στο ΜΕGA, συνιδιοκτησίας ΔΟΛ, Μπόμπολα, Βαρδινογιάννη κ.λπ., στα τέλη του 2008 δούλευαν 645 και τώρα έχουν μείνει 500 (μείωση 22,5%). Επίσης, έχουν επιβληθεί ατομικές συμβάσεις και έχουν γίνει μειώσεις μισθών στα τέλη του 2011 και τον περασμένο Απρίλη. Πάνω από 100 είναι οι απολύσεις στον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ, συμπεριλαμβανομένης της «εθελούσιας εξόδου» του Αυγούστου 2009. Χαρακτηριστικό είναι ότι στον ΑΝΤ1 FM, που έχει υποτίθεται ενημερωτικό χαρακτήρα, έχουν απομείνει μόλις 5 δημοσιογράφοι για 24ωρη λειτουργία. Πέρυσι επιβλήθηκαν μειώσεις 20% και ακολούθησαν νέες πριν λίγους μήνες της ίδιας τάξης. Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι την ίδια ώρα ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ επενδύει στο εξωτερικό, αγοράζοντας κανάλι στην Σερβία και μετοχές στις εταιρείες του «Twiiter», του «Facebook» και των on line παιχνιδιών «Jagex».

    Στον «Alpha», μετά τις μαζικές απολύσεις (περίπου 200) που έγιναν με τη μορφή της «εθελούσιας εξόδου» το καλοκαίρι του 2009 στην τηλεόραση από τους Γερμανούς του RTL, επιβλήθηκαν ατομικές συμβάσεις με μειώσεις στους ονομαστικούς μισθούς από 7% έως 22%, αλλά στην πραγματικότητα οι μειώσεις των μισθών είναι μεγαλύτερες. Σήμερα στην τηλεόραση του ALPHA εργάζονται συνολικά 416 σε όλες τις ειδικότητες, ενώ δραματική είναι η μείωση του προσωπικού στον ομώνυμο ραδιοφωνικό σταθμό. Στον «πρωτοπόρο» στην επιβολή ατομικών συμβάσεων και μειώσεων μισθών ΣΚΑΪ έγιναν μειώσεις μισθών 10% στα τέλη του 2010 και μετά από ένα χρόνο ακολούθησαν νέες της τάξης του 20% και έτσι, μαζί με άλλες περικοπές, η συνολική μείωση μισθών ξεπερνά το 40%, ενώ πάνω από 40 είναι οι απολύσεις τα προηγούμενα χρόνια. Στην «Καθημερινή» έγιναν τον περασμένο Απρίλη μειώσεις μισθών από 10% έως 15%, ενώ ετοιμάζεται μείωση προσωπικού με τη μορφή εθελουσίας εξόδου. Στο STAR από το 2008 μέχρι σήμερα το προσωπικό έχει μειωθεί κατά 160 περίπου άτομα (από 560 σε 400) και έχουν επιβληθεί μειώσεις μισθών από 8% έως 20%.

    Μόνο από τα παραπάνω Μέσα, οι εργαζόμενοι έχουν μειωθεί από το 2008 μέχρι σήμερα κατά 2.120. Αν σε αυτούς προστεθούν οι 659 του ALTER και οι 130 της «Απογευματινής», αυτοί που αναγκαστικά εργάζονται με «μπλοκάκι», οπότε δε θεωρούνται απολυμένοι όταν σταματά η «συνεργασία», αλλά και όλοι οι άλλοι που έχασαν τη δουλειά τους σε άλλες επιχειρήσεις, όπως «Αττικές Εκδόσεις», «ΙΜΑΚΟ», «Ελεύθερος», «Φίλαθλος», «Veto», «Αποψη», «Χώρα», «Ωρα των Σπορ», «Εξέδρα» και μια σειρά περιοδικών εκδόσεων, ο αριθμός ξεπερνά κατά πολύ τις 4.000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...