Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014

O ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ...


2 σχόλια:

 1. Δ.Κουτσούμπας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται σε νέο ΠΑΣΟΚ»

  Επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπολύει ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, λέγοντας ότι εξελίσσεται σε «ένα νέο ΠΑΣΟΚ».

  «Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για διαγραφή μέρους του χρέους, κοροϊδεύει συνειδητά, αφού και αυτό παραπέμπει σε ευρωπαϊκές διασκέψεις και συμφωνίες, που ακόμη και αν επιτευχθούν, θα υπάρχουν σκληρά ανταλλάγματα, τα οποία θα πληρώσει πάλι ο λαός» εκτιμά ο κ. Κουτσούμπας, σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής» και επισημαίνει: «Η κριτική μας στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στη ΝΔ, είναι κριτική στις δύο διαφορετικές συνταγές αστικής διαχείρισης που κινούνται εντός των τειχών της ΕΕ, του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης και γι΄αυτό είναι από χέρι αντιλαϊκές».

  Αναφερόμενος στην επιστροφή του πρωτογενούς πλεονάσματος στις αδύναμες κοινωνικά ομάδες, κάνει λόγο για «εμπαιγμό» και σημειώνει ότι «αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί, με όποια κυβέρνηση αποδέχεται τον στόχο του πλεονάσματος. Γιατί για να προκύπτει συτό το πλεόνασμα, πρέπει να αφαιρείται ένα όλο και μεγαλύτερο ποσό που θα κατευθύνεται στο κεφάλαιο».

  Τέλος, μιλώντας για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές τονίζει ότι η μάχη κρίνεται στον πρώτο γύρο και εκεί «πρέπει ο λαός να ισχυροποιήσει το ΚΚΕ» και υπογραμμίζει: «δεν στηρίζουμε υποψηφίους που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο αποδέχονται τη μετατροπή της τοπικής αυτοδίοικησης σε μακρύ χέρι του κράτους».

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...