Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΗΦΙΣΕΙΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....ΠΟΜΙΔΑ: «Δημευτικός ο δήθεν ενιαίος φόρος ακινήτων»

ΣΗΜΕΙΩΣΗ KASSIOPI ON LINE  H κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο αρχήγος της Αντώνης Σαμαράς προεκλογικά εδώσαν ψεύτικες υποσχέσεις προκείμενου να πείσουν τον λαό να τους ψηφίσει.

Αφού ο λαός εξαπατήθηκε για ακόμη μια φορά, ο Φόν Αντωνάκης ξέχασε τις υποσχέσεις πέρι φοροελαφρύνσεων, περί καταγγελίας του μνημονίου, περί πάταξης του προβλήματος των λαθρομεταναστών, περί διατήρησης προ μνημονιακών μισθών και συντάξεων περί..περί..περί

Αφού λοιπόν τα ξέχασε όλα αυτά στο τέλος για να σχηματίσει κυβέρνηση ώστε να γίνει πρωθυπουργός με το "ζόρι" συνεργάστηκε με τους κλέφτες του Πασόκ οι οποίοι δεν χρείαζονται συστάσεις και  με την πλουτοκρατική "ΔΗΜΑΡ" ΚΟΥΒΕΛΗΣ Ο ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΑ 80 ΑΚΙΝΗΤΑ επίσης ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ.

Το αποτέλεσμα της θεάρεστης αυτής συνεργασίας...Κατακρεούργηση μισθών και συντάξεων, ανεργία
φορολογίκες καταιγίδες πάσης φύσεως, τυφλή υπακοή στην τρόικα, αυτοκτονίες, εγκληματικότητα, πτώχευση δημόσιων οργανισμών και ασφαλιστικών ταμείων,κατασχέσεις περιουσιών απο τράπεζες κ.α.

Συμπέρασμα.. Η  τρικομματική κυβέρνηση με πρώτο βιολί την Νέα Δημοκρατία είναι μία κύβέρνηση εγκάθετη του μνημονίου και της τρόικας που οδηγεί τον Ελληνικό λαό στην απόγνωση. Η ψήφος σε ένα τέτοιο κόμμα είναι επικύνδινη και εγκληματική! Υποθηκεύει το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας και των επόμενων γενναιών ...Παράκατω παραθέτουμε μία ακόμα είδηση που στηρίζει την σημείωση του kassiopi on line για την ΝΔ

Η ΠΟΜΙΔΑ αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι, «ο δήθεν "Ενιαίος" Φόρος, που επιβλήθηκε τελικά με το πλέον αποτρόπαιο και ληστρικό σενάριο, είναι τελικά διπλός ετήσιος φόρος αποκλειστικά στην αστική ακίνητη περιουσία, σχεδιασμένος όχι με κριτήριο την εισπραξιμότητά του, αλλά την πολιτική επιβίωση εκείνων που τον ψήφισαν».
 
Η Ομοσπονδίας σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι «ο δήθεν "συνταγματικός" αυτός φόρος, δεν άφησε άρθρο του Συντάγματος που να μην το παραβιάσει» και «επιβάλλεται με βάση αντικειμενικές αξίες της εποχής των ολυμπιακών αγώνων, όταν η Ελλάδα ήταν μια άλλη χώρα και όχι αυτή που είναι σήμερα».
 
Γι' αυτό, σύμφωνα με την ΠΟΜΙΔΑ, η κυβέρνηση οφείλει, το συντομότερο δυνατόν, μέχρι να καταργηθεί ολοκληρωτικά ο δημευτικός αυτός φόρος, να νομοθετήσει άμεσες λύσεις στα εξής σημαντικά προβλήματά του, όπως μεταξύ άλλων:
 
«Κατάργηση της απίστευτης διάταξης του άρθρου 9 παρ. 3 που αξιώνει την προσκόμιση βεβαίωσης ΔΟΥ ότι δηλώθηκαν όλα τα ακίνητα και εξοφλήθηκαν οι φόροι για όλα τα ακίνητα του υπόχρεου, όχι μόνον για εμπράγματες αγωγές, αλλά και για "οποιαδήποτε άλλη ενέργεια ενώπιον δικαστηρίου ή δημόσιας αρχής" της χώρας.
 
Μείωση στο 50% του φόρου για τα κενά και μη ηλεκτροδοτούμενα κτίσματα, με βάση τα στοιχεία του εκάστοτε υποβληθέντος τελευταίου εντύπου Ε2, και με έλεγχο για τη μη ρευματοδότησή τους.
 
Διαφορετικά οι ιδιοκτήτες ξενοίκιαστων ακινήτων θα υποχρεούνται σε καταβολή μεσοσταθμικά ετήσιου φόρου υπερδιπλάσιου από τον περυσινό ΦΑΠ, χωρίς καμιά δυνατότητα να τον καταβάλουν.
 
Δυνατότητα εξόφλησης των οφειλών από το φόρο αυτό, ποσού άνω των 50.000 ευρώ (προβλέπεται ποινή φυλάκισης 1-5 ετών), με μονομερή εκχώρηση ακινήτων τους προς το Δημόσιο.
 
Άμεση αποποινικοποίηση της αντικειμενικής αδυναμίας καταβολής του φόρου αυτού, από όσους αποδεδειγμένα στερούνται εισοδημάτων και δυνατότητας να τον καταβάλουν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...