Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Σύλληψη 26χρονου Αλβανού, στην Κασσιώπη

Τον έπιασαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Α.Δ Κέρκυρας.

Συγκεκριμένα, η σύλληψη έγινε το βράδυ της Τρίτης, με τον 26χρονο να κατηγορείται για παράνομη παραμονή στην χώρα.


http://www.corfupress.com/v3/koinonia/33740-%CF%83%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7-26%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BB%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D,-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%B9%CF%8E%CF%80%CE%B7

1 σχόλιο:

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΕΙ ΣΕ… ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ;;;

    ΝΑ ΚΑΙ Η ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
    http://1.bp.blogspot.com/-QwunGxMeYJI/UnDEI9hp_uI/AAAAAAAAoVg/kHEfAUfwIMw/s640/1381718_231734270325363_44494755_n.jpg

    Αρχισε σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Σύρου η δίκη του ανθρωπόμορφου τέρατος από το Πακιστάν, για τον βιασμό και την απόπειρα δολοφονίας της 15χρονης Μυρτούς, το καλοκαίρι του 2012 στην Πάρο. Η δίκη αν και ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει την προηγούμενη βδομάδα αναβλήθηκε μετά από αίτημα των γονιών της Μυρτούς οι οποίοι θέλουν να είναι παρόντες στο δικαστήριο. Πρόκειται να φτάσουν σήμερα στη Σύρο από τη Βοστώνη που βρίσκονται με την κόρη τους.

    Σας έχουμε ενημερώσει ήδη, ότι όταν προ ημερών (την ημέρα που αναβλήθηκε η δίκη) μετήχθη στα δικαστήρια της Πάρου το τέρας, το «Αντιφασιστικό Μέτωπο Σύρου» είχε κάνει συγκέντρωση «συμπαράστασης» και «αλληλεγγύης» έξω από τον χώρο των δικαστηρίων, με σκοπό να αποτρέψει αποδοκιμασίες εναντίον του από αγανακτισμένους πολίτες. Μάλιστα, σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησε και μια αφίσα την οποία φέρεται να υπογράφει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας σε συγκέντρωση υπέρ του τέρατος έξω από τα δικαστήρια και σε «αλληλεγγύη στον πρόσφυγα Αχμέτ Βάκας».
    Βέβαια, ο ΣΥΡΙΖΑ Σύρου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει την ύπαρξη της αφίσας την οποία χαρακτηρίζει «γκεμπελικής έμπνευσης πλαστή αφίσα». Εμείς βεβαίως δε γνωρίζουμε αν η αφίσα είναι γνήσια ή πλαστή (το πιθανότερο), αλλά αυτό είναι τυπικό κι όχι ουσιαστικό. Το ουσιαστικό είναι ότι –με ή χωρίς αφίσα- το «Αντιφασιστικό Μέτωπο Σύρου», το οποίο υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλους αριστεριστές, έκανε συγκέντρωση για την προστασία του τέρατος. Κι όχι μόνο έκανε την προηγούμενη φορά, αλλά –όπως προκύπτει από την επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ- προτίθεται να το επαναλάβει και σήμερα!!!
    Και ιδού η απόδειξη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει και συμμετέχει σε κάθε αντιφασιστική πρωτοβουλία, όπως το αντιφασιστικό δίκτυο, έως ότου αποκαλυφθεί ο ρόλος κάθε λογής νεοναζί και απομονωθεί από την ίδια την κοινωνία κάθε φασιστικό κατάλοιπο του παρελθόντος, που σκόπιμα αναβίωσαν και συντηρούν οι μνημονιακές πολιτικές εξαθλίωσης του λαού. Η μαζική δράση είναι η καλύτερη απάντηση απέναντι στους κάθε λογής νεοναζί. Ο ΣΥΡΙΖΑ Σύρου, καλεί σε εγρήγορση τη Συριανή Κοινωνία, καλώντας την να αντιταχθεί σε κάθε φασιστική προσπάθεια εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου. Επιτέλους, με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια δεν χωρούν πολιτικά παιχνίδια».


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...