Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Να πως βγαίνουν τα λεφτά! 123.000 ευρώ είχαν οι συλληφθέντες με μαγαζιά βιτρίνα που έκαναν εμπόριο ναρκωτικών

diakinisi-narkotikon
Τέσσερις οι συλληφθέντες – Κατασχέθηκαν 123.000 ευρώ, πολλά ναρκωτικά, μέχρι και... καραμπίνα – Είχαν τρία μαγαζιά στον Κάβο, ως “βιτρίνα”.

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, ύστερα από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα, εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών, η οποία επιδίδονταν στη συστηματική πώληση ναρκωτικών ουσιών κυρίως στην περιοχή του Κάβου.


Η εξάρθρωση της οργάνωσης είναι αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών και κινητοποίησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, στο πλαίσιο των ερευνών για την πάταξη του φαινομένου της διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών σε τουριστικές περιοχές του νησιού, που προσελκύουν μεγάλο αριθμό παραθεριστών.

Ειδικότερα, από την αξιολόγηση των στοιχείων και ευρημάτων, ταυτοποιήθηκε η συστηματική δραστηριοποίηση του κυκλώματος το τελευταίο τρίμηνο περίπου, τα μέλη του οποίου ενεργούσαν με συγκεκριμένη μεθοδολογία και τρόπο δράσης.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο των εκτεταμένων ερευνών που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διήμερο, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν,την Τετάρτη το απόγευμα σε περιοχές της νότιας Κέρκυρας, από τους αστυνομικούς του Τμήματος 
Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, ένας 36χρονος ημεδαπός και άλλοι τρεις υπήκοοι Ηνωμένου Βασιλείου, ηλικίας 30, 34 και 38 ετών.

Από την εξέλιξη της έρευνας προέκυψε ότι ο 36χρονος ημεδαπός, που φέρεται να έχει ηγετικό ρόλο στην οργάνωση, διέθετε τρεις εμπορικές επιχειρήσεις στην περιοχή του Κάβου Κέρκυρας, τις οποίες χρησιμοποιούσε ως «βιτρίνες», για να νομιμοποιούνται τα παράνομα έσοδα που προέρχονταν από την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι τέσσερις συλληφθέντες κατηγορούνται για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, καθώς και οι τρεις από αυτούς για παράνομη οπλοκατοχή. 
Σε διαδοχικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των τεσσάρων συλληφθέντων, καθώς και στα τρία καταστήματα «βιτρίνες», παρουσία δικαστικού λειτουργού και με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

* το συνολικό χρηματικό ποσό των (123.315) ευρώ 
* οκτώ συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη (387) γραμμαρίων περίπου 
* οκτώ συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη (343) γραμμαρίων περίπου 
* πέντε συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 5 γραμμαρίων περίπου 
* μία ηλεκτρονική ζυγαριά 
* ένας φακός-tazer 
* τέσσερα σπρέι πιπεριού 
* 19 χάπια απαγορευμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων 
* δύο μεταλλικά γκλοπ 
* εννέα κινητά τηλέφωνα και 
* μία κυνηγετική καραμπίνα χωρίς άδεια και δέκα φυσίγγια. 

Οι τέσσερις συλληφθέντες με τις σε βάρος τους κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

5 σχόλια:

  1. Γαλλία ΤΕΛΟΣ- Η αριστερά ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΕ τη Γαλλία
    http://www.youtube.com/watch?v=UeJS-W2V_Bg#at=631

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απίστευτο βίντεο! Δείτε τι έφτιαξε ο άνθρωπος στην ...άμμο!!!

    http://periergaa.blogspot.com/2013/08/blog-post_6545.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. VIATZAREI PERA DOTHE OLH MERA O PATRINOULIS ME TO AUTOKINITO TWN NERWN...
    LIWNEI STH DOULEIA O KAKOMIRHS......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

    Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

    Σφοδρή διαμαρτυρία εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ στον υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ λόγω της διάθεσης αστυνομικής προστασίας στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

    Για να θυμηθούμε, η αστυνομική προστασία σε βουλευτές του Κινήματος μας είχε παύσει στις 10-9-2012 με δελτίο τύπου από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. στο οποίο αναφέρονταν ότι “παύει η διάθεση των Αστυνομικών, που έχουν διατεθεί για την προστασία των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ύστερα από την εξαγγελία του κόμματος ότι θα συνεχιστούν οι βίαιες ενέργειες και η αντιποίηση Αρχής”.

    Έτσι λοιπόν μετά το συμβάν με το όπλο του αστυνομικού φρουρού που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του Συναγωνιστή μας και βουλευτή Μεσσηνίας Δημήτρη Κουκούτση, οι δωσίλογοι και μουσουλμανολάγνοι του ΣΥΡΙΖΑ εξεμάνησαν λόγω του ότι διαπίστωσαν, ότι το αρμόδιο υπουργείο επανέφερε την αστυνομική προστασία στους Εθνικιστές βουλευτές. Μάλιστα στην ανακοίνωση τους η οποία δεν ξεφεύγει από τις συνήθεις παραπλανητικές και προβοκατόρικες φαντασιοπληξίες τους, με κύρια χαρακτηριστικά …..
    Διότι όπως έχουμε αναφέρει άπειρες φορές “θέλει η π…… να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει”, το κόμμα αυτό μέσα στις άθλιες πρακτικές του τις οποίες ονομάζει πολιτικό ακτιβισμού, προωθεί και προβάλει ως επαναστατικό μέσο που θα οδηγήσει στην δικτατορία του προλεταριάτου την τρομοκρατία. Τρομοκρατία με εμπρησμούς, καταστροφές, λεηλασίες, τραμπουκισμούς, δολοφονίες και βομβιστικές επιθέσεις. Επίσης είναι πλέον πασίγνωστο ότι αποτελεί την προστατευτική ομπρέλα και τον σκιώδη υποστηρικτή και γιατί όχι ινστρούχτορα των ακροαριστερών τρομοκρατικών συμμοριών.

    Τι λοιπόν πλέον βολικό και ευεργετικό, από την στέρηση της αστυνομικής προστασίας στους Εθνικιστές βουλευτές. Διότι αυτομάτως ο καθένας από αυτούς στοχοποιείται. Χωρίς φρουρούς, μετατρέπεται σε βατό και προσβάσιμο στόχο για τον κάθε ακροαριστερό εγκληματία αλητάκο, που προσποιείται τον κοινωνικό επαναστάτη.

    Και φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ με τις επανειλημμένες δηλώσεις πρώτου και καλλίτερου του αρχηγού του, που χαρακτηρίζει το Εθνικιστικό Κίνημα ως εγκληματική συμμορία, από την θέση του ηθικού αυτουργού, υποδεικνύει εμμέσως πλην σαφώς στους δολοφόνους τους επόμενους στόχους τους, που μάλιστα στερούνται και αστυνομικής προστασίας και επιπλέον δημιουργεί μέσω των συκοφαντιών και της λασπολογίας, ένα θετικό κλίμα αποδοχής αυτών των εγκληματικών ενεργειών, σε περίπτωση μη γένοιτο επίτευξης τους.

    Έτσι λοιπόν ως ύαινες γρυλίζουν και προβαίνουν σε καταγγελίες, προφασιζόμενοι και καλά ως λόγο το αν η Χρυσή Αυγή προχώρησε σε δήλωση ότι παραιτείται από τις ακραίες ενέργειες και την αντιποίηση αρχής, προτού της χορηγηθεί αστυνομική προστασία.

    Αλλά ας μην τρέφουν μάταιες ελπίδες. Και με αστυνομική προστασία και άνευ αυτής οι Συναγωνιστές βουλευτές μας δεν διατρέχουν κίνδυνο. Ειδικά όταν ευρίσκονται εντός του Λαού. Του δυστυχισμένου Λαού πουεδώ και πολύ καιρό στέκονται στο πλάι του, μοιράζονται τους πόνους και τις αγωνίες του και τον στηρίζουν με όλες τις δυνάμεις τους.

    Του Λαού που τους έχει ήδη καταξιώσει στην συνείδηση του και τους θεωρεί παιδιά του, αφού και πρώτοι αυτοί θεωρούν εαυτούς ως ίσους.

    Ας πληροφορηθούν λοιπόν οι γνήσιοι εγκληματίες συμμορίτες, οι λάτρεις του Στάλιν, του Τσαουσέσκου και του Πόλ Πότ, ότι το Εθνικιστικό Κίνημα είναι αήττητο, γιατί κύριο οπλοστάσιο του είναι οι Ιδέες και οι Αξίες του. Η λατρεία προς την Πατρίδα και την Φυλή και η απόλυτη συνείδηση της Ιστορικής κληρονομιάς.

    Σε λίγο καιρό αυτοί θα χρειάζονται επιπλέον αστυνομική προστασία για να τους φυλάξει από το μένος και την αγανάκτηση του Ελληνικού Λαού, του Λαού που τόσο ασύστολα εμπαίζουν και περιφρονούν.

    Χρυσή Αυγή
    http://ethnikismos.net/2013/08/31/%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρήμαξαν εμπορικές επιχειρήσεις στο βορρά!
    http://www.corfupress.com/v3/koinonia/33750-%CF%81%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CE%BE%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%BF%CF%81%CF%81%CE%AC

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...