Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗ ΟΝ LINE ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ...Sexy Girls From Brazil (Bikini Dance)

8 σχόλια:

 1. Κίνημα Τυπογράφων11 Φεβρουαρίου 2014 - 11:04 μ.μ.

  Συνάδελφοι,
  Οι εργαζόμενοι στη τυποεκδοτική του ΚΚΕ συσπειρωμένοι μαζί με το Κίνημα Τυπογράφων βρίσκονται σε συνεχής επαγρύπνηση για να αντιμετωπίσουν την εργοδοτική αυθαιρεσία των κόκκινων καπιταλιστών του περισσού.Ο αγώνας τους, έχει στόχο να αποκρούσει την επίθεση της εργοδοσίας του ΚΚΕ πάνω στα δικαιώματά τους που με αυθαίρετο τρόπο έχει αφαιρέσει επιδόματα, προσαυξήσεις και έχει μειώσει τους μισθούς πείνας.

  Οι εργαζόμενοι στη τυποεκδοτική του ΚΚΕ παλεύουν και απαιτούν την εξόφληση των δεδουλευμένων, την επιστροφή των περικοπών, την υπογραφή της επιχειρησιακής ΣΣΕ που θα κατοχυρώνει τα δικαιώματά τους.

  Αυτός ο αγώνας αφορά όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα. Η κομματική αριστερή ανάλγητη εργοδοσία επιτίθεται με αυτή τη σφοδρότητα στα δικαιώματα των εργαζομένων γιατί πατά πάνω στην αντεργατική πολιτική της συγκυβέρνησης, των κομμάτων του λαθρομετανάστη που όλοι μαζί δίνουν όρκους πίστης στην ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου, “γη και ύδωρ”, για να ξεπεράσουν την κρίση σε βάρος της Ελληνικής εργατικής τάξης τσακίζοντας τα εργατικά δικαιώματα και την Ελληνική λαϊκή οικογένεια.

  Ο αγώνας των εργαζομένων της τυποεκδοτική του ΚΚΕ χρειάζεται να στηριχθεί από όλους τους εργαζόμενους του κλάδου και όλους τους εργαζόμενους των κομματικών επιχειρήσεων του Περισσού.

  Η νίκη των εργαζομένων της τυποεκδοτικής του ΚΚΕ θα είναι νίκη για όλους τους εργαζόμενους.
  Το Κίνημα Τυπογράφων θα συνεδριάσει άμεσα με θέμα τον αγώνα των εργαζομένων της τυποεκδοτική του ΚΚΕ και θα πάρει αποφάσεις αγωνιστικές, έμπρακτης αλληλεγγύης.

  Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου και όλα τα σωματεία να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, να δείξουν ξεκάθαρα την ταξική τους συνείδηση, την αγωνιστικότητα τους και την αλληλεγγύη τους στους δοκιμαζόμενους εργαζομένους του ΚΚΕ που εκτός των άλλων παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 18 μήνες.

  Οι ταξικές ομοσπονδίες και συνδικάτα με μοναδικό κριτήριο τα συμφέροντα και τις ανάγκες των εργαζόμενων, να βγάλουν ανακοινώσεις, να οργανώσουν κινητοποιήσεις και να στηρίξουν έξω από κομματικά συμφέροντα των δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της τυποεκδοτικής χωρίς να παραχωρήσουμε ούτε σπιθαμή από τα κατοχυρωμένα μέχρι σήμερα μεροκάματα και δικαιώματά μας.

  Καμιά παραίτηση στο καίριο για τη ζωή μας και τις οικογένειες μας ζήτημα είσπραξης των δεδουλευμένων μας! και όλων όσων μας χρωστάει ο εργοδότης μας ΚΚΕ. Καμία αποδοχή τετελεσμένων. Κανένας συμβιβασμός, καμιά απογοήτευση να μην περάσει! Καμιά δυσκολία να μη μας γονατίσει!


  Κίνημα Τυπογράφων
  Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;;
   ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!!
   ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΚΕ;;

   Διαγραφή
  2. ΖΩΑ ΚΑΙ ΣΚ@ΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ... ΑΝΕΙΠΩΤΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΡEΥΝΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!
   Μετά από ένα χρόνο έρευνας , τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να δημοσιοποιήσουν μια λεπτομερή έκθεση σχετικά με τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Βόρεια Κορέα αν και οι εμπειρογνώμονες που έχουν ερευνήσει τις υποθέσεις είναι βαθιά δύσπιστοι ότι η συγκεκριμένη έρευνα θα έχει κάποια επίδραση στο καθεστώς της Πιονγκγιάνγκ.

   Η εξεταστική επιτροπή του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Βόρεια Κορέα συστάθηκε τον περασμένο Μάρτιο ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία για ενδεχόμενη ποινική δίωξη κατά του καθεστώτος της απομονωμένης χώρας.

   Ο Μάικλ Κίρμπι, ένας πρώην επικεφαλής του δικαστικού σώματος της Αυστραλίας ο οποίος προεδρεύει της ανεξάρτητης έρευνας, δήλωσε μετά τα προκαταρκτικά συμπεράσματα ότι οι κρατούμενοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Βόρειας Κορέας έχουν περάσει «ανείπωτες βαρβαρότητες», συγκρίνοντας τις συνθήκες κράτησης σε αυτή τη χώρα, με τα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης που αποκαλύφθηκαν μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

   Αλλά πιθανώς κάθε προσπάθεια της διεθνούς κοινότητας να κινήσει διαδικασία έρευνας και ενδεχομένως τιμωρίας του καθεστώτος της Πιονγκγιάνγκ θα αποκλειστεί από την κυβέρνηση του Πεκίνου. Η Κίνα μεγάλη σύμμαχος της Βόρειας Κορέας και βασικός «χρηματοδότης» του καθεστώτος, είναι έτοιμη να ασκήσει βέτο σε οποιαδήποτε προσπάθεια από το Συμβούλιο Ασφαλείας να κινήσει διαδικασία έρευνας κατά της Πιονγκγιάνγκ. Σύμφωνα με πολίτες που έχουν καταφέρει να φύγουν από τη Βόρεια Κορέα η Κίνα εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το καθεστώς της χώρας ως ένα εργαλείο για να κρατήσει την επιρροή των Ηνωμένων Πολιτειών στην περιοχή, υπό έλεγχο .

   Τον Μάρτιο του 2013 το Συμβούλιο Ασφαλείας καθόρισε την εξεταστική επιτροπή η οποία κλήθηκε να ερευνήσει τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Βόρεια Κορέα και να αναζητήσει «υπόλογους», ιδίως όταν οι παραβιάσεις μπορεί να ισοδυναμούν με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Περισσότεροι από 200.000 άνθρωποι πιστεύεται ότι κρατούνται σε "στρατόπεδα τρόμου" στη Βόρεια Κορέα, σύμφωνα με ανεξάρτητες εκτιμήσεις .

   Η επιτροπή του ΟΗΕ έχει εργαστεί για να προκαλέσει διεθνή κινητοποίηση κατά της Βόρειας Κορέας με αποδεικτικά στοιχεία και μαρτυρίες από τους εξόριστους ή αποστάτες του καθεστώτος, αλλά και από επιζώντες των βορειοκορεατικών «γκούλακ» στη Σεούλ, το Τόκιο, το Λονδίνο και την Ουάσιγκτον. Η επιτροπή πάντως απέτυχε να αποκτήσει την οποιαδήποτε πρόσβαση μέσα στη Βόρεια Κορέα.

   ΑΠΕ-ΜΠΕ

   Διαγραφή
 2. mpravo re kassiopi on line esy prepei na analaveis ton politismo sto kassiopi na gemisoyme touristes!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εσεις εκεί στο Σ'υλογο καλά περνάτε. Τραγούδι, χορός, χορωδίες, σουβλάκια. Αλλά γιατί τον λέτε πολιτιστικό το σύλογο; Πείτε τονε Σύλογο Καλοπέρασης καλύτερα. Τι πολιτισμό έχετε φέρει; Γιατί αλλο κάνω πολιτισμό και άλλο καλοπερνάω και χορεύω με τον πολιτισμό που κάποιοι άλλοι παλιότερα κάμανε. Αλλο είναι κάνω πολιτισμό και άλλο χορεύω και τραγουδάω και χλαπακώνω σουβλάκια και κατεβάζω και έναν τονο κράσο και χέστηκα που βουλιάζει ο τόπος μέσα στην κρίση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΣΟΚ! AΠO TO 1834 MAΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒAIΝΕΤΕ ...;;;

  http://www.katohika.gr/2014/02/apo-to-1834-mas-di-oikoun-oi-rothschild-ti-den-katalavainete.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΕΕΙ ΑΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ Ο ΣΥΛΟΓΟΣ ΣΙΝΙΩΝ; ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΤΟ ΛΙΑΠΗ ΤΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΜΕ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟ ΛΙΑΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ; ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ. ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΟΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΚΟΜΑ; ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΟΓΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ναι κανονικά όλους του βρωμιάρηδες πρέπει να ξεμπροστιάσει τι σοί σύλογος είναι Πασοκικός μόνο;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...