Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου διδάσκει τους φοιτητές του ότι ο Μέγας Αλέξανδρος δεν είναι Έλληνας!


Σε τακτά χρονικά διαστήματα μαθητές των λυκείων του νησιού επισκέπτονται το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και παρακολουθούν παραδόσεις μαθημάτων για να έχουν μια εμπειρία από τον πανεπιστημιακό χώρο. Μέχρι εδώ όλα εντάξει..
Πως θα σας φαινόταν όμως η....
κόρη σας ή ο υιός σας, όταν γύριζε στο σπίτι και σας έλεγε με βαρύγδουπο ύφος και με σιγουριά πρύτανη πανεπιστημίου ότι «ο Μέγας Αλέξανδρος και ο πατέρας του δεν ήταν Έλληνες»!
Και ρωτάς σαν γονέας: «Πού το έμαθες αυτό παιδί μου;»
«Στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Το έλεγε ο καθηγητής στους φοιτητές και εμείς ακούγαμε.»
«Ποιος καθηγητής;»
«Ο κύριος Κ....»

Σύμφωνα με το υιό μου, ο καθηγητής μίλαγε για ένα ιστορικό θέμα και μέσα στη συζήτηση ανέφερε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος δεν είναι Έλληνας και ελληνοποιήθηκε από τον Αριστοτέλη!
Δεν είμαι ιστορικός για να μπω σε αυτή την αντιδικία. Υπάρχουν συνάδελφοι του κ. Καραπιδάκη για να αναλύσουν αν ο Μέγας Αλέξανδρος είναι Έλληνας ή όχι.

Ζητούμε όμως από τον υπουργό Παιδείας και από τον Πρύτανη του πανεπιστημίου, να μας απαντήσει αν στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο λέει ο κάθε καθηγητής την προσωπική του άποψη, αν μπορεί ένας καθηγητής να υπονομεύει την Ελλάδα εκ των έσω και αν ο ελληνικός λαός είναι υποχρεωμένος να πληρώνει τέτοιους καθηγητές για να υπονομεύουν την πατρίδα μας. Εγώ σαν απλός Έλληνας θεωρώ άλλο πράγμα υπονόμευση της πατρίδας και άλλο το να λες ελεύθερα την άποψή σου. Μπορείς να πας σε όποιο συνέδριο θέλεις. Κάνε οποιαδήποτε έρευνα ελεύθερα. Πήγαινε στα ιστορικά συνέδρια και εξέθεσε τις απόψεις σου ελεύθερα, διασταύρωσέ τες και μετά βγες και πες την άποψή σου στο αμφιθέατρο. Θεωρώ απαράδεκτο για εμάς τους απλούς κοινούς θνητούς να στέλνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο και κάποιοι να τα αφελληνίζουν.
Αν παρόλα αυτά τα όσα μου μετέφερε ο μικρός είναι λάθος ή λάθος τα αντιλήφθηκε, ας γράψει κάτι ο κ. καθηγητής και ας το διαψεύσει.


http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/04/blog-post_2132.html

7 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΝΑΙ ΡΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΗΤΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΧΙΛΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΙΧΕ ΑΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ. ΝΑΙ ΡΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΡΕΜΑΛΙΑ; ΕΕΕ; ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ; ΕΓΩ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΜΟΥ ΑΜΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΩ ΧΑΣΕΙ. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΤΡΟ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς φίλε έτσι είναι όπως τα λέγεις.. Κατά βάθος όλοι είμεθα backcelebrators(πισωγλέντηδες αγγλιστί) γιατί ο καθένας "κάθεται" σε κάποιο αφεντικό και δεν μας νοιάζει τίποτα παρά να έχουμε λίγο φαϊ, λίγο αλκοόλ και λίγο μπάφο για να περάσουμε μερικές στιγμές καταθλιπτικής ξεγνοιασιάς..
    Αριβερντέρτσι που λέει και ο Τατσόπουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ta idia leei kai enas kauthigitis sto sxolio
    tsiliokas ton lene
    stathera kata tis elladas
    den yparxoyn ellines
    yper twn skopianwn stathera
    kata toy xristianismoy einai atheos o tipos
    kai propaganta sta paidia gia ton antarsya
    kai dos toy afises toy antarsia
    kai o malakas o diafintis ton afinei na gamaei ta miala twn paidiwn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΣΙΛΟΥ.... ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ.
      ΕΝΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΧΑΡΑΒΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΕ 16.
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΔΙΕΥΘ. ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ.

      Διαγραφή
    2. to alani o tsiliok...
      koynaei tin axladia
      anarxas kai lougra
      ta kanei ola

      Διαγραφή
  4. ΕΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΣΙ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΡΟΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ ΤΣΙΛΙΟΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΟΤΣΕΚΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΚΑΙ ΑΜ ΤΟΛΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗ! ΑΡΕ ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Είμαι εχθρός του ελληνικού έθνους»

    Προκλητικές αναρτήσεις στο Διαδίκτυο έκανε ο ένας εκ των πέντε συλληφθέντων της Νέας Φιλαδέλφειας. Πρόκειται για τον 40χρονο αντιεξουσιαστή παλιό γνώριμο των αρχών, ο οποίος είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο του 2011 για οπλοκατοχή.

    Ο 40χρονος αντιεξουσιαστής, λίγο μετά την φυλάκιση του, είχε κάνει μια ανάρτηση στο διαδίκτυο στην οποία ανέφερε: «Η σύλληψη δεν ήταν αποτέλεσμα οργανωμένης επιχείρησης. Η συνάντηση με τους ένστολους μισθοφόρους ήταν συμπτωματική.

    Δεν κατηγορούμαι για κανένα άλλο γεγονός εκτός της οπλοφορίας. Ούτε έγινε μέχρι τώρα κάποια απόπειρα από τους σκηνοθέτες της ασφάλειας να με συνδέσουν με άλλες δικαστικές υποθέσεις ή να εμπλέξουν άλλους ανθρώπους, παρότι εισέβαλαν στο σπίτι μιας συντρόφισσας (συν του δικού μου και του πατέρα μου). Η σύλληψή μου ήταν ευκαιρία για τους αστυνομοτρομοκρατικούς μηχανισμούς ώστε να με αποσπάσουν από τα ανοιχτά εξεγερσιακά κοινωνικά μέτωπα, να με περιορίσουν, να με κατοπτεύσουν. Αυταπατώνται. Οπου σταθούμε είναι ένα σημείο αγώνα ενάντια στο κράτος, σε αφεντικά, σε κάθε τυραννία, σε κάθε εξουσία. Τα τεχνητά σύνορα δεν μπορούν να σπάσουν τους αγώνες. Οι αγώνες θα σπάσουν τις φυλακές».

    Μεταξύ άλλων, στις 29 Φεβρουαρίου του 2012 με ανάρτηση του στο indymedia, τόνιζε: «Είμαι εχθρός του ελληνικού έθνους και κάθε έθνους. Διότι πρόκειται για πολεμικούς μηχανισμούς κοινωνικής αποσύνθεσης και υποδούλωσης. Η εθνική συνείδηση είναι το προκάλυμμα της αφομοίωσης στον αστικό ολοκληρωτισμό, της αφομοίωσης στον ιδιωτικό ωφελιμισμό, στην εκμετάλλευση και στην συσσώρευση, στην δικτατορία του νόμου· είναι η φοβική και μισάνθρωπη κέλευση της υποταγής στο κράτος. Κεφαλαιούχοι, πολιτικάντηδες, λόγιοι βρικόλακες και μισθοφόροι συναποτελούν τον πυρήνα του έθνους εξαπαρχής του. Εκατόν ενενήντα χρόνια εξαπάτησης, καταπίεσης, αποικειοποίησης και μητροπολιτικού εγκλεισμού, η ιστορία του έθνους μέσα στα σύνορα του ελληνικού κράτους. Εκατόν ενενήντα χρόνια πολεμικής συστράτευσης με τις μεγάλες δυνάμεις του κεφαλαίου, η θέση του ελληνικού έθνους στην εξέλιξη της διακρατικής κυριαρχίας».

    Φυσικά τελείως συμπτωματικά ακριβώς τις ίδιες θέσεις έχει και η Νέα Τάξη Πραγμάτων, δηλαδή την καταστροφή των εθνών, και των "τεχνητών" συνόρων, και όλοι μαζί να ζήσουμε κάτω από την ίδια στέγη (Παγκόσμιο Καθεστώς), να μην πιστεύουμε τίποτα, και να αναγάγουμε την Υλη σε θεό. Παραδόξως οι σκοποί του ταιριάζουν με τους σκοπούς των εξουσιαστών που απεχθάνεται. Είναι και αυτό ένα από τα "ανεξήγητα" της ζωής.

    Πολύ κοντά στις απόψεις της ΝΤΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...