Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Η θάλασσα συνεχίζει να ξεβράζει ναρκωτικά


Ένα δέμα εντόπισαν το απόγευμα της Κυριακής οι λιμενικοί, αυτή τη φορά στην θάλασσα της Κασσιόπης.

Συγκεκριμένα, τις απογευματινές ώρες της Κυριακής, κατά την περιπολία ανδρών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Κέρκυρας στις βορειοανατολικές ακτές του νησιού, ενημερώθηκαν από κατοίκους για την ύπαρξη ύποπτου δέματος που έπλεε στη θάλασσα στην περιοχή «ΗΜΕΡΟΛΙΑ» Κασσιόπης.
Άμεσα, μετέβησαν στο σημείο και περισυνέλεξαν το δέμα, το οποίο περιείχε ακατέργαστη ινδική κάνναβη με  συνολικό βάρος, αφού ήταν ποτισμένο με θαλασσινό νερό, 3 κιλά και 600 γραμμάρια.
Από τη Λιμενική Αρχή Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, συνεχίστηκαν οι έρευνες από πλωτό περιπολικό με αρνητικά αποτελέσματα.

http://www.corfupress.com/news/1page/26924-i-thalassa-synexizei-na-ksebrazei-narkotika

4 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ
    Η μεγάλη ληστεία των ιδιοκτητών ακινήτων - Θέλουν να ζούμε στα "παγκάκια"

    http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%BB%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΞΑΡΘΡΩΣΑΝ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ! ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ;
    http://indobserver.blogspot.gr/2013/01/blog-post_2604.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ANTE ΠΑΛΙ!!! Ο Τατσόπουλος υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους.

    Αίσθηση προκαλεί η θέση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
    Δεν πρόλαβε καλά-καλά να.....
    καταλαγιάσει ο θόρυβος που προκάλεσε με τη δήλωσή του «έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα», ο Πέτρος Τατσόπουλος (φωτό) έριξε νέα βόμβα. Δηλώνει υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους.
    «Σαφώς θα πρέπει και τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια να υιοθετήσουν ένα παιδί. Το σημαντικό είναι το παιδί να δέχεται την αγάπη από τους γονείς του, είτε αυτοί είναι ομοφυλόφιλοι είτε ετερόφυλοι» υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

    Read more: http://www.oparlapipas.com/2013/02/ante.html#ixzz2Jb2xuDX0

    Kαι ένα ενδιαφέρον άρθρο απο εμάς σαν απάντηση.
    Study: Gay Parents More Likely to Have Gay Kids

    http://www.aolnews.com/2010/10/17/study-gay-parents-more-likely-to-have-gay-kids/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεκινούν κατασχέσεις μισθών και ενοικίων ακόμα και για μικρά χρέη
    02/07/2013

    Το υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζεται να εξαπολύσει φοροκυνηγητό για όσους έχουν αλλά δεν πληρώνουν τους φόρους τους . Διαπιστώνοντας την οικονομική αδυναμία στην οποία έχουν περιέλθει οι πολίτες, επιχειρεί να εντοπίσει και να κατασχέσει καταθέσεις και εισοδήματα από ενοίκια των οφειλετών.

    Από την Δευτέρα και κάθε μέρα ο νέος γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης θα πραγματοποιεί επισκέψεις στις 40 μεγαλύτερες ΔΟΥ της Αττικής (που αποφέρουν άνω του 50% των συνολικών εσόδων της χώρας) αλλά και μεγάλες ΔΟΥ της Περιφέρειας, σε Ηράκλειο, Πάτρα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη και Ρόδο, θέτοντας στους εφόρους σαν στόχο να εισπράξουν φόρους από όσους χρωστούν αλλά δεν πληρώνουν.

    http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=255881

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...