Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Aυτό κι εάν είναι σκάνδαλο ! Αναρωτιέστε που βρήκε ο κύριος Σάλλας 524 εκατ ευρώ και αγόρασε τις 3 κυπριακές τράπεζες; Για δείτε !!!


ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΞΗΣΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΤΑ 570 ΕΚΑΤ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ. ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ

Κλικ στην εικόνα

4 σχόλια:

  1. ΜΕ "ΘΡΑΣΟΣ 1000 ΠΙΘΗΚΩΝ" ΚΑΤΑ ΣΚΑΪ
    Επιστροφή στην λογοκρισία ζητά το ΠΑΣΟΚ!

    Μαθημένο το ΠΑΣΟΚ στην λογοκρισία που ασκoύσε στα ΜΜΕ τα χρόνια της "σοσια-ληστρικής" εξουσίας του, τώρα θέλει να επιβάλλει πάλι λογοκρισία στα ΜΜΕ με αφορμή τη χθεσινή εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, με αφιέρωμα στην Χρυσή Αυγή.

    Και εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ... καταδικάζει το δημοσιογράφο αλλά και το σταθμό, ζητά δε την παρέμβαση των θεσμοθετημένων οργάνων! Αντί να λένε ευχαριστώ στον Θεό που δεν βρίσκονται όλοι στον Κορυδαλλό και το κόμμα δεν έχει κηρυχθεί στην παρανομία, όπως τα κομμουνιστικά κόμματα στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ...

    Αναλυτικά, στην ανακοίνωση τονίζεται: «Χθες ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ έκανε την επιλογή να μεταδώσει εκπομπή προβολής της Χρυσής Αυγής και των πρακτικών της, με εμψυχωτή τον Γιώργο Τράγκα.

    Δεν επρόκειτο για εκπομπή πολιτικού διαλόγου χωρίς αποκλεισμούς, ούτε για συνέντευξη με δημοσιογραφική αντίκρουση, αλλά για τηλεοπτικό «στήσιμο» σε βάρος της δημοκρατικής νομιμότητας, για πράξη ουσιαστικού εγκωμιασμού της ναζιστικής βίας.

    Δεν περιμέναμε ότι η συνεχής διολίσθηση στον λαϊκισμό, τη δημαγωγία και τη μονομέρεια πολλών εκπομπών του ΣΚΑΪ θα έφτανε στο σημείο αυτό.

    Δημοκρατική ευθύνη δεν έχουν μόνο οι πολιτειακοί θεσμοί και τα όργανα του κράτους, αλλά και η κοινωνία των πολιτών, πρωτίστως δε τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης που λειτουργούν στο πλαίσιο του άρθρου 15 του Συντάγματος.»

    Θράσος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΑΓΚΑΣ : ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΙΜΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ !

    Πέραν των όσων συζητήθησαν αυτό που πέρασε ο κ. Τράγκας ( επαναλαμβανόμενος αρκετές φορές)ήταν η υποκρισία των πολιτικάντηδων, λέγοντας χαρακτηριστικά "μπορεί να καταντήσω κουραστικός, αλλά θα το λέω, ότι : δεν μπορεί από την ημέρα των εκλογών έως και σήμερα που έχουν γίνει χιλιάδες εκπομπές σε όλα τα κανάλια, να μην έχουν κληθεί ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ οι εκπρόσωποι του 7% του εκλογικού σώματος! Και σύμφωνα με ΟΛΕΣ τις τελευταίες δημοσκοπήσεις του σταθερά 3ου κόμματος που αντιπροσωπεύει το ένα εκατομύριο των ελλήνων ψηφοφόρων"!!!




    "Είναι υποκρισία", και μάλιστα "ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ", είπε ο κ. Τράγκας στηλιτεύοντας την στάση των "δημοκρατικών" και "προοδευτικών" κομμάτων, όπως αυτάρεσκα θέλουν να χαρακτηρίζονται!!! Δημοκρατία είναι να ακούγονται ΟΛΕΣ οι φωνές, πόσο μάλιστα ενός χώρου που όχι απλά είναι στην Βουλή αλλά μέσα από όλες τις δημοσκοπήσεις κατέχει σταθερά την θέση του τρίτου κόμματος!
    Στην παρατήρηση που του γίνονταν μέσω μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων, όπως πολλές φορές επανέλαβε, από ακροατές της εκπομπής του για την απουσία των εκπροσώπων άλλων κομμάτων, ο κ, Τράγκας είπε ότι μόλις ακούνε οι καλεσμένοι του ότι θα φιλοξενεί και βουλευτές της Χρυσής Αυγής του απαντούν πως : "δεν θέλουμε συνομιλία με αυτούς άρα δεν ερχόμαστε"!!!
    "Εγώ", σημείωσε ο κ. Τράγκας " στην πολύχρονη δημοσιογραφική μου ζωή, δεν έκανα ΠΟΤΕ καμμιά εξαίρεση. Από το πιό μεγάλο έως και το πιό μικρό κόμμα ΌΛΩΝ οι φωνές ακούγονταν. Εδώ καλούσα εκπροσώπους του Συριζα όταν ήταν στο 3%, ακόμα και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ !!! Τι υποκρισία είναι αυτή να θέλεις να λέγεσαι Δημοκράτης και να αποκλείεις, να φιμώνεις την φωνή του άλλου!!! Αυτό είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ "
    Πάντως η χθεσινή εμφάνιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ήταν πολύ ουσιαστική, αφού μίλησαν για τα καυτά θέματα της επικαιρότητος με κυρίαρχο αυτό της έλλειψης ασφάλειας που νοιώθουν οι πολίτες από την ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ της ελληνικής αστυνομίας ( ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Δένδιας) απέναντι στην τραγική αύξηση της εγκληματικότητος που έχει πάρει ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ διαστάσεις ( ΚΥΡΙΩΣ λόγω της παράνομης ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ) με αποκορύφωμα την απόδραση των 11 από τις φυλακές Τρικάλων τη βοηθεία των ουτσεκάδων ! Η οποία απόδραση είχε ως αποτέλεσμα και τον ΤΡΑΓΙΚΟ θάνατο της 25χρονης από σφαίρες όπλου καλάσνικοφ ενός εκ των δραπετών σε καταδίωξη στην περιοχή της Κορινθίας! Ο κ. Κασιδιάρης μάλιστα αναφέρθηκε και στις επισημάνσεις που έκανε μέσα στην βουλή ( μερικές ημέρες προ του σοβαρού γεγονότος της απόδρασης στις φυλακές Τρικάλων) και τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής για τον τρόπο που πρέπει να επανδρωθούν οι φυλακές της χώρας.

    http://sxolianews.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διώξτε τους Ρότσιλντ από την τράπεζα Ελλάδος

    Αν τηρούσαν τον ακραιφνή καπιταλισμό, πού προβλέπει ότι στις , οικονομικές κρίσεις οι « ασθενέστερες» και « πάσχουσες » οικονομικές μονάδες αφήνονται να καταρρεύσουν για να γίνει εκκαθάριση της αγοράς, όπως επιβάλλει το σύστημα (laissez faire ), τότε δεν θα έπρεπε να σπεύδουν να σώσουν τις καταρρέουσες ιδιωτικές τράπεζες.
    Αλλά επειδή οι ιδιωτικές τράπεζες είναι ο « βραχίονας » των εξουσιαστών πού επιδιώκουν την παγκόσμια Διακυβέρνηση, σπεύδουν εκ των Κεντρικών Τραπεζών, να τις σώσουν, αφού ενθυλάκωσαν το « έλλειμμα».
    Οι Κεντρικές όμως Τράπεζες (πού θα δανεισθούν από την ΕΚΤ) τελικά θα καλύψουν ( μακροχρονίως ) διά της φορολογίας του Λαού όλα τα « σπασμένα» ή μάλλον τα κλεμμένα.
    Εμείς τα πληρώνουμε με τον κόπο και ιδρώτα της εργασίας μας, και είναι κλεμμένα διότι οι οικονομικές κρίσεις είναι τεχνητές, και τα ελλείμματα πού προκύπτουν , όπως προαναφέραμε, είναι στις τσέπες κάποιων.
    Αυτών των εξουσιαστών αοράτων, σήμερα όμως, ορατών και συγκεκριμένων, πού καταληστεύουν την εργασία.

    Για αυτό απαιτείται η κατάργηση του ιδιωτικού τραπεζικού συστήματος και του ΤΟΚΟΥ.
    Οι κρατικές τράπεζες ΑΤΟΚΩΣ μπορούν να εξυπηρετούν την τραπεζική λειτουργία. Λειτουργία απαραίτητη για την πραγματική ελεύθερη οικονομία. Και το σπουδαιότερο να εγγυηθούν τις καταθέσεις όλων των καταθετών, αφού θα αποκτήσουν πάλι το εκδοτικό προνόμιο, ανεξαρτήτως ύψους.

    -Διώξτε τους Ρότσιλντ από την τράπεζα Ελλάδος.
    -Νέα εκδοτική Τράπεζα.
    - Έξω από την ΟΝΕ και το ΕΥΡΩ. Τώρα αμέσως, για να σωθεί η χώρα.

    Σύνθημά μας : Να εξαφανίσουμε το σατανικό τρίπτυχο, παγκοσμιοποίηση , νεοφιλελευθερισμός, καπιταλισμός, συστήματα πού έχουν επιβάλει οι σατανάδες και δολοφόνοι των Λαών.

    Χρίστος Α Αθανασόπουλος
    Christathan.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pothen esxes pote tha kanoyn gia ton rotsil??????
    katasxesh perioysias toy rotsil tore reeeeeeeeeee peste thn alithia sto kosmaki
    ayto einai o lisi
    kai oxi ksepoylima toy erimith kai apoliseis kai na kovoyn tis sintakseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...