Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

3 Βούλγαροι ρήμαξαν εμπορικές επιχειρήσεις στο βορρά!

noname
Συνελήφθησαν τρεις Βούλγαροι για κλοπές προϊόντων από εμπορικές επιχειρήσεις στην βόρεια Κέρκυρα - Κατασχέθηκαν χρήματα, αλκοολούχα ποτά, τσιγάρα και εξοπλισμός παρασκευής αλκοολούχων ποτών.



Συνελήφθησαν την Δευτέρα το απόγευμα στην Αχαράβη Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εσπερίων, τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας (δύο γυναίκες και ένας άνδρας) ηλικίας από 37 έως 60 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών σε εμπορικές επιχειρήσεις στην βόρεια Κέρκυρα.

Οι τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας εντοπίστηκαν, ύστερα από εκτεταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Εσπερίων, καθώς από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες διάρρηξης εμπορικής επιχείρησης στην Αχαράβη Κέρκυρας, κατά την οποία αφαίρεσαν  φιάλες οινοπνευματούχων ποτών αξίας 90 ευρώ.

Από την εξέλιξη της έρευνας που διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Εσπερίων, προέκυψε ότι οι τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας, την Δευτέρα (16.09.2013) το μεσημέρι και την Τετάρτη (11.09.2013) το πρωί  είχαν αφαιρέσει από τρεις ακόμα  εμπορικές επιχειρήσεις στην Ρόδα Κέρκυρας, με την μέθοδο της απασχόλησης, αλκοολούχα ποτά και τσιγάρα συνολικής αξίας 1.074 ευρώ περίπου.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στο αυτοκίνητο και στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το μεγαλύτερο μέρος  των αντικειμένων που αφαιρέθηκαν καθώς και το χρηματικό ποσό των 3.920 ευρώ, 61 πορτοφόλια, δύο πλαστικά βαρέλια χωρητικότητας 200 και 300 κιλών αντίστοιχα και εξοπλισμός παρασκευής οινοπνευματούχων ποτών,για τα οποία εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχουν χρησιμοποιηθεί για την παράνομη παρασκευή και διάθεση αλκοολούχων ποτών.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Εσπερίων που πραγματοποιεί τις έρευνες εξετάζεται επίσης η εμπλοκή τους και σε άλλες υποθέσεις κλοπών.

Οι τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.

http://www.corfupress.com/v3/koinonia/33750-%CF%81%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CE%BE%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%BF%CF%81%CF%81%CE%AC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...