Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Τα κομματόσκυλα!


7 σχόλια:

  1. «Οι τρεις αρχηγοί είπαν πάλι "ναι" σε όλα»


    Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, αναφερόμενος στα αποτελέσματα της σύσκεψης του Μαξίμου, σχολίασε μέσω twitter, ότι «οι τρεις αρχηγοί είπαν πάλι "ναι" σε όλα στην τρόικα. Ο κ. Σαμαράς επέβαλε πάλι το "πακέτο" και οι κ. Βενιζέλος - Κουβέλης "βάφτισαν το κρέας ψάρι"».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί έγινε ωρέ στο Αυλάκι;Φάγανε πολλά σουβλάκια οι Αλβανοί;Είναι αλήθεια που στην προσπάθεια για συσπείρωση οι υπέυθηνοι έβγαλαν τη βρώμα οτι το κίνημα για την διάσωση του Εριμήτη το καπιλεύονται οι ακροδεξιοί;;;Στεναχωρήθηκε πολύ η κυρία του προέδρου που δέν εμφανιστήκανε πολλοί ντόπιοι;Τα κομματόσκυλα πού ήταν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. min anakatevese se ikogenianes ypotheseis
      kane ligo mpafo kai arakseeeeeeeeeeee
      an den exis kseris se pio bar poylane

      Διαγραφή
  3. Απορρίφθηκε και η πρόταση που είχε θέσει ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος για τη βίαιη προσαγωγή του Γ. Παπανδρέου στην Προανακριτική.
    Την πρόταση καταψήφισαν η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ το ΚΚΕ η ΔΗΜΑΡ ενώ από την ψηφοφορία απείχε ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Οι εξελίξεις προκάλεσαν την έκδοση σκληρής ανακοίνωση από την πλευρά του Λαϊκού Συνδέσμου για επιχείρηση συγκάλυψης του Γιώργου Παπανδρέου από την τρικομματική κυβέρνηση.

    Ιδού η ανακοίνωση:
    "Σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο κάλυψε τον καταστροφέα της χώρας. Επαληθεύτηκε σήμερα - για πολλοστή φορά - η απόλυτη συγκάλυψη, η απόλυτη ανοχή και συνενοχή ολόκληρου του πολιτικού συστήματος, που ευθύνεται για τη διάλυση της χώρας. Ο Τζέφρυ Παπανδρέου, ο εθνικός ολετήρας, ο άνθρωπος που έδεσε τη χώρα με τα δεσμά του μνημονίου, αρνήθηκε να προσέλθει στην προανακριτική επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ.

    Η Χρυσή Αυγή πρότεινε άμεσα την εφαρμογή του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, που προβλέπει τη βίαιη προσαγωγή του μάρτυρα.

    Τα ανδρείκελα του πολιτικού συστήματος από δεξιά μέχρι άκρα αριστερά καταψήφισαν την πρότασή μας, καλύπτοντας απόλυτα τον άνθρωπο του ΔΝΤ. Ανάλογη πρόταση με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, κατέθεσε εν συνεχεία και ο κ. Καπερνάρος.

    Σύσσωμη η συγκυβέρνηση απέρριψε την πρόταση ως... εξεζητημένη, ενώ σύριζα και ΚΚΕ θεώρησαν το μέτρο... ακραίο. Και τολμούν αυτά τα υποκείμενο να μιλάνε για πολιτική κάθαρση. Η Χρυσή Αυγή θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για να αποκαλυφθεί η Αλήθεια και να πάνε στη φυλακή οι κλέφτες της δημόσιας περιουσίας".

    Ο Ηλία Κασιδιάρης σημείωσε "Η Χρυσή Αυγή πρότεινε την βίαιη προσαγωγή του πρώην πρωθυπουργού, Παπανδρέου. Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ από κοινού την αρνήθηκαν, διότι καλύπτουν από κοινού τον άνθρωπο που κατέστρεψε τη χώρα, τον άνθρωπο που μας έδεσε με τα δεσμά του μνημονίου. Ντροπή τους!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λαϊκός Σύνδεσμος: ''Τεράστια απάτη το δήθεν “πρωτογενές πλεόνασμα” του Στουρνάρα''

    Σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή, χαρακτηρίζει ως μία μεγάλη απάτη το «δήθεν πρωτογενές πλεόνασμα του Στουρνάρα».
    Σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή «βασίζεται αποκλειστικά και μόνο σε αιματηρούς φόρους και άδικες περικοπές που πλήττουν τους φτωχούς και τους αδύναμους. Την ίδια ώρα η εθνική παραγωγή εκμηδενίζεται και η χώρα βυθίζεται περαιτέρω στην ύφεση και την ανεργία. Το χρέος που πληρώνουμε στους τοκογλύφους πιστωτές μας είναι παράνομο και επαχθές, αυτές τις λέξεις όμως δεν τολμούν να τις εκστομίσουν να ανθρωπάκια της εγχώριας τρόικα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου διδάσκει τους φοιτητές του ότι ο Μέγας Αλέξανδρος δεν είναι Έλληνας!

    http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/04/blog-post_2132.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την νομιμοποίηση του μπάφου και της πρέζας
    ΑΛΕΞΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ!

    ΝΑ Η ΑΦΙΣΑ ΤΟΥΣ
    http://1.bp.blogspot.com/-0yj_499SDIA/UWSxceyRxFI/AAAAAAAAL_0/J49P_etVZmA/s320/poster+legalize+2013+web+%25281%2529.jpg

    Φεστιβάλ με την επωνυμία "Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ Αθήνα 2013" θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες (8/5 έως 11/5) και σύνθηματα:
    "Απαγορεύστε τις απαγορεύσεις"
    "Για τη μείωση στις βλάβες από τις εξαρτήσεις"
    "Για πιο δίκαιες και αποτελεσματικές πολιτικές στο θέμα τις απαγόρευσης των 'ναρκωτικών ουσιών'"

    Το εξοργιστικότερο όλων δεν είναι το φεστιβάλ, σαν φεστιβάλ που διοργανώνεται από.....διάφορους "περίεργους" φορείς αλλά, η "χορηγία" της εκδήλωσης από ελληνόφωνα κόμματα και το Δήμο Αθηναίων.

    http://paspartoy.blogspot.gr/2013/04/blog-post_656.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...