Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

Γεωργία: Το μνημείο του Στάλιν πουλήθηκε για λιώσιμο 380 δολάρια

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Kassiopi on line...H Eλλάδα κυριολεκτικά σου δίνει την αίσθηση οτι είναι η τελευταία Κομμουνιστική χώρα στον κόσμο. Όταν όλη η ανθρωπότητα έχει αποκυρήξει τον Κομμουνισμό στην Ελλάδα ένα μέρος του πολιτικού κόσμου της διανόησης των δημοσιογράφων  και των εκπαιδευτικών μαζι με μία μικρή μερίδα  γραφικών ψηφοφόρων, απελπισμένα προσπαθούν να επαναφέρουν το φάντασμα του. Στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, στο κοινοβούλιο, στην τηλεόραση στα καφενεία κτλ.

Οι θιασώτες  των πρώιν ολοκληρωτικών καθεστότων χωρίς καμία απολύτως βιωματική εμπειρία, με ένα τραγελαφικό προφίλ εξυχρονισμού, χωρίς κανένα απολύτως  δίδαγμα απο την ιστορία  και με κίνητρο περισσότερο οικονομικά οφέλη παρά ιδεολογικά .  Συνεχιζουν να δηλητηριάζουν την Ελληνική κοινωνία με  το μαρξιστικό πτώμα του παρελθόντος.

Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗΣΗ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ Kassiopi on lineΟι Γεωργιανοί σβήνουν τα μνημεία του κομμουνιστικού παρελθόντος

Δεκέμβριος 26, 2013.

Το μνημείο του Στάλιν που στήθηκε το Σεπτέμβριο από την Ένωση Βετεράνων και διεθνών «σταλινικών» οργανώσεων στο Τελάβι (στην περιοχή του Καχέτι, στη Γεωργία) θα αποσυρθεί την 31η Δεκεμβρίου.
Η απόφαση αυτή ελήφθη στις 26 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το Νόβοστι της Γεωργίας. Το μνημείο του ηγέτης της πρώην Σοβιετικής Ένωσης τοποθετήθηκε στη διάρκεια της μνήμης για τους ήρωες του Β’ παγκοσμίου πολέμου.

Τη δεύτερη νύχτα, μετά την τοποθέτηση του μνημείου, άγνωστοι  το περιέλουσαν με πορτοκαλί χρώμα, λέγοντας ότι αυτά τα μνημεία δεν έχουν θέση στη σύγχρονη Γεωργία.

Οι τοπικές αρχές δήλωσαν ότι δεν είχαν δώσει άδεια για την εγκατάσταση του μνημείου και προκήρυξαν διαγωνισμό για την απομάκρυνσή του. Το διαγωνισμό κέρδισε το «Ταμείο Πολιτικών Ανάπτυξης».

Υπολογίζεται το λιώσιμο του μνημείου θα αποφέρει 650 λάρι ή 380 δολάρια ΗΠΑ, στο ‘Ταμείο» που κέρδισε το διαγωνισμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...