Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Πότε είναι καλό να πίνουμε νερό

Πίνοντας νερό στη σωστή ώρα μεγιστοποιούμε την αποτελεσματικότητά του στο ανθρώπινο σώμα: 

Πότε είναι καλό να πίνουμε νερό
2 ποτήρια νερό μετά το ξύπνημα - βοηθά στην ενεργοποίηση των εσωτερικών οργάνων
1 ποτήρι νερό 30 λεπτά πριν από το γεύμα - βοηθάει την πέψη
1 ποτήρι νερό πριν από το μπάνιο - βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης
1 ποτήρι νερό πριν πάτε για ύπνο - αποφεύγεται εγκεφαλικό επεισόδιο ή καρδιακή προσβολή


newsbomb.gr

2 σχόλια:

  1. Ανεξάρτητοι Έλληνες5 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:00 μ.μ.

    ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ--ΔΗΜΑΡ;;;;;;

    Ανεξάρτητοι Έλληνες: «Δήμευση της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων»

    Για συνέχιση της «φορομπηχτικής πολιτικής» κατά «του χειμαζόμενου έλληνα οικογενειάρχη» έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς, με αφορμή τα όσα βλέπουν το φώς της δημοσιότητας σχετικά με τη φορολόγηση των ακινήτων.

    Ο κ. Μαριάς κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα ότι «μονιμοποιεί το χαράτσι για τα ακίνητα και βάζει στο στόχαστρο τα αγροτεμάχια και τα εκτός σχεδίου ακίνητα, επιβάλλοντας ουσιαστικά δήμευση, και μάλιστα σε εξευτελιστικές τιμές, της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετοιμάζουν φορολογικές φυλακές (video) “ Για ανθρώπους που δεν έχουν να πληρώσουν ”Δείτε τι καταγγέλλει ο γνωστός δικηγόρος κ. Δημητρακόπουλος
    Δυστυχώς οι πολίτες της Ελλάδος δεν γνωρίζουν τι τους περιμένει τι διατάξεις υπάρχουν οι οποίες έχουν ψηφιστεί και θα ακολουθήσουν και άλλες. Η κυβέρνηση βάζει μέτρα γνωρίζοντας φυσικά ότι δεν μπορεί να πληρώσει ο Έλληνας πολίτης τους φόρους και τα χαράτσια που έχουν επιβληθεί, το πρώτο μέτρο είναι να ξεκινήσουν άμεσα κατασχέσεις σε σπίτια, αυτοκίνητα, μηχανάκια, μισθούς, συντάξεις, καταθέσεις, ακόμα και παιδικά καροτσάκια.
    του Κώστα Βουκελάτου
    Το χειρότερο μέτρο όμως είναι να σου στερήσουν την προσωπική σου ελευθερία με δόλο για να σε κάνουν να πληρώσεις φόρους και χαράτσια από λεφτά που δεν έχεις. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι εάν χρωστάει και δεν έχει να πληρώσει με αυτόφωρες διαδικασίες θα συλληφθεί μέσα στο σπίτι του, στην εργασία του, στον δρόμο και θα οδηγείται στην δικαιοσύνη και θα καταδικάζεται ακόμα και για 3, 5 η 10.000€.
    Έχει ψηφιστεί από τον πρώην αποτυχημένο (και κατά δήλωση του) Υπουργό οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου ένας νόμος που λέει ότι εάν δεν έχεις να πληρώσεις τα χρέη σου στην εφορία για 20 μήνες από την ημέρα της οφειλής μπορώ να σε συλλάβω. Επεκτείνει δηλαδή τα όρια του αυτοφώρου για 20 μήνες κάτι που δεν συμβαίνει σε κανένα κράτος στον κόσμο παραβιάζοντας έτσι τα ανθρώπινα δικαιώματα.
    Δεν έχεις την δυνατότητα να πληρώσεις;
    Το κράτος είναι αδιάφορο που σου καταστρέφει την ζωή ανεξάρτητα εάν για το ίδιο σε έχει φτάσει σε τέτοια αδυναμία και θα σε οδηγήσει για να σε εκβιάσει και στην φυλακή.

    http://hellasxg.blogspot.com/2013/02/video.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...