Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Τον έπιασαν με σακούλες γεμάτες... ναρκωτικά! (VIDEO)


sakoules narkotika
Η σύλληψη έγινε στη βόρεια Κέρκυρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Εσπερίων. - Πλην της μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, ο 41χρονος που συνελήφθη, είχε στην κατοχή του παράνομα και τρία όπλα!



Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το πρωί, σε περιοχή της βόρειας Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Εσπερίων, κατά την διάρκεια της οποίας συνελήφθη ένας 41χρονος ημεδαπός  για κατοχή μεγάλης ποσότητας κάνναβης.

opla-maxairi

Σε βάρος του σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατοχή 6 κιλών και 780 γραμμαρίων κάνναβης, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του, ενώ από την εξέλιξη της έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

-ένα κυνηγετικό όπλο (μονόκανο) χωρίς άδεια
-ένα αεροβόλο όπλο 
-ένα μαχαίρι μήκους 40 εκατοστών και 
-27 φυσίγγια

Ο 41χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

narktotika-opla

xasis


  

4 σχόλια:


  1. Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: “Είμαι ελεύθερος ακόμη και μέσα στα σίδερα της φυλακής”
    Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013

    Η ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" φιλοξενεί σήμερα την ανοικτή επιστολή του Γενικού Γραμματέα, Νικολάου Μιχαλολιάκου στους διώκτες της Χρυσής Αυγής.

    "Το κείμενο αυτό απευθύνεται προς όλους αυτούς εντός και εκτός Ελλάδος, οι οποίοι φρόντισαν να ευρίσκομαι σήμερα στη φυλακή, πιστεύοντας αφελώς εάν όχι βλακωδώς, ότι με αυτόν τον τρόπο θα λυγίσουν το Εθνικιστικό Κίνημα, θα σταματήσουν την Χρυσή Αυγή, θα αναγκάσουν τόσο εμένα, όσο και τους διωκόμενους συναγωνιστές μου να υποστείλουμε την Σημαία του Αγώνα!

    Σε όλους αυτούς που πίστεψαν ότι με μια σκευωρία, ότι με την λάσπη των καναλιών των "νταβατζήδων" θα οδηγήσουν το σεβαστό εκείνο τμήμα του Έθνους, που μας πιστεύει και μας ακολουθεί να μας εγκαταλείψει.

    Ήδη ευρισκόμεθα έναν μήνα και πλέον μετά το άθλιο "σόου" με τις χειροπέδες και τα κοράκια της αντιπληροφόρησης, τα αφεντικά των μεγάλων ΜΜΕ δεν τολμούν να δημοσιεύσουν ούτε μία δημοσκόπηση. Πίστευαν ότι με την σκοτεινή συνωμοσία τους, η οποία αποδεικνύεται κάθε ημέρα που περνά όλο και περισσότερο ένα ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΑΣΚΟ, πίστευαν ότι θα με εξοντώσουν πολιτικά, ότι θα με κάνουν να λυγίσω, ότι θα σταματήσουν τον δίκαιο Αγώνα της Χρυσής Αυγής για Πατρίδα και Ελευθερία, για τον Εθνικισμό και την Μεγάλη Ιδέα του Έθνους! Άνθρακες ο θησαυρός τους, άφαντο το "μαύρο χρήμα", μεγάλο παραμύθι το δήθεν οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής.

    Κρατούν στην φυλακή τον επικεφαλής του τρίτου κόμματος της χώρας και δύο βουλευτές χωρίς στοιχεία, βασισμένοι στην πολιτική εμπάθεια και σε ψευδομάρτυρες, οι οποίοι εάν έλεγαν τα όσα είπαν και κατάθεσαν σε έναν ΔΙΚΑΣΤΗ, θα έπρεπε αντί να γίνουν πιστευτοί, να κατηγορηθούν άμεσα για ψευδορκία.

    Όμως πρέπει να το ομολογήσω: Έχουν απόλυτο δίκαιο να μας κρατούν στην φυλακή αυτοί που αποφάσισαν αυτό που αποφάσισαν και όπως το αποφάσισαν. Έχουν δίκαιο τα διάφορα λόμπυ σε ΗΠΑ και Ευρώπη που θέλουν την Ελλάδα μας προτεκτοράτο να μας έχουν στη φυλακή και αυτό γιατί ΕΜΕΙΣ αγωνιζόμαστε για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ Πατρίδα, απόλυτα ελεύθερη και ανεξάρτητη και όχι για ένα ψευτορωμαίικο - αποικία χρέους.

    Έχουν απόλυτο δίκαιο να μας κρατούν στην φυλακή όσοι επιδιώκουν την καταστροφή του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ των Ελλήνων, γιατί εμείς αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα, που θα ανήκει ΜΟΝΟ στους Έλληνες και όχι στους ξένους εγκληματίες είτε τοκογλύφους, είτε λαθρομετανάστες ληστές και δολοφόνους.

    Όλοι όσοι θέλουν την Ελλάδα μας μια απλή κουκκίδα στον εφιαλτικό χάρτη της παγκοσμιοποίησης έχουν δίκαιο να μας θέλουν στη φυλακή.

    Όμως ας γνωρίζουν ότι τα ψέματά τους και η λάσπη τους δεν πρόκειται να σταθούν απέναντι στον Ήλιο τον Νοητό της Δικαιοσύνης. Ένα Ήλιο που το ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ θέλει να λάμψει και θα λάμψει! Ένα μήνυμα λοιπόν προς τους δεσμώτες μου: ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΣΑΣ.

    Ν. Γ. Μιχαλολιάκος


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΓΡΙΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ... ΑΛΛΟΔΑΠΟ 20ΧΡΟΝΟ ΖΩΟ ΤΗΝ ΤΣΑΚΙΣΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΤΗΝ ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΨΕ...!!!
    Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη στην Κεφαλλονιά, όταν δέχθηκε επίθεση στη μέση του δρόμου από ένα νεαρό αλλοδαπό, ο οποίος την χτύπησε με πρωτοφανή αγριότητα και την βίασε για να αρπάξει το πορτοφόλι της, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.Ο 20χρονος Βούλγαρος είχε στήσει ενέδρα μέσα στο σκοτάδι σε έναν δρόμο στο Αργοστόλι και, όταν είδε την 79χρονη να κατευθύνεται προς το μέρος όπου ήταν κρυμμένος, πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της, την ακινητοποίησε με τη χρήση βίας και την έριξε στο έδαφος και ενώ η άτυχη γυναίκα αιμορραγούσε τη βίασε, της, άρπαξε το πορτοφόλι της και τράπηκε σε φυγή.

    Η 79χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό νοσοκομείο Κεφαλληνίας, όπου νοσηλεύεται με τραύματα στο πρόσωπο από τα χτυπήματα που δέχθηκε και την πτώση της στο έδαφος.

    Όμως, ο 20χρονος δράστης εντοπίστηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ασφαλείας Αργοστολίου, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

    Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν αν εμπλέκεται και σε άλλες ληστείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.... ΠΑΝΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...
    ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ...
    Εκείνο το βράδυ, τη χαραυγή της 15 Νοεμβρίου του 1946, βρήκαν οι κομμουνιστοσυμμορίτες να πλήξουν το Σκρά. Τον Νοέμβριο του 1946 ελάχιστα Τάγματα προκαλύψεως είχαν συγκροτηθεί. Ό ‘Ελληνικός λαός μετά την πολλαπλή κατοχή και την κομμουνι­στική σφαγή των τελευταίων ετών, προσπαθούσε να περιμαζέψει ότι του απέμενε. ......... κοιμόντουσαν ήσυχοι και αμέρι­μνοι.

    Εκείνο το βράδυ, τη χαραυγή της 15 Νοεμβρίου του 1946, βρήκαν οι κομμουνιστοσυμμορίτες να πλήξουν το Σκρά.

    Στα γύρω υψώματα είχαν συγκεντρωθεί, κυρίως από τη Γιουγκοσλαβία 800 περίπου συμμορίτες πάνοπλοι. Δολοφόνοι, σφαγείς της κατοχής, του Δεκεμβρίου, βιαστές, Νοφίτες, κατάδικοι τού κοινού ποινικού δικαίου, όλη ή αφρόκρεμα τού Κ.Κ.Ε. και τού «Δημοκρατικού Στρατού». Και στόχος, όχι μόνον το Τάγμα και οι αξιωματικοί του, αλλά και οι απλοί στρατιώτες, οι κάτοικοι τού Σκρά, ό Λαός – αυτός ό μεγάλος εχθρός του κομμουνισμού.

    Μετά τον πρώτο αιφνιδιασμό και τη δολοφονία των 5 αξιωματικών και 40 στρατιωτων, ή μανία των συμμοριτων ξέσπασε εναντίον των αθώων και φιλήσυχων κάτοικων τού Σκρά. Οι λίγοι πού είχαν απομείνει μετά τις σφα­γές των κατακτητών και των κομμουνιστών, ήξεραν τώρα τι τούς περίμε­νε… έκλαιγαν… Ήξεραν πώς αυτό πού τούς περίμενε τώρα πια, δεν ήταν μια καταστροφή, ήταν ξεθεμελίωμα, ξερίζωμα, αφανισμός. Τα ανθρωπόμορφα τέρατα ξεχύθηκαν σαν άγρια θηρία μέσα στο χωριό. Άρπαζαν μέσα από τα σπίτια τούς πατεράδες, τούς άνδρες, τούς αδελφούς, βίαζαν τις κοπέλες. Ό θρήνος των γυναικών και τα ξεφωνητά των παιδιών δεν τούς συγκινούσαν.

    Πρώτη πιάστηκε και σύρθηκε στην πλατεία τού χωριού η Βασιλική Παπαθανασίου. Ήταν ή δασκάλα τού χωριού, ή Ελληνίδα δασκάλα, ό μεγά­λος εχθρός του Κ.Κ.Ε. και των Βουλγάρων συμμοριτών του. Η ‘Ελληνίδα δασκάλα πού με υπομονή και καρτερικότητα κατόρθωνε να ριζώνει στις ψυχές των μικρών και των μεγάλων, τα ιδεώδη της ελληνικής φυλής.

    ακριβά πληρωμένη και ό,τι είναι δικό τους και δικό τους πρέπει να μείνει, γιατί το χώμα του αχνίζει από αίμα και ιδρώτα ελληνικό.

    .... Κι ό φάρος έπρεπε να γκρεμιστεί. Οι φάροι για τούς δολοφόνους του Κ.Κ.Ε. είναι άσπονδοι εχθροί…

    Μπροστά ή μικρή δασκάλα του χωριού και πίσω της τριάνταπέντε ακόμη Έλληνες, σύρθηκαν στην πλατεία του χωριού.

    Ή λύσσα των κομουνιστοσυμμοριτών ξέσπασε, εκεί μπροστά σε όλους, στο αδύνατο κορμί της άμοιρης κοπέλας. Παιδεύουν, βασανίζουν επί ώρες το κορμί της για να δαμάσουν την ψυχή. Ξεριζώνουν τις τρίχες του κεφαλιού της, λες και θέλουν να τραβήξουν μέσα από το φωτισμένο μυαλό της την Ελλάδα.

    Η κοπέλα δεν βγάζει καμιά κραυγή, κανένα βογγητό. Μόνο ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, φωνάζει. Οι συμμορίτες την έδερναν αλύπητα, τη βασάνιζαν, την παραμόρφω­ναν.
    Της ζητούσαν επίμονα, επιτακτικά να φωνάξει ΖΗΤΩ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. Και όλα αμέσως θα σταματούσαν. Ή κοπέλα επέμενε. Μόνο μια κραυγή ακουγόταν από το φλογισμένο στόμα της: ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!

    Οι μυσαροί πράκτορες τού σλαβισμού έξαλλοι, αποτρόπαιοι δολοφόνοι, της έκοψαν τα δάκτυλα τού χεριού, γιατί μ’ αυτά τολμούσε να μαθαίνει στα παιδάκια να γράφουν Ελληνικά. Μα ή δασκαλίτσα έμεινε απτόητη. Ελληνίδα. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ακουγόταν από το στόμα της. Οι συμμορίτες τού Κ.Κ.Ε. ήσαν πλέον έκτος εαυτού. Δεν μπορούσαν άλλο να ακούν το ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, και της έκοψαν τη γλώσσα.

    Ή δασκάλα τού Σκρά, φωτεινό σύμβολο, σύμβολο μοναδικό σ’ ολόκληρη την Ιστορία μας δεν άντεξε άλλο. Εκεί στην πλατεία τού χωριού, άφησε την τελευταία της πνοή. Μέχρι τότε φώτιζε μόνο το μικρό της χωριό. Από τότε φωτίζει ολόκληρη την Ελλάδα.

    Εκεί πού μαρτύρησε ή Βασιλική Παπαθανασίου, υπάρχει ή προτομή της. Όποιος περάσει από εκεί, ας ρωτήσει τους χωρικούς, για να μάθη κι από εκείνους την ιστορία της. Κι ας ανάψει ένα κερί, σε μια πραγματική μάρτυρα.

    Αυτή είναι η ιστορία, ή πρώτη μάχη της ξενοκίνητης Βουλγαροκομμουνιστικής επιβουλής κατά της Ελλάδος.
    http://www.stoxos.gr/2013/11/blog-post_2628.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ= ΜΑΚΑΚΑΣ17 Νοεμβρίου 2013 στις 8:43 μ.μ.

      "Την λένε Ηλένια Ασημακοπούλου. Είναι το κορίτσι μου. Χάθηκε το βράδυ της σφαγής. Κανένας δεν την ξανάδε. Πήγα σπίτι της αλλά έχουν χαθεί και οι γονείς της. Όποιος ξέρει για το μαρτυρικό τέλος της ας με πληροφορήσει"...

      Την πρώτη επέτειο του "Πολυτεχνείου", το 1974. ανάμεσα στα λουλούδια και τις φωτογραφίες υπαρκτών και ανύπαρκτων "νεκρών" (σύγχρονων και παλαιότερων, μια και είχαν βάλει φωτογραφίες σκοτωμένων του 1944, του 1950 κλπ) που γέμισαν το πολυπαθές κτίριο, τις μάντρες, τις αυλές και τα κάγκελα του, ήταν και το σκίτσο μιας ωραιότατης κοπέλας.
      Δίπλα του, στο ίδιο κάγκελο υπήρχε ένα σημείωμα με τα εξής συγκιτνητικά λόγια:

      "Την λένε Ηλένια Ασημακοπούλου. Είναι το κορίτσι μου. Χάθηκε το βράδυ της σφαγής. Κανένας δεν την ξανάδε. Πήγα σπίτι της αλλά έχουν χαθεί και οι γονείς της. Όποιος ξέρει για το μαρτυρικό τέλος της ας με πληροφορήσει".
      Το "δράμα" το πήραν οι εφημερίδες της εποχής, μία από αυτές δε - η "Αυγή"- έγραψε κατά λέξη, τα εξής κάτω από το σπαραξικάρδιο τίτλο: "ΤΙ ΑΠΟΓΙΝΕ Η ΗΛΕΝΙΑ ΜΟΥ; Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ" και τον υπότιτλο:
      "Ηλένια Ασημακοπούλου. Χτυπήθηκε στις 17 Νοέμβρη στη Στουρνάρη οπό σφαίρα. Τι απόγινε", λέει:Το σκίτσο της μικρής κοπέλας με το τραγικό ερώτημα κρεμόταν από τα κλαδιά της ελίτσας που φυτεύτηκε στο χώρο του Πολυτεχνείου. Αργότερα τοποθετήθηκε κι αλλού, κι αλλού, ανάμεσα στα λουλούδια. Με το ίδιο πάντα ερώτημα "Τι απόγινες".Ολότελα τυχαία χθες βρεθήκαμε δίπλα σε ένα αγόρι κι από εκεί ξεκινάει μια ακόμα τραγωδία όπως την αφηγείται το ίδιο:"Ήμασταν μαζί με την Ηλένια μέσα στο Πολυτεχνείο. Μετά την εισβολή, βγήκαμε δίπλα δίπλα οπό την έξοδο της Στουρνάρη. Ένας οπλισμένος τη σημάδεψε εν ψυχρώ και οι σφαίρες τη βρήκαν στην πλάτη. Ακούμπησε πάνω μου βγάζοντας αίμα από το στόμα κι έπειτα έπεσε. Με συλλάμβανε και στην Ασφάλεια μου πήραν το πουλόβερ μου που ήταν κόκκινο από το αίμα της. Δεν τους μίλησα καθόλου για την Ηλένια, για να την προφυλάξω, αν ζούσε... Όταν με άφησαν, το Φλεβάρη του '74. πήγα στο Χαλάνδρι όπου έμενε με την οικογένεια της. Μα οι γονείς της με τον μικρότερο αδερφό της είχαν εξαφανιστεί και στο σπίτι έμεναν άγνωστοι. Όσο κι αν ρώτησα δεν ήξεραν τίποτα. Ούτε κι από το σχολείο της. Το Αμερικανικό Κολέγιο Αγ. Παρασκευής, έβγαλα άκρη. Ίσως οι γονείς της φοβήθηκαν για το δεύτερο παιδί τους κι εξαφανίστηκαν. Όλα αυτά δεν τα κατέθεσα στον κ. Τσεβά. γιατί φοβόμουν."

      Ο νεαρός σπουδαστής εγκατέλειψε αυτές τις μέρες τα μαθήματα του, τοποθέτησε, όπου νόμιζε καλύτερα στο χώρο του Πολυτεχνείου, ένα σκίτσο της φτιαγμένο πριν το γεγονότα, προσθέτοντας την αγωνία του: "Τι απόγινε:". Το όνομα του νέου είναι Γιάννης Ηλιόπουλος της Ηλεκτρονικής Σχολής".

      Σε λίγο όμως αποκαλύφθηκε πως το σκίτσο της "δολοφονημένης" Ηλένιας - στο οποίο τόσοι φοιτητές και τόσες φοιτήτριες γονυπέτησαν δακρυσμένοι - ήταν παρμένο από διαφήμιση σαμπουάν της αγγλικής εταιρίας "ΜΠΡΕΚ" και είχε δημοσιευθεί σε πολλά περιοδικά και στην αγγλική έκδοση του τριμηνιαίου "VOGUE" (το σκίτσο της διαφημίσεως το φιλοτέχνησε ο Άγγλος ζωγράφος Νίκολας Ήγκον και ως μοντέλο ποζάρησε η Νεοζηλανδή Νάνσυ Κρίντλαντ, διάσημο φωτομοντέλο της εποχής, που από ηλικίας 4 χρονών ζει στο Λονδίνο).

      Μετά τη διαπίστωση της απάτης, ασκήθηκε δίωξη κατά του Ηλιόπουλου για απάτη από το όνομα του φαίνεται "γέννησε" την Ηλένια και καταδικάστηκε στις 18/2/75 σε φυλάκιση οκτώ μηνών.

      Πάντως, μπορεί να καταδικάστηκε, αλλά η απάτη είχε κερδίσει: Το όνομα της Ηλένιας εκφωνήθηκε πρώτο στον πίνακα των νεκρών του Πολυτεχνείου και σε αυτήν, κατατέθηκαν τα περισσότερα στεφάνια, με πρώτο και καλύτερο εκείνο της Ιωάννας Τσάτσου -συζύγου του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας- η οποία μάλιστα, γονάτισε μπροστά, στο σκίτσο και δάκρυσε.

      Διαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...