Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Έφτιαξαν nightclub για μικρά παιδιά στις ΗΠΑ!!







19 σχόλια:

  1. Σιγα το πραμα, στην Κασσιωπη υπαρχουν απο το '80...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oxi mono iparxoun apo to '80 alla potizoun kai me bombes apo to '80!! Kai meta theloyme kai politismo.. kxxx..

      Διαγραφή
    2. mpa ayta einai fimes oute ta bar konta sti thalassa dinoun mpompes(tzortzoboufoclub)... mono ligo strifto pou kai pou kai kamia fouskitsa!!!

      Διαγραφή
  2. Κι άλλο σοκ στην Αγγλία!! Συμμορία πακιστανών ισλαμιστών απειλούσε με αποκεφαλισμό ανήλικα κορίτσια και τις ωθούσε στην πορνεία...!! Βίντεο!!

    οκ έχει προκαλέσει στη κοινή γνώμη η ιστορία που εξετάζεται σε βρετανικό δικαστήριο και αφορά την κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών από ισλαμιστές σωματέμπορους..


    Επτά άνδρες πακιστανικής καταγωγής και δύο από τη Βόρεια Αφρική κατηγορούνται για 79 αδικήματα σε έξι ανήλικα κορίτσια (Βρετανίδες). Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν βιασμό παιδιών, της σεξουαλικής εμπορίας ανθρώπων και της παιδικής πορνείας. Τα ονόματα της συμμορίας συνόδευε στο τέλος το γράμμα Μ που σήμαινε Μωάμεθ. Απόσπασμα από αγγλικό blog για την ίδια υπόθεση. Το Ισλάμ διδάσκει ότι οι μη μουσουλμάνοι είναι τα «χειρότερα πλάσματα" (Κοράνι 98:6) και ότι ο Αλλάχ δεν έχει καμία αγάπη για τους άπιστους (Κοράνι 3:32).Το Ισλάμ υποστηρίζει, επίσης, τη σεξουαλική εκμετάλλευση των αιχμαλώτων γυναικών (Κοράνι 4:24) και προωθεί την σεξουαλική επαφή με κορίτσια προεφηβικής ηλικίας (Κοράνι 65:4). Βάλτε τα όλα αυτά μαζί, και θα καταλάβετε τι ακριβώς έκανε η συγκεκριμένη συμμορία. Ωστόσο, όποιος αναφέρει αυτά ακριβώς που γράφει το κοράνι μπορεί να χαρακτηρισθεί ως ρατσιστής και ως κήρυκας της ισλαμοφοβίας. Βλέπετε ο νομοθέτης δεν προέβλεψε τον ισλαμικό ρατσισμό εις βάρος ανυπεράσπιστων ανθρώπων,παρά μόνο αυτών που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και αναφέρουν απλώς τι γράφει το κοράνι.

    Από την ηλικία των 12 ετών το κορίτσι πωλήθηκε σε ισλαμιστές άνδρες που τη βίασαν βίαια σε ιδιωτικές κατοικίες και ξενώνες γύρω από την Οξφόρδη αλλά και σε άλλες περιοχές. O Μοχάμεντ Καρράρ, 38 ετών, πρόσφερε το παιδί σε πελάτες στη Βρετανία έναντι 720 ευρώ. Για πάνω από 5 χρόνια η ανήλικη ήταν επανειλημμένα θύμα βιασμού από μεγάλες ομάδες ανδρών, κάτι που η ίδια περιέγραψε ως «σεξουαλικό βασανιστήριο». Πολύ συχνά της έδιναν ηρωίνη ή κάποια άλλα ναρκωτικά σε περίπτωση που αρνούνταν να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις τους. Ένας από αυτούς ήταν και ο αδερφός του Μοχάμεντ, Μπασσάμ Καρράρ. Σύμφωνα με τις διώξεις, ο Καρράρ – γνωστός και ως ο «Αιγύπτιος Μ»- «αγόρασε» το ανήλικο θύμα από κάποιον άγνωστο μετά τα ενδέκατα γενέθλια της. Αρχικά τη προσέγγισε με αρώματα και σκληρά ναρκωτικά και στην συνέχεια την χτύπησε και την βίασε. Μετά πήρε μια καρφίτσα από τα μαλλιά της, την λύγισε ώστε να σχηματίσει το γράμμα «Μ» και την θέρμανε με αναπτήρα. Με αυτήν, άφησε ένα σημάδι στον αριστερό της γλουτό, ως ένδειξη ότι η 11χρονη είναι πια δική του ιδιοκτησία. Λίγο μετά τα δωδέκατα γενέθλια της, η μικρή δήλωσε στον Καρράρ ότι είναι έγκυος στο δικό του παιδί. Εκείνος αφού την χτύπησε, τη μετέφερε σε σπίτι στο Ρέντινγκ όπου της έκαναν έκτρωση με μια βελόνα. Το κορίτσι, το οποίο προερχόταν από «προβληματική» οικογένεια, μέσα στην αφέλεια και απειρία του δήλωσε στο δικαστήριο ότι θεωρούσε πως ο «Μο» την αγαπούσε και θα τη παντρευόταν όταν έκλεινε τα 16.

    Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν κοινωνική λειτουργός ανέλαβε στενά το κορίτσι και απάντησε σ’ ένα τηλεφώνημα του «Μο» που την έψαχνε για ένα ακόμη από τα άρρωστα σχέδια του.

    Ο Karrar φέρεται να ζήτησε να της μιλήσει. Όταν η κοινωνική λειτουργός αρνήθηκε,ο Karrar φέρεται να είπε: «Αν δεν την πάρω εγώ θα σας **** όλους, θα την **** αυτή πρώτα και μετά θα **** και την μαμά της. Η δίκη συνεχίζεται... Π/Θ


    Read more: http://elnewsgr.blogspot.gr/2013/01/blog-post_7606.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o syriza kai to kke ksesikouikan apo toys viasmoys twn paidiwn sthn agglia
      kai skeftontai na kanoyn poreia sto kentro ths protevoysas.
      kai toy antasria lipithikan giti den zoyne sthn agglia gia na voithisoyn toys kaimenoys pakistanoys
      eimaste oloi pakistanoi
      eimaste oloi pakistanoi to neo sinthima toy antarsia
      eimaste oloi pakistanoi
      eimaste oloi pakistanoiiiiiiii

      ore xrish aygh poy sas xriazete

      Διαγραφή
  3. ΜΑΣ "ΒΑΖΟΥΝ" ΓΙΑ ΥΠΝΟ
    Tηλεόραση,ύπνωση και η δημιουργία ενός έθνους ζόμπι

    Όταν κάποιος παρακολουθεί τηλεόραση, δέχεται μια ακτινοβολία που τον βάζει σε μια κατάσταση όμοια με αυτήν που πετυχαίνουν οι υπνωτιστές…

    Δεν πρόκειται για μια ακόμη θεωρία συνωμοσίας, αφού το παραπάνω έχει αποδειχθεί επιστημονικά.

    Μέσα σε μόλις 30 δευτερόλεπτα τηλεοπτικής παρακολούθησης, ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπαίνει σε μια σταθερή φάση, όπου παράγει μόνο χαμηλά κύματα άλφα, που αποτυπώνονται και σε εγκεφαλογράφημα.

    Σε ένα πείραμα, όπου συνέδεσαν μερικά παιδιά σε μηχάνημα EEG, οι τηλεοράσεις ήταν προγραμματισμένες να σβήσουν μόλις οι εγκέφαλοι των παιδιών έπιαναν τα κύματα άλφα. Παρά τις οδηγίες που τους είχαν δοθεί, για να αυτοσυγκεντρωθούν, κανένα από αυτά δεν μπόρεσε να κρατήσει την τηλεόραση αναμμένη περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα.

    Η εγκεφαλική αυτή κατάσταση είναι ίδια με αυτήν που χρησιμοποιούν οι υπνωτιστές και οι θεραπευτές, για να βοηθήσουν ανθρώπους να κόψουν το κάπνισμα, να μειώσουν το φαγητό, κλπ.
    Πρόκειται για μια κατάσταση όπου παύει σχεδόν τελείως η συνειδητότητα, και στην ουσία παρακάμπτεται, έτσι ώστε οι όποιες οδηγίες δίνονται, να πηγαίνουν κατευθείαν στο υποσυνείδητο.

    Στη συνέχεια, το υποσυνείδητο μυστικά και σιωπηλά, κατευθύνει τις συνειδητές δραστηριότητες σύμφωνα με τις οδηγίες που του δίνονται.

    Σε αυτή τη κατάσταση συνείδησης, όπως επιβεβαιώνουν οι υπνωτιστές, οποιαδήποτε προφορική ή οπτική οδηγία δίνεται, εκλαμβάνεται από τον εγκέφαλο ως εντολή.

    Στην αρχή, ο εγκέφαλος έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία εξαιτίας των λάμψεων της αναλογικής τηλεόρασης που οφείλονταν στην τεχνολογία των καθοδικών ακτίνων που χρησιμοποιούνταν. Κανονικά, η μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση θα έπρεπε να είχε αλλάξει τα πράγματα. Στην πραγματικότητα όμως, η ψηφιακή τεχνολογία επιτρέπει έναν πιο λεπτό χειρισμό και έλεγχο του ρυθμού των λάμψεων, με αποτέλεσμα ένα πιο βέλτιστο υπνωτικό αποτέλεσμα.

    Η πολλή τηλεόραση οδηγεί σε μια εσαεί κατάσταση χαμηλών κυμάτων άλφα, με αποτέλεσμα την δημιουργία μιας επιδεκτικής συνειδητότητας, όπου τα «εικονικά ζόμπι» κάνουν ότι τους υποδειχθεί.
    Δεν είναι μόνο οι επιχειρήσεις που εκμεταλλεύονται αυτό το φαινόμενο για να κερδίσουν. Το τηλεοπτικό δίκτυο Fox έχει παραδεχτεί πως χρησιμοποιεί αυτή τη μέθοδο συνειδητά, με σκοπό να επιβάλλει την ιδέα της παγκόσμιας υπερθέρμανσης του πλανήτη, καθώς και την ιδέα περί της ανάγκης μείωσης των εκπομπών άνθρακα στην Αμερική.

    Και το πέτυχαν μια χαρά, αφού η φράση carbon footprint, που είναι μια σαχλαμάρα, έχει αποτυπωθεί στους εγκεφάλους των Αμερικανών και συζητιέται ευρέως, άνευ λόγου και αιτίας.

    Όχι μόνο η Fox, αλλά όλα τα αμερικανικά ΜΜΕ έχουν πείσει τους Αμερικανούς ότι το μέλλον του πλανήτη εξαρτάται από την μείωση ή μη των εκπομπών άνθρακα.

    Εξίσου ανησυχητικό είναι και το γεγονός ότι ο πληθυσμός αυτός των ζόμπι, πείθεται καθημερινά ότι η κυβέρνηση είναι καλή και έχει καλές προθέσεις, και ότι πάντα κοιτάζει το συμφέρον του λαού.

    Ποιο είναι το αποτέλεσμα όλης αυτής της χειραγώγησης; Ότι κάθε μέρα που περνάει, το κράτος κερδίζει όλο και πιο πολλές εξουσίες επάνω στις ζωές μας, και σιγά σιγά πειθόμαστε ότι θα πρέπει να του παραχωρήσουμε τον απόλυτο έλεγχο, χωρίς να εμποδίζεται από άχρηστους θεσμούς όπως είναι η δικονομία, και το σύνταγμα.

    Έτσι, ακόμη και αν ποτέ τα ΜΜΕ μεταδώσουν την είδηση ότι με βάση τον νόμο S.1867 που ισχύει πλέον, ο αμερικανικός στρατός έχει το δικαίωμα να συλλάβει τον οποιοδήποτε και να τον φυλακίσει ισόβια χωρίς δίκη(!), αυτό θα εκληφθεί από τους υπνωτισμένους πολίτες ως κάτι το απόλυτα σοφό και απαραίτητο.

    Πρόκειται για αυτό που φοβόταν ο πρόεδρος Jefferson για την δημοκρατία. Την τυραννία των πολλών επί των λίγων. Σήμερα βλέπουμε μια τυραννία των πολλών ζαλισμένων ζόμπι, επί των ελάχιστων ακόμη ξύπνιων, και ουσιαστικά ζωντανών. (logioshermes.blogspot.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απόπειρα αγνώστων για απαγωγή δύο ανηλίκων από νηπιαγωγείο της Μυτιλήνης!

    Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι γονείς των μικρών παιδιών στη Μυτιλήνη, μετά την επιβεβαίωση από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου ότι δυο άγνωστοι επιχείρησαν να παρασύρουν στο αυτοκίνητό τους δύο μικρούς μαθητές μόλις σχόλασαν από νηπιαγωγείο της πόλης!
    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ένα κόκκινο αυτοκίνητο μάρκας Mazda είχε σταματήσει έξω από το σχολείο και οι δυο επιβάτες του ρώτησαν τους πιτσιρικάδες που έβγαιναν αν συνοδεύονται και αν ήθελαν να τους μεταφέρουν εκείνοι.
    Όμως, οι μητέρες τους βρίσκονταν κοντά και αμέσως έβαλαν τις φωνές με αποτέλεσμα οι άγνωστοι να φύγουν βιαστικά!
    Για το περιστατικό ενημερώθηκε από τις μητέρες των δύο παιδιών την περασμένη Τετάρτη η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Μυτιλήνης, που κινητοποιήθηκε αμέσως τοποθετώντας αστυνομικούς έξω από τα σχολεία στη λήξη των μαθημάτων για να παρακολουθούν διακριτικά τυχόν ύποπτες κινήσεις, ενώ ερευνά και για τον εντοπισμό των επιβατών του ύποπτου αυτοκινήτου. Αλλά και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καλεί τις διευθύνσεις των σχολείων να μεριμνήσουν ώστε να συνοδεύονται οι μαθητές τους κατά την αποχώρησή τους.

    http://www.palo.gr/cluster/blogs/ekklhsiastika-nea/667/?clid=6724818

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια με εικονικούς γάμους


    Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχετικά με εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, που δραστηριοποιείται στην απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από αλλοδαπούς μέσω σύναψης εικονικών γάμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι δασκαλοι και οι καθηγητες εδω στο χωριο ειναι ολοι αριστεροι με αποτελεσμα τα παιδια να γινονται ανθελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νέα δριμεία επίθεση εναντίον του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή.

    Με ανακοίνωσή της αναφέρει πως οι αστυνομικές επιχειρήσεις δεν γίνονται για να περιοριστεί το έγκλημα, αλλά με την ελπίδα πως έτσι θα περιοριστούν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, ενώ σημειώνει πως ο υπουργός λειτουργεί ως «προστάτης των λαθρομεταναστών» και πως «ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι αυτός εις βάρος των Ελλήνων».

    «Τα επικοινωνιακά σόου του κ. Δένδια όπως ο καφές με τον Σαμαρά στην αποστειρωμένη πλατεία Ομονοίας και οι επιχειρήσεις στις άδειες καταλήψεις με περισσότερες κάμερες απ΄ ό,τι αστυνομικούς δεν πείθουν κανέναν!» αναφέρει η Χρυσή Αυγή.

    Παράλληλα, τονίζει πως την Τρίτη βουλευτής του κόμματος Γιάννης Λαγός μίλησε στην αρμόδια επιτροπή Δημοσίας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, παρουσία του υπουργού, για την κατάσταση που επικρατεί στην Πάτρα και στη συνέχεια ακολούθησε νέα αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή.

    «Ο υπουργός Προ - Πο που κινείται καθαρά με πολιτικά και επικοινωνιακά κριτήρια και όχι με γνώμονα την δημόσια ασφάλεια και το κοινωνικό συμφέρον έσπευσε σήμερα να προβεί σε μια ακόμα επιχείρηση στην Πάτρα καθ' υπόδειξη της Χρυσής Αυγής» αναφέρει υποστηρίζοντας πως ο κ. Δένδιας πιστεύει «πως έτσι θα ρίξει στάχτη στα μάτια του λαού και θα ανακόψει την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής».

    «Αργείτε κ. Δένδια και ακολουθείτε ασθμαίνοντας...» καταλήγει η ανακοίνωση για τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΒΑΛΕ Γ@Μ@ΤΟ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΟΥΣΤ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    http://greki-gr.blogspot.gr/2013/01/the-game-is-over.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΖΗΛΕΨΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ

      Διαγραφή
    2. τι περιμενεισ και ο μπλογγερ τσιριζεοσ ειναι

      Διαγραφή
    3. reeeeeeeeee ksipna o topos kegetai kai se vazeis mal....es
      plisiazoyn ekloges kai pezeis to xarth toy tsipra
      den vazeis tipota gia ellada

      Διαγραφή
  9. ΣΥΡΙΖΑ: Επιβολή ειδικού φόρου σε όσους δηλώνουν Χριστιανοί – Αντιδράσεις ΝΔ και ΑΝΕΞΕΛ

    Οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κουράκη για την φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, προκαλούν έκπληξη, προβληματισμό και δικαιολογημένο αναβρασμό, αναφέρει ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κουράκη, για την επιβολή ειδικού φόρου σε όσους δηλώνουν Χριστιανοί.

    Πρώτον, αναφέρει ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, στην πιο δύσκολη συγκυρία για τον Ελληνικό λαό, ζητά την επιβολή νέου ειδικού φόρου, προφανώς για το σύνολο του πληθυσμού, μια που οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι στη χώρα μας ξεπερνούν το 90%. Περιμένουμε με ενδιαφέρον από τον ΣΥΡΙΖΑ να διευκρινίσει το ύψος του ειδικού φόρου και τον τρόπο καταβολής του.

    Δεύτερον, ζητά την φορολόγηση των Ελλήνων ανάλογα με την πίστη τους, θέση που θυμίζει τα πιο σκληρά χρόνια των απολυταρχικών, σταλινικών καθεστώτων, όπου διώκονταν οι πιστοί, ή την Τουρκοκρατία, όπου και διώκονταν αλλά και φορολογούνταν κατ’ αποκλειστικότητα μόνον οι Χριστιανοί.

    Τρίτον, είναι προφανές ότι κινείται εκτός των ορίων του Συντάγματος, αφού διαχωρίζει τους Έλληνες ανάλογα με την πίστη τους. Τέταρτον, έστω με καθυστέρηση πολλών ετών, και με λάθος τρόπο, ανατρέπει την απόλυτη θέση του κόμματός του κατά της αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες, αφού το θρήσκευμα θα είναι προσδιοριστικό χαρακτηριστικό για την φορολόγηση των πολιτών. Περιμένουμε άμεσα από τον κ. Τσίπρα να ξεκαθαρίσει το βασικότερο: Σε περίπτωση που οι χριστιανοί δεν πληρώσουν τον «ειδικό φόρο ΣΥΡΙΖΑ», τι ποινή θα τους επιβάλει ο ίδιος; Επιτίμιο, αφορισμό ή κατάσχεση περιουσίας;».

    Στις δηλώσεις του Τ. Κουράκη αντέδρασαν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες υπογραμμίζοντας πως «την ώρα που ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος προσφέρεται να μοιράσει τη γη της Εκκλησίας σε ανέργους για να την καλλιεργήσουν, οι κατά τόπους ενορίες στηρίζουν τους απόρους με συσσίτια αγάπης και ο απλός ιερέας βρίσκεται στο πλευρό του δοκιμαζόμενου οικογενειάρχη, έρχεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κουράκης να προτείνει φορολόγηση της ελληνορθόδοξης πίστης μας.

    Οι Ανεξάρτητες Έλληνες καταδικάζουμε αυτή την αλλόκοτη στάση που δηλοί ασέβεια και παντελή έλλειψη κατανόησης του άρρηκτου δεσμού Ελληνισμού και Ορθοδοξίας και στηρίζουμε την Εκκλησία μας τόσο ισχυρά, όσο και εκείνη στηρίζει σήμερα την Κοινωνία μας.

    Τέλος, αν και δεν πιστεύουμε στην φίμωση της ελεύθερης άποψης, κρίνουμε ότι ο κ. Κουράκης υπερέβη κατά πολύ τα εσκαμμένα», αναφέρεται στην ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επιτυχία της Χρυσής Αυγής: Τους αναγκάζουμε να καταργήσουν το αφορολόγητο των βουλευτών

    Έπειτα από έντονες πιέσεις της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, αλλά και σχετικής τροπολογίας που καταθέσαμε την ημέρα ψήφισης του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, η κυβέρνηση κάνει πίσω για το αφορολόγητο των βουλευτών.

    Διαβάζουμε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Πρώτο Θέμα: "Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών μπορεί να αναπροσαρμοστεί το ποσοστό της βουλευτικής αποζημίωσης που είναι αφορολόγητο, αναφέρει σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. Το έγγραφο διαβιβάστηκε στις 24 Ιανουαρίου σε απάντηση ερώτησης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, που καταγγέλλει ότι είναι προκλητικά χαμηλή η φορολόγηση των βουλευτών. Στις αιτιάσεις του κ. Κασιδιάρη ότι πρέπει να μειωθεί δραστικά η βουλευτική αποζημίωση και η χρηματοδότηση των κομμάτων, ο κ. Στουρνάρας υπενθυμίζει ότι «την αρμοδιότητα για τη μείωση της αποζημίωσης των βουλευτών ασκεί η ίδια η Βουλή και για τη χρηματοδότηση των κομμάτων αρμόδιο είναι το υπουργείο Εσωτερικών». Ο κ . Κασιδιάρης έχει χαρακτηρίσει στο κείμενο της ερώτησής του «δείγμα διαφθοράς και ανηθικότητας του πολιτικού συστήματος τη διατήρηση του σχεδόν αφορολόγητου για τους βουλευτές, την ώρα που τσακίζεται φορολογικά ο απλός λαός και ιδίως οι πολύτεκνοι»...".

    Αναμένουμε να δούμε και πράξεις, δηλαδή να καταργούνται οριστικά όλα τα απαράδεκτα προνόμια του πολιτικού συστήματος. Η Χρυσή Αυγή με τη δυναμική της παρουσία εντός και εκτός βουλής έχει επιφέρει απτά αποτελέσματα και έχει περιορίσει τις ανισότητες και την απραξία του κρατικού μηχανισμού. Ασφαλώς για να διορθωθεί η κατάσταση απαιτείται συνολική πολιτική αλλαγή. Απαιτείται μία εθνική ηγεσία που θα φέρει αληθινή κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοκρατία στη χώρα. Αναφορικά με το ζήτημα των βουλευτικών προνομίων και των χρηματοδοτήσεων των κομμάτων είναι θλιβερή η στάση της αριστεράς. Εδώ και δεκαετίες όλοι οι βουλευτές και τα στελέχη της ζουν πλουσιοπάροχα από τα χρήματα του ελληνικού λαού και δε λένε λέξη για αυτά τα τεράστια σκάνδαλα. ΚΚΕ και Σύριζα μόνο την τελευταία δεκαετία έχουν εισπράξει πάνω από 100 εκατομύρια ευρώ από τα κρατικά ταμεία μόνο ως χορηγίες (χώρια δηλαδή οι μισθοί των βουλευτών τους...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έφυγε από την ζωή απροσκύνητος ο Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής

    To παραμύθι του Μυρογιάννη και οι ΔΟΛιοι Αλήτες
    Έστησαν και άγαλμα του ανύπαρκτου νεκρού

    Οι ρουφιάνοι του ΔΟΛιου συγκροτήματος συνεχίζουν και σήμερα ,που τους έφυγε μέσα από τα χέρια ο Ντετιλής τα ψέματα.
    Γράφουν για να πείσουν το δημοκρατικό προοδευτικό αριστερό πόπολο ότι καλά του κάνανε :
    «Πέθανε ο χουντικός ισοβίτης Νίκος Ντερτιλής Είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία του 20χρονου Μιχάλη Μυρογιάννη, έξω από το Πολυτεχνείο στις 18 Νοεμβρίου 1973».

    Επαναλαμβάνουμε:
    Δεν υπάρχει, ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ με το όνομα ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ.

    ΜΙΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΝΕΚΡΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ σύμφωνα με τα επίσημα πορίσματα , «ο ηλεκτρολόγος Μιχαήλ Μαυρογιάννης 19 ετών , που εφονεύθη εις την οδόν Κορνεάδου».

    Επομένως ο Ντερτιλής δεν είχε σκοτώσει κανέναν στην Πατησίων.

    Το ΔΟΛιο βήμα γράφει:
    «Είχε περηφανευθεί στον οδηγό του ότι είχε σκοτώσει τον Μιχάλη Μυρογιάνη με μία μόνο βολή».
    Ο ψευδομάρτυρας οδηγός δεν είπε τίποτα για Καρνεάδου. 38 χρόνια μετά εξακολουθούν να υπερασπίζουν τα αριστερά ψέματα.
    Ο ήρωας της δημοκρατίας και του ΔΟΛ «ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ» δεν υπήρξε ποτέ, δεν σκοτώθηκε ποτέ στην Πατησίων, και δεν τον σκότωσε ποτέ ο Ντερτιλής.

    http://xryshaygh.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΘΑΝΑΤΟΣ
      ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ
      Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

      Διαγραφή
  12. «Απειροελάχιστη μειοψηφία» χαρακτηρίζει η Χρυσή Αυγή Λάρισας την ΑΝΤΑΡΣΥΑ


    «Απειροελάχιστη μειοψηφία» χαρακτηρίζει η Χρυσή Αυγή Λάρισας την ΑΝΤΑΡΣΥΑ
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: » ΛΑΡΙΣΑ
    27 Ιανουαρίου 2013, 16:16
    «Απειροελάχιστη μειοψηφία» χαρακτηρίζει η Χρυσή Αυγή Λάρισας την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

    Εξαιρετικά σκληρή απάντηση εξέδωσε η Χρυσή Αυγή Λάρισας στην ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που εμπλέκει το κόμμα του Μιχαλολιάκου στην επίθεση κατά των Πακιστανών στην πλατεία ΑΤΑ.

    Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής: «Ως ελεύθερα σκεπτόμενοι άνθρωποι και με καλή διάθεση, με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι η απειροελάχιστη μειοψηφία που ακούει στο όνομα ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Λάρισας χρέωσε στη Χρυσή Αυγή την επίθεση(με πολλά ερωτηματικά, αφού δεν έχει υπάρξει καμία δικαστική απόφαση) που δέχτηκε κατάστημα Πακιστανών στη Λάρισα από ανήλικους νεαρούς, που όπως αποδείχτηκε δεν έχουν την παραμικρή σχέση και σύνδεση με το Λαϊκό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Αρχικά οφείλουμε να επιστρέψουμε στους Τασκενδοτραφείς όλους τους χαρακτηρισμούς περί νεοναζιστικής συμμορίας δολοφόνων και να τους ενημερώσουμε ότι ουδεμία σχέση έχουμε με καταδότες, γερμανοτσολιάδες κι εκτελεστές.

    Αντιθέτως οι θλιβεροί και ελάχιστοι απόγονοι κατσαπλιάδων και συμμοριτών, υμνητές του δολοφόνου Στάλιν και του αιμοσταγούς Τσαουσέσκου, διαρκώς επιδίδονται σε πράξεις και λόγους μισαλλοδοξίας, μπροστά στις οποίες οι χειρότερες οδηγίες των ινστρουχτόρων της Ε.Σ.Σ.Δ. φαντάζουν καθοδήγηση δασκάλας παρθεναγωγείου.

    Καλούμε τον κάθε βόθρο κομμουνιστικού προσανατολισμού να καταδικάσει πρώτα τη βία της τρομοκρατίας και των άνανδρων δολοφονιών (βλέπε νεκροί της MARFIN) και μετά να συκοφαντεί και να λοιδορεί το εθνικιστικό κίνημα και τους ανθρώπους που το στελεχώνουν.

    Δυστυχώς για αυτούς η πραγματική ελληνική εργατική τάξη με σύσσωμα τα λαϊκά στρώματα, βρίσκεται πλέον στις γραμμές της φάλαγγας που ακούει στο όνομα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και όχι συντροφιά με τους αριστερούς με τις δεξιές τσέπες κάθε αποχρώσεως και συνιστώσας. Τα ψέματα, η κοροϊδία και η εκμετάλλευση του πόνου και της αγωνίας των ανθρώπων του μόχθου τελείωσε.

    http://www.onlarissa.gr/2013/01/27/apiroelachisti-miopsifia-charaktirizi-i-chrisi-avgi-larisas-tin-antarsia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...