Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Κόλλησαν τύφο στρατιώτες στα Hot Spot...

Δεν αρκεί στους Συριζαίους που παίζουν με την τιμή των Ελλήνων στρατιωτικών και τους εξευτελίζουν κάνοντάς τους ουσιαστικά υπηρέτες των λαθρομεταναστών, βάζουν και σε κίνδυνο την υγεία τους εκθέτοντάς τους χωρίς μέτρα προστασίας απέναντι στις μολυσματικές ασθένειες που φέρνουν μαζί τους οι εισβολείς που τους βάφτισαν πρόσφυγες.
Συγκεκριμένα οκτώ στρατιωτικοί που κάνουν υπηρεσίες σε κέντρο λαθρομεταναστών στην Ήπειρο βρέθηκαν θετικοί στην εξέταση «μαντού» που γίνεται για να διαγνωστεί η φυματίωση. Πριν από το Πάσχα ένας Σύριος ο οποίος ήλθε στην χώρα μας αλλά είχε διακόψει την θεραπεία του εντοπίστηκε με συμπτώματα φυματίωσης αλλά μέχρι να απομονωθεί είχε μολύνει και άλλα άτομα. Εκτός αυτού τρία παιδιά νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, αυτό οδήγησε στην απόφαση να εξετάζονται όσοι ασκούν υπηρεσίες στα εν λόγω κέντρα.
Το γεγονός έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κύκλους του στρατεύματος, αλλά και στους γονείς των οπλιτών που υπηρετούν την θητεία τους. Οι Έλληνες, ασχέτως αν είναι στρατιωτικοί ή απλοί οπλίτες προσέρχονται στον ελληνικό στρατό με σκοπό να υπερασπιστούν την πατρίδα σε περίπτωση εξωτερικού κινδύνου, αλλά και ενίοτε να προσφέρουν και κοινωνικές υπηρεσίες προς όφελος του συνόλου.
Δεν είναι αρμοδιότητά τους να υπηρετούν τους λαθρομετανάστες και μάλιστα με κίνδυνο της υγείας και της ζωής τους, αλλά τι θα μπορούσαμε να περιμένουμε από μία κυβέρνηση που μισεί οτιδήποτε εθνικό και κυρίως τον στρατό μας...
link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...