Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Στρατόπεδα συγκέντρωσης πολιτών που δεν μπορούν να πληρώσουν την εφορία!


Στρατόπεδο συγκέντρωσης εντός της Αττικής προκειμένου να μετατραπεί σε φυλακή για να μεταφερθούν εκεί οι χιλιάδες που πολίτες που χρωστάνε στο δημόσιο δεν μπορούν να πληρώσουν για διάφορους λόγους και πρόκειται να συλληφθούν βρίσκεται το υπουργείο Δικαιοσύνης σύμφωνα με όσα ανέφερε στην Βουλή ο υφυπουργός Κώστας Καραγκούνης, κάτι για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει κάποιες μέρες πριν.

Μάλιστα στην εν λόγω φυλακή θα υπάρχει και πρόγραμμα "σωφρονισμού" με ειδικά μαθήματα τα οποία θα χρηματοδοτούνται από την ΕΕ για να μην επαναλαμβάνουν το "έγκλημα" οι πολίτες που στην συντριπτική τους πλειοψηφία απλά δεν έχουν να πληρώσουν αυτά που τους καταλογίζει η εφορία.
Ο υφυπουργός δήλωσε ότι «αναζητούνται χώροι, σε αγροτικά καταστήματα κράτησης για όσους έχουν ποινές έως δύο έτη και έχουν διαπράξει οικονομικά εγκλήματα» και στην συνέχεια πρόσθεσε πως«μέχρι να ολοκληρωθούν οι νέες δομές στα αγροτικά καταστήματα αναζητούμε προσωρινές λύσεις. Όντως αναζητούμε στρατόπεδο εντός της Αττικής ώστε με την κατάλληλη διαμόρφωση να πάνε εκεί».
Πέραν αυτών ο κ. Καραγκούνης ανέφερε πως «το 67% του πληθυσμού των φυλακών είναι αλλοδαποί. Εάν δεν τους είχαμε τότε οι φυλακές θα έφταναν και θα περίσσευαν για τους έλληνες κρατουμένους».
Επίσης στο χώρο αυό θα μεταφέρονται και οι συλληφθέντες ή καταδικασθέντες για άλλου είδους οικονομικά αδικήματα, όπως οικονομικές απάτες κλπ.
Στο υπουργείο Δικαιοσύνης υπολογίζουν σε "αρκετές χιλιάδες" τις συλλήψεις λόγω αδυναμίας καταβολής των φόρων που έχει επιβάλλει η τρόϊκα και "Απλά ο ΚΟρυδαλλός δεν τους χώράει πλέον".
Το ίδιο θα γίνει και στην Θεσσαλονίκη, ενώ αναζητείται και το είδος της "εκπαίδευσης" που θα έχουν προκειμένου οι πολίτες να πληρώνουν μελλοντικά πρώτα τους φόρους τους και μετά να φροντίζουν τα της διαβίωσής τους. Κάτι που είναι μονόδρομος για την τρόϊκα, αφού σε διαφορετική περίπτωση είναι αδύνατον να εξοφληθούν οι δανειστές.
Πάντως ειδικά το πρόγραμμα "φορολογικής αναμόρφωσης" θυμίζει πολύ το αντίστοιχο πρόγραμμα που είχε εφαρμοστεί στην Κίνα του Μάο ή στην παλά Σοβιετική Ένωση για την "ιδεολογική διαφώτιση" των εγκλείστων διαφωνούντων με τα καθεστώτα στις φυλακές...

3 σχόλια:

  1. «Αυτοί που πυροβόλησαν τους λαθρομετανάστες στη Μανωλάδα ήταν ΠΑΣΟΚ»

    «Αυτοί που πυροβόλησαν τους λαθρομετανάστες στη Μανωλάδα ήταν ΠΑΣΟΚ και για αυτό δεν είπαν λέξη τα τσοντοκάναλα» σημείωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ζητώντας να τεθεί εκτός νόμου το ΠΑΣΟΚ.

    Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης βρέθηκε στην Μεσσήνη από όπου εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων, ξεπερνώντας τα όρια της δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού για μια ακόμη φορά. «Στην προανακριτική δεν είπα μόνο χοντρό τον Βενιζέλο, αλλά είπα την αλήθεια, ότι είναι κλέφτης και απατεώνας» είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

    Προσωπική επίθεση εξαπέλυσε και εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι να γελάει κανείς με αυτόν τον άνθρωπο» και ότι «προσκύνησε το Μπόμπολα, τον Αλαφούζο και τα άλλα λαμόγια της διαπλοκής». Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ κάλυψαν τον Γιώργο Παπανδρέου που έχει απόλυτη εμπλοκή στο σκάνδαλο της λίστα Λανγκαρντ.

    Αναφερόμενος στο ΚΚΕ το χαρακτήρισε «κόμμα εγκλημάτων και προδοσίας», ενώ ζήτησε να σταματήσει η κρατική χρηματοδότηση προς τα κόμματα και τα χρήματα να δοθούν στις Ελληνίδες μητέρες.

    «Οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ τα αρπάζουν χοντρά στους ΟΤΑ που διοικούν» τόνισε ο Ηλίας Κασιδιάρης.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΡΕΕΕΕΕΕΕ. ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΣΟΠΙ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΣΤΙΣ ΣΙΝΙΕΣ. ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ. ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΔΕΥΤΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΟΠΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΟΥΡΓΙΑ. ΟΛΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝΕ. ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΗΜΙΤΗ ΜΕΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΟΥ ΠΑΝΤΑ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ; ΟΣΟΙ ΑΣΚΩΣΑΝΕ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΡΙΞΑΝΕ ΤΗ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΧΟΡΟΙ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΧΑΣΙΣΙΑ ΞΥΔΙΑ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αγορά πνέει τα λοίσθια κανείς δεν πληρώνει κανέναν!

    Με ιλιγγιώδη ταχύτητα υποσκάπτεται και η θέση των υγιών μέχρι πρότινος επιχειρήσεων, με κίνδυνο τη συνολική κατάρρευση σύντομα

    Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ

    Θα θέσουμε το ερώτημα ωμά: Απειλείται όντως με μαζική κατάρρευση η ελληνική αγορά τους επόμενους μήνες, όπως ισχυρίζονται οι περισσότεροι επιχειρηματίες και ιδίως όσοι δραστηριοποιούνται στο πάσης φύσεως εμπόριο;


    Από παντού μας έρχεται το μήνυμα ότι κανένας επιχειρηματίας δεν πληρώνει κανέναν - ούτε καν τους προμηθευτές του! Η μνημονιακή πολιτική της συγκυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη αφού εξόντωσε τους εργαζόμενους, τώρα εξοντώνει και τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες, ενώ μειώνει δραματικά και τον προσωπικό πλούτο ακόμη και των περισσότερων από τους κορυφαίους εκπροσώπους της επιχειρηματικής ελίτ της Ελλάδας.

    Σε πρώτη φάση, όλοι οι επιχειρηματίες και οι καταστηματάρχες ωφελήθηκαν από το Μνημόνιο. Καταβαράθρωσαν τους μισθούς των υπαλλήλων τους, έκαναν μαζικές απολύσεις σε έκταση που ούτε να το ονειρευτούν δεν τολμούσαν, εκμεταλλεύθηκαν στο έπακρο την πλήρη κατεδάφιση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων αλλά και τον πανικό όσων μισθωτών εξακολουθούν να εργάζονται, αφήνοντάς τους απλήρωτους για δύο, τρεις, πέντε ή και περισσότερους μήνες.

    Ο κόσμος ξοδεύει υποχρεωτικά όλο και λιγότερα χρήματα, εστιάζοντας μάλιστα τις δαπάνες του σε όλο και λιγότερα προϊόντα που καλύπτουν σε διαρκώς μεγαλύτερο ποσοστό πρωτίστως θεμελιώδεις ανάγκες.

    Η εξέλιξη αυτή προκαλεί συνθήκες ασφυξίας στη χρηματική ρευστότητα της αγοράς, πέραν της αυτονόητης μείωσης των κερδών των επιχειρήσεων. Η κατάσταση επιδεινώνεται λόγω της ουσιαστικής χρεοκοπίας των ελληνικών τραπεζών, οι οποίες δίνουν όλο και λιγότερα δάνεια με όλο και σκληρότερους όρους, στους οποίους διαρκώς λιγότερες επιχειρήσεις είναι σε θέση να ανταποκριθούν.

    Το «στέγνωμα» της αγοράς από χρήμα γίνεται όλο και πιο αισθητό, οδηγώντας σε σοβαρές αλλαγές το πλαίσιο εντός του οποίου αναπτύσσεται η επιχειρηματική δραστηριότητα. Σοβαροί και συνετοί, ακόμη και επί δεκαετίες, επιχειρηματίες φέρονται πλέον και μεταξύ τους ως αφερέγγυοι απατεώνες: προσπαθούν να μην εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους απέναντι σε όσους έχουν δοσοληψίες μαζί τους.

    Όσα χρήματα εισπράττουν τα παρακρατούν στο σύνολό τους και τα χρησιμοποιούν για να πληρώσουν το ηλεκτρικό ρεύμα, το ενοίκιο, την εφορία, να δώσουν ίσως κάτι σε υπαλλήλους τους έναντι των μισθών που τους χρωστούν και φυσικά πρωτίστως για να περάσουν οι ίδιοι.

    Ακόμη και όσοι έχουν αποταμιευμένα μεγάλα ποσά χρημάτων, δεν είναι τρελοί για να τα ρίξουν στις επιχειρήσεις τους μέσα σε αυτό το κλίμα οικονομικής κατάρρευσης των πάντων στη χώρα μας. Προτιμούν να τα κρατήσουν και μάλιστα να τα βγάλουν στο εξωτερικό για να τα σιγουρέψουν από τις αρπακτικές διαθέσεις του Σαμαρά και των ομοίων του. Μέσα σε αυτόν τον φαύλο κύκλο της πολιτικής της συγκυβέρνησης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες απαιτούν να πληρώνονται μετρητά για κάθε συναλλαγή με αποτέλεσμα να συρρικνώνεται διαρκώς ο όγκος των συναλλαγών αφού η επιχειρηματική πίστωση περιορίζεται δραστικά.

    Με ιλιγγιώδη ταχύτητα υποσκάπτεται η θέση και σχεδόν όλων των υγιών μέχρι πρότινος επιχειρήσεων.

    Καθώς πλέον οι πάντες χρωστούν στους πάντες, όλες σχεδόν οι Ελληνικές επιχειρήσεις αρχίζουν να συγκροτούν ένα πολλαπλά αλληλοδιαπλεκόμενο πλέγμα που απειλείται με συνολική κατάρρευση κολοσσιαίων κοινωνικών επιπτώσεων, αν όντως αυτή λάβει χώρα - πράγμα που είναι απολύτως βέβαιο αν συνεχιστεί η ίδια ολέθρια πολιτική των Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη, τα φληναφήματα των οποίων ουδείς επιχειρηματίας πλέον πιστεύει.

    http://kostasxan.blogspot.gr/2013/04/blog-post_5482.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...